ISTENNŐTÁMASZTÓ

A 40 napos önismereti kurzus, amellyel végre a sarkadra állsz és kivívod a világ csodálatát

3 videó

18 feladat

40 nap

Ha eleged van abból, hogy nem úgy alakult az életed, ahogy remélted, ha erőtlennek és kiszolgáltatottnak érzed magad, akkor ideje kezedbe venned az irányítást.

Nincs elveszve semmi. Egy fordulóponthoz érkeztél.

És ez a kurzus elvezet a benned szunnyadó erős, független és vonzó IstenNŐhöz.

MI EZ?

Az IstenNŐtámasztó egy 40 napos önismereti program 18 feladattal és 2 videó előadással, ami segít megtalálni a benned szunnyadó erőt, mert csak így válhatsz igazán nővé és a férfi méltó társává.

MIRE JÓ?

A program elvezet ahhoz az inspiráló állapothoz, amelyben döntést hozni, bátran kiállni magadért, biztonságos megélhetést teremteni, figyelmet és elismerést, sőt férfiak imádatát kiharcolni gyerekjáték.

MIBŐL ÁLL?

Az egy előadás és két magyarázó videó új nézőponttal ismertet meg a férfi működésével kapcsolatban. Segít azt is felismerni, miért érzed most annyira erőtlennek magad. A 18 feladattal új élményekkel és felismerésekkel leszel gazdagabb. Kizárólag akkor, ha a sikerhez szükséges munkát beleteszed.

AZ IstenNŐtámasztó ELEMEI

Válaszd most magadat!

Meg KELL tapasztald a ragyogó és ellenállhatatlan NŐT, aki benned van, mert igenis megérdemled a világtól, a főnöködtől a ferfiaktól, hogy elismerjék azt a nagyszerű nőt, aki vagy.

Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a nők “menekülnek meg” a kiszolgáltatott, szürke életből, akik meggyőződéssel, elszántsággal, tudatosan akarnak belőle kitörni.

Tehát az emberek, a férfiak változására várni, várakozni és reménykedni, hogy majd csak észreveszik az értékeidet, időpocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Hanem, az működik, ha Te magad vállalod a változásért a felelősséget. 

Joós István

énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

RÓLUNK MONDTÁK

"Faltam az anyagot, alig vártam a következő leckét. A gyakorlatok által megismertem önmagamat. A jutalmam a FÉRFI lett. A tanultakat azóta is folyamatosan tudom hasznosítani, vegyítve a saját tapasztalataimmal."

Anna
Budapest

"Újra és újra tanulom, hogy görcsös akarattal nem megyek előre, csupán egy helyben topogok, sőt visszafelé haladok. A biztonságot pedig el kell tudnom engedni. Helyet kell magamban csinálni, hiszen ha nincs tér, akkor nincs hova befogadni. Minderre a KirályNÉképző világított rá."

Rita
Debrecen

"Ez a program rengeteget segített abban, hogy az elméletet hogyan is kezdjem el átültetni az életembe. Gyakorlatban mit tudok tenni azért, hogy változzon a férfiakkal való kapcsolódásom. “Alapmű” az én élményem szerint, ha valaki valódi változást akar, kötelező."

Zsuzsa
Pécs

A 40 nap alatt bizonyosságot szerzel arról, hogy micsoda erő lakozik benned, milyen fantasztikus Nő vagy. Mert a kezedbe vetted a sorsod, elindultál a vágyaid nyomában.

Elindultál végre az Istennővé válás útján.

És mindez végig ott rejtőzött benned.

AZ ONLINE ÚTMUTATÓ DÍJA

29.900 Ft

MI TÖRTÉNIK VÁSÁRLÁS UTÁN?

© 2020 - Az ÉNAKADÉMIA üzemeltetője az Együgyű Kft.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!