Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Szembe találni magad azzal a megérzéssel vagy kimondott ténnyel, hogy a párodnak szeretője van alapjaiban rázza meg a világot, amelyben eddig hittél.

Borulni látszik minden, de a “harmadik” megjelenése nem feltétlenül jelenti eddigi életed teljes széthullását, sokkal inkább kell úgy rátekintened, mint egy üvöltő sziréna hangjával kísért, vörös fénnyel villogó “VESZÉLY” feliratra, ami azt jelzi neked: Valami alapjaiban nincs rendben a kettőtök kapcsolatában. 

Figyelmeztetés tehát, hogy változtatni kell, és bármennyire hihetetlen vagy elképzelhetetlen számodra, az együtt vagy külön kulcsa most a te kezedbe került. 

Tudnod kell, hogy a jelen állapot egy hiány mentén, nem egyik napról a másikra alakult ki, azaz a párodnak szüksége van valamire, amit a kettőtök kapcsolatában nem tud megélni.

Ez lehet pusztán szexualitás, de sokkal valószínűbb, hogy más tényezők is fellelhetők az okok között, mint például érzelmi vagy gondolati megnyílás és elfogadás, figyelem, őszinteség, vagy lelkesedés a másik nő részéről… 

Természetes, ha harag, félelem, gyűlölet vagy bizalom vesztés érzése van benned, ezek mind erős és természetes elsődleges érzelmek ebben a helyzetben.

De azt is látnod kell, hogy az említett hiány tényezők miatt a negatív érzelmeid felfokozása, a követelés, esetleg a férfi lelkiismeretét kihasználó zsarolás vagy manipuláció nem, vagy csak ideiglenesen hozhatnak látszat megoldást.  

A kapcsolatot újra felépíteni és megerősíteni van most itt az idő, feltéve, hogy a szándék benned erre helyes, tehát a férfiért, a kapcsolatotokért szállnál harcba, nem pedig egy másik nő ellen. 

Ez az anyag ebben fog segíteni neked.

Egészen biztosan nem lesz mindig könnyű a szokatlan nézőpont szerint látni, érteni és elfogadni az üzeneteit, foglalkozni a saját felelősségeddel is, és a félelmeid hátrahagyva végigcsinálni a feladatokat.

Azzal is számolnod kell, hogy ez az út a kurzus befejezését követően még sokáig fog tartani és rengeteg munkát kíván majd tőled. 

De, ha követed a gyakorlatokat a változás garantált lesz, benned és általad a kapcsolatotokban.

Nos, ha készen állsz kezdjünk is bele. 

Elsőként nézd meg Joós István videó magyarázatát. Leckék