Férfi-Nő Nap

FÉRFI-NŐ NAP

Az emberrel az történik, amire kész. Ha tehát nincsen kapcsolatod vagy nem jó, az annyit jelent “csak”, hogy nem jól érted a működéseteket. Változtass!

Várunk élőben, Alcsútdbozon
Férfi-Nő Nap: 2023. július 29.

Joós István

Értsd magad és a másik nemet jobban!

A változás automatikus lesz.

A Nő napot, Férfiak-, Anyák- és Apák napját mindenki számon tartja, de hallottál-e már Férfi-Nő Nap-ról? Mi sem… Pedig ugye, hogy jó lenne egy alkalom, ami a Férfi-Nő kapcsolatról, az így elérhető egységről, a férfi-nő működés hogyanjáról és annak ünnepléséről szól. Örömmel pótoljuk ezt a hiányt azzal, hogy meghirdetjük, és mostantól egy éven belül többször is ünnepeljük majd a Férfi-Nő napot. Személyesen. Együtt. Boldog párkapcsolat igenis lehetséges – az egyre jobb kapcsolathoz a saját aktuális helyzetünket és a másik nemet kell jobban értsük. Segítünk, ha eljössz! 

Joós istván MAGYARÁZATAI

VÁLASZOK A KÉRDÉSEIDRE

tartalmas kapcsolódás

Hol jársz?

Jól működő kapcsolata a helyén lévő embernek van. Másképp: az embernek mindig olyan kapcsolata van (lehet csak), ahol az útján tart, ahogy ezt megéli.

 

Szíves megfontolásra…

A válság tapasztalatunk szerint mindig annak a jele “csak”, hogy (1) változás időszerű, amire (2) készen is áll mindig, aki válságban érzi magát. Az út a poklon át vezet, de nem kell tőle félj, mert sokan átjöttünk már rajta, és az derült ki, hogy kincseket is rejt!

Festői környezetbe VÁRUNK


D&Z Pihenőpark, Alcsútdoboz
2023. július 29.

kezdés: reggel 10
zárás: délután 6


a helyek száma: 50

Hogy mi vár Rád az első Férfi-Nő Napon?

Garantáljuk, hogy ez a nap

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Több mint tíz éve beszélek a férfi és a nő útjáról, hogy sok száz ember élettörténetét megsimerve azt látom, hogy az igazi önmagunk kibontakozása három nagy korszakra osztható.

Ideje, hogy a férfi-nő kapcsolat korszakait is felfedezzük, és végigvegyük, hogy mikor mi működik, és ami fontosabb: mi nem.

Aki a férfi-nő utat jól érti, tehát helyesen járja, annak (1) garantáltan lesz társa, sőt jobb, mint gondolta volna, és (2) jobban fog működni a kapcsolata, függetlenül attól, hogy régi vagy új. 

Várlak, ha tanulnál magatokról! 
Mert sokkal jobb is lehet a kapcsolatod!

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták:

Neked szól a program, ha szeretnéd tudni, hogy mi kovácsolja megbonthatatlan Férfi-Nő egységgé a párkapcsolatot.

Töltsd velünk ezt a napot!

Vidd magaddal saját tapasztalatként a felismeréseket, és változtass – megérdemled, hogy legyen és jó legyen a kapcsolatod!

Mit tartalmaz az ár?

Részvételi díj:

egyéni részvétel:

29 900 Ft

páros részvétel:

49 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a Pénztár oldalra, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatod meg az egész napos részvételre feljogosító jegyet.

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen. A páros jeggyel két fő jöhet, a kapcsolatotok jellegére nézve nincsen elvárás, akár ellenségek is lehettek. :)

A bogrács húst is tartalmaz majd, és fehér kenyér lesz hozzá. Ha ez Neked bármilyen okból nem megfelelő, akkor készülj kérünk ennek megfelelően!

Megfigyelésünk, hogy minden emberben közös, hogy vágyik a világnak megfelelni és vágyik magát megvalósítani. A korszakos út ennek az alapvető ellentmondásnak a feloldásáról szól, ami csakis tapasztalatok (örömök + szenvedés) és azok feldolgozása által lehetséges.

Az út elejét minden ember számára a mintái határozzák meg, és bár eleinte ebből akár biztonság és siker születik, a 30-as éveinkre már “mókuskerékként” és “rabságként” éljük meg – kiégés, depresszió és hűtlenség jellemző itt: a “Titán“ (még) vak.

Az ember Minták mentén, az Álmai irányába indul, de nem éri el a célt.

A “minták halála” után az önismeret nagy korszaka, “a lélek sötét erdeje”, “vágyaink feneketlen tavának mélysége” következik. A második harmadban magával kell szembesüljön az ember.

A válság jó, mert befelé indulni segít.

Ami a “Tudatos” időszak. Vágyak és Félelmek uralnak itt minket, a “lélek árnyékát”, a “sötét oldalt”, Dante “sűrű sötét erdejét” (= magunkat = helyünket) fedezzük itt fel, amihez két nagy szövetséges a szenvedés és a hiteles Vezető.

A “csodaszarvas” a korszak elején a boldogság ígérete volt, idővel persze eltűnik, és csak a magány marad. Terápia, coach, vallás vagy meditáció által sem sikerül pár hónap alatt “megszerelni” magunkat…

Az önismeret erdejéből való kijutáshoz helyes irányt és alkalmas társakat szükséges találni magunknak.

A kifelé emelkedő “Részes” időszak nagy kihívása, hogy sokat dolgoztam magamon, de mégsem vagyok igazán boldog. Az derül ki, hogy NEM önmagunk “tökéletesre csiszolása”, hanem a világban elfoglalt hely a válasz.

Lelkesítő célt kell merni választani, ami azonban kockázatos, tehát… “Hőssé” kell lenni!

A harmadik időszakban Új Célt, méltó Küldetést, “Ügyet” találunk magunknak – az talál meg minket (!) –, ami egyszerre eredményez hasznosságot, társakat és közösséget (“Hős” majd “Bölcs” korszak).

Ha ennél részletesebben érdekel: gyere el, erről lesz szó!

Kézenfekvő kérdés, hogy a férfi és a női út mennyiben különbözik – amire két válaszunk van: 

Nagyon. Fiú és lány ellentétes mintákat kap, aminek eredménye, hogy a férfinak a férfias a nőnek a nőies működés jut a minták csődje körül válságba, aminek szükségszerű eredménye, hogy a férfi ezután átmenetileg nőies módon (vándor) – a nő átmenetileg férfias módon (amazon) működik. Mert a korábbi programot az ellenkező működéssel tudja oldani, és a maga teljességét (lélek árnyéka / férfi ÉS női oldal integrációja) így tudja tapasztalni.

Kicsit sem. Férfi és nő – megfigyelésünk szerint – azonos élményeket tapasztal azonban más viszonyulásokban, tehát a témák és feladatok egyeznek, de (1) amit a férfi a világgal való kapcsolatában él meg (Ügy és Munka), azt a nő a férfi irányába tapasztalja, és másrészt (2) ahogy a nő a családról gondoskodik, a férfi úgy a nővel van.

 

Igen. Naná… A program folytatásaként a Joós István által alapított (immár nem csak online) közösség: az Útonjárók Közössége vár, ami Énakadémia Tagsággal ingyenesen elérhető, és ahol István a tagoknak élő Zoom konzultációban is rendszeresen rendelkezésére áll. 

Az ÉNAKADÉMIA haladni segít.

10+ év
tapasztalat

Támogató
közösség

online
kurzusok

Ahol találkozhattál velünk:

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!