Döntéssegítő nőknek


Reménytelenül vágysz
az elismerésre, és a férfiak figyelmére?

Tudd meg hogyan bontakoztathatod ki a benned lévő ragyogó, ellenállhatatlan nőt, és érj el sikereket.

Királynéképző 1

online képzés nőknek

Elismerésre, figyelemre, szenvedélyre vágysz, de helyette kihasználtnak, kiszolgáltatottnak érzed magad? Meg akarod tapasztalni azt a ragyogó és ellenállhatatlan nőt, aki benned van? Ez a képzés segít felébreszteni azt az okos és erős, független és vonzó önmagad, aki Benned szunnyad. Ha úgy érzed készen állsz a változásra, és beletennéd az szükséges munkát, akkor ez a képzés Neked szól.

3 video

15 feladat

40 nap

KirályNÉképző 1

Online képzés nőknek, akik ki akarják bontakoztatni saját erejüket

MI EZ?

Egy negyven napos, 18 elemből álló online önismereti folyamat saját erejüket és ellenállhatatlanságukat jobban kibontani akaró Nőknek.

MIRE JÓ?

A program magadat felfedezni és a világban kibontakozni segít. Ahhoz a lelkes és lelkesítő állapothoz vezet el, amelyben készséged és képességed döntést hozni, bátran kiállni, biztonságot teremteni, figyelmet és elismerést, sőt férfiak imádatát kiharcolni.

MIBŐL ÁLL?

Egy előadás és két magyarázó videó nézőpont-korrekciót ad, ami abban segít Neked, hogy jobban értsd a férfiak működését és hogy miért érzed most erőtlennek magad.

A tizenöt feladat átgondolni segít, és saját új élményeket ad. Mert fontos a tanácsokat tapasztalni is, hogy elhidd, hogy működik, és így valóban be tudd építeni az újat.”

A képzés témái

 • Erőt nyerni
  hogyan működik a női erő, hogyan lehet ezt megélni, és tapasztalatot szerezni róla
 • Értelmezni, visszatekinteni, nyugalmat találni
  megtudni, hogy miért pont ilyen lett az életem, megtalálni a szülői és egyéb mintákat.
 • Átállás
  beleállni, felvállalni az erőnket, menni és csinálni

Garantáljuk, hogy ezzel a képzéssel:

 • Tudni fogod, mit kell tenned,
 • azt is tudni fogod, konkrétan hogyan,
 • nyilvánvaló lesz, hogy a világ másképp reagál.
Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a nők „menekülnek meg” a kiszolgáltatott, szürke életből, akik meggyőződéssel, elszántsággal, tudatosan akarnak kitörni belőle. Várakozni és reménykedni, hogy majd csak észreveszik az értékeidet idő pocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Az működik, ha Te magad vállalod a változásért a felelősséget.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

KirályNÉképző 1
KirályNÉképző 1
KirályNÉképző 1
KirályNÉképző 1
KirályNÉképző 1

Bátorság kell ahhoz, hogy a változás útjára lépj. Ha változol, változni fog az életed, és változni fognak majd a problémáid is. Ha ezt vállalod, akkor kurzusunk végig kísér és támogat majd ezen az úton.

Az ÉNAKADÉMIA egy online önismereti platform. Tapasztalat alapú képzéseink továbblépni segítenek, mert az élet kihívásai valójában mindig lehetőségek. Van megoldás, a kulcsok is Nálad, mi a zárat mutatjuk meg!

10 év
tapasztalat

100%
online

Egymásra épülő képzések

Támogató közösség

Mit tartalmaz az ár?

 • Egy garantáltan működő online tanfolyamot, amit Joós István és csapata állított össze sok éves tapasztalat alapján.
 • 1 előadást és 2 magyarázó videót, amik segítenek Neked, hogy jobban értsd a férfiak működését és hogy miért érzed most erőtlennek magad.
 • 15 feladatot, hogy az elméletet át is tudd ültetni a gyakorlatba.

Az online képzés díja:

39 900Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a képzéshez.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Joós istván

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

 1. értsd, miben vagy,
 2. eszerint próbálj változtatni,
 3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!