Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A nem közös megegyezéssel záruló kapcsolatok sajátja, hogy az elhagyott fél gyakran áldozati szerepben érzi magát. Vesztesként. És a legfájóbb pont, ahol revansot tudunk egymáson venni a közös gyerekek… De valóban bosszúról van szó? 

A válság lehetőség.
MINDIG az – meg tudod-e látni, hogy miért?

A gyermekek körüli vita kemény és embert próbáló helyzet, melyből egyetlen kiút van. Tovább kell lépni!

  

Ez az online kurzus egyrészt megérteni segít, hogy mi is történik épp , másrészt konkrét tetteket követelő feladatok által tudsz majd lépésről lépésre változtatni a helyzeten

Egy fél órás videóval indulunk, és aztán a leckék 24 óránként lesznek hozzáférhetőek, de szinte bizonyos, hogy ennyi idő nem lesz elég a feladatokhoz. Haladj a saját tempódban, add meg mindennek a szükséges időt, nem érdemes siettetni a folyamatot.

Neked kell változ(tat)nod, mert ebben van a kulcs.

Nem fejben meghozott döntésben próbálunk Neked segíteni, hanem tapasztalatok alapján születő gyökeres változáshoz segítünk, melyből automatikusan adódik, hogy a környezet reakciója, azaz a helyzet javulni fog.

Lesz majd, ami nehéz, sőt talán megugorhatatlannak tűnik – nem veszed elég komolyan, ha nem érzelmileg megterhelő ez az egész Számodra – fontos tudd, hogy habár ez egy online tananyag, de nem kell egyedül végigcsináld.

Ha bármikor úgy érzed, hogy szívesen beszélnél valakivel a megéléseidről, ha könnyebb lenne, ha valaki ott lenne veled a nehezebb pillanatokban, akkor szeretettel várunk az ÉNAKADÉMIA Közösségében is.

Eddig a felvezetés.
Következzék a munka.

Bátor őszinteséget kívánunk szeretettel!

Joós István és
az ÉNAKADÉMIA csapata

 Leckék