Reménytelenül vágysz
az elismerésre, és a férfiak figyelmére?

Tudd meg hogyan bontakoztathatod ki a benned lévő ragyogó, ellenállhatatlan nőt, és érj el sikereket.

KirályNŐképző

online kurzus nőknek

Elismerésre, figyelemre, szenvedélyre vágysz, de helyette kihasználtnak, kiszolgáltatottnak érzed magad? Meg akarod tapasztalni azt a ragyogó és ellenállhatatlan nőt, aki benned van? Ez a kurzus segít felébreszteni azt az okos és erős, független és vonzó önmagad, aki Benned szunnyad. Ha úgy érzed készen állsz a változásra, és beletennéd az szükséges munkát, akkor ez a kurzus Neked szól.

3 video

15 feladat

40 nap

KirályNŐképző

Online kurzus nőknek, akik ki akarják bontakoztatni saját erejüket

MI EZ?

Egy negyven napos, 18 elemből álló online önismereti folyamat saját erejüket és ellenállhatatlanságukat jobban kibontani akaró Nőknek.

MIRE JÓ?

A program magadat felfedezni és a világban kibontakozni segít. Ahhoz a lelkes és lelkesítő állapothoz vezet el, amelyben készséged és képességed döntést hozni, bátran kiállni, biztonságot teremteni, figyelmet és elismerést, sőt férfiak imádatát kiharcolni.

MIBŐL ÁLL?

Egy előadás és két magyarázó videó nézőpont-korrekciót ad, ami abban segít Neked, hogy jobban értsd a férfiak működését és hogy miért érzed most erőtlennek magad.

A tizenöt feladat átgondolni segít, és saját új élményeket ad. Mert fontos a tanácsokat tapasztalni is, hogy elhidd, hogy működik, és így valóban be tudd építeni az újat.”

A kurzus MODULJAI

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussel:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a nők „menekülnek meg” a kiszolgáltatott, szürke életből, akik meggyőződéssel, elszántsággal, tudatosan akarnak kitörni belőle. Várakozni és reménykedni, hogy majd csak észreveszik az értékeidet idő pocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Az működik, ha Te magad vállalod a változásért a felelősséget.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

Bátorság kell ahhoz, hogy a változás útjára lépj. Ha változol, változni fog az életed, és változni fognak majd a problémáid is. Ha ezt vállalod, akkor kurzusunk végig kísér és támogat majd ezen az úton.

Az ÉNAKADÉMIA az útonjárok közössége

10 év
tapasztalat

Támogató közösség

100%
online

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus díja:

29 900Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a kurzushez.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!