Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Az extrém helyzetek végül mindig az igazságot hozzák “csak” felszínre. Ezt látjuk. És hogy másrészt nem a helyzet, hanem az ember erre adott reakciója az, ami a boldogság szempontjából döntő. 

A válság lehetőség.
MINDIG.

 

Ez az online kurzus egyrészt megérteni segít, hogy mi is történik épp Veletek, másrészt konkrét tetteket követelő feladatok által tudsz majd új élményekre is szert tenni, bizonyosságot nyerni, hogy melyik út az igaz.

Egy egy órás videóval indulunk, és aztán a leckék 24 óránként lesznek hozzáférhetőek. Ami nem feltétlenül jelenti, hogy ennyi idő elég is a feladatokhoz. Haladj a saját tempódban, add meg mindennek a szükséges időt, nem érdemes siettetni a folyamatot.

Az igazság nem lóverseny.
Az alaposság a legfontosabb.

Nem fejben meghozott döntésben próbálunk Neked segíteni, hanem tapasztalatok alapján születő bizonyosság érzésre törekszünk, hogy dilemma múljon el – és akkor automatikusan születik a helyes tett is.

Racionális döntés helyett belső bizonyosság a cél.

Lesz majd, ami nehéz – nem veszed elég komolyan, ha nem érzelmileg megterhelő ez az egész Számodra – fontos tudd, hogy habár ez egy online tananyag, de nem kell egyedül végigcsináld.

Ha bármikor úgy érzed, hogy szívesen beszélnél valakivel a megéléseidről, ha könnyebb lenne, ha valaki ott lenne veled a nehezebb pillanatokban, akkor szeretettel várunk az ÉNAKADÉMIA Közösségében is.

Eddig a felvezetés.
Következzék a munka.

Bátor őszinteséget kívánunk szeretettel!

Joós István és
az ÉNAKADÉMIA csapata

 Leckék