Férfi Nap

Tapasztald Magad!

Sok férfi keresi magát, sokan próbálják az erejüket valahogy felébreszteni. Várunk, ha nehéz egyedül. Várunk, mert nekünk sem sikerült magunkban, várunk mert mások tapasztalatait használva sokkal könnyebb!

FÉRFI NAP

az erő velünk van 

Erőtlennek érzed magad? Az baj. Nem képletesen, hanem szó szerint baj, amiben azért tudunk segíteni, mert játunk ott, mert voltunk erőtlenek mi is. Találd meg az erőd, mert szükséged lesz rá! Találd meg az erőd mert másképp nem tudsz továbblépni! Találd meg az erőd, hogy rádtalálhasson a Harcod!

 

12 óra munka

INTENZÍV TAPASZTALÁS

FÉRFI ÖSSZEFOGÁS

MI EZ?

Egy napos férfi tábor, ami magaddal segít találkozni.

A tábor során tapasztalni fogod magad, különböző helyzetekben, ami átütő megértéseket eredményez majd arról, hogy ki is vagy valójában.

Ha nem haladsz az életben, akkor nem jól látod magad!

KIKNEK SZÓL?

A Férfi Nap a tapasztalás, szembesülés, rácsodálkozás tere. 

Akkor szól Neked, ha nyitott vagy komfortzónán kívüli új tapasztalatokra. Férfias szembesítéssel, tehát: kisebb pofonokkal is várunk. 

Le KELL a “sötét oldalt” győzd – a saját erőd a Szörny, szelídítsd! 

MIRE JÓ?

1.) Tisztázni segít. Helyesen KELL értsd magad, hogy lépni tudj. Ki vagy? Illetve ami még fontosabb: ki nem vagy / mit nem akarsz? (Hol vered át magad?)

2.) Erőt ad. Az igazság, annak beismerése ERŐT ad, amiből tettek, sőt akár hetekig tartó energetizált cselekvés automatikusan következik.

 

Kardod és Erőd a sötét mélység ALJÁN vár.
Megtalálni csakis “eltévedve” tudod.

A Férfi lényege a HARC – sőt: a férfi születése, hogy a Harcba beleáll. Magáért és a szeretteiért. Minták mentén, “automataként” kezdi, míg egy nap ráébred, hogy ez így kevés. Az ébredés oka a boldogtalanság. Ami után a Harc új fázisa a boldogság reményében indul (Nem vagyok boldog / Mi a f… történt? = LE), aminek lágyulás az eredménye, míg végül kissé el is töketlenedik, és újra kifelé indul (immár nem csak magáért és a szeretteiért = FEL és KI).

Másképp: a férfi Harcának négy fontos szakasza van:

0.) tudatlan Harc, a világban, Sikerért, Biztonságért
(MATRIX = a mintáink börtöne, “biorobot” állapot)

1.) tudatos Harc, befelé és LEfelé, az Igazsághoz
(a Szörny ébresztése / a Gyémánt, Kard kifejtése a kőből)

2.) tudatos Harc, kifelé és FELfelé, az Új Célért
(a Szörny szelídítése / a Gyémánt, Kard csiszolása)

3.) céltudatos Harc, a Cél megvalósulásáért
(Szörny hadrendbe állítása / Gyémánt, Kard hasznosítás)

Nem kell egyedül megoldd!
Senki nem oldja egyedül meg.

A FÉRFI NAP ELEMEI

Tudnivalók

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

A férfi bátor. Kell(ene) legyen. Aminek első és legfontosabb lépése, hogy az igazsággal mer szembenézni. A helyes cselekvés a helyes alapállásból következik. Amihez JÓL kell látni magamat. Aki az életében halogatást / vergődést tapasztal nem elég őszinte. Magával. Tehát a világgal sem lehet az.

A Férfi Nap tisztázni segít. Döntések születnek így.

Várunk.
Részt veszek én is.

Jó munkát!

Joós István

Alapító

0 +
elégedett Énakadémia vásárló

Rólunk mondták

“Találd meg az erőd, hogy rádtalálhasson a harcod!”

Györkei Máté
táborvezető

Mit tartalmaz az ár?

A Férfi Nap díja (most még csak):

19 900 Ft

Mi történik miután megnyomtam a gombot?

1. egy online formot kitöltve tudsz jelentkezni

2. a következő táborról e-mail értesítést küldünk

3. díj befizetése majd amikor a helyed már megvan

4. a Férfi Nap után Férfi Klub is vár

  

Garancia

Garantáljuk a változást. HA beleteszed a munkát. Amihez, igen, bíznod kell majd abban, amit a többiek és a vezető a tapasztalataik alapján mondanak.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!