Életnavigáció

Életnavigáció

Ha holnap reggel egy teljesen ismeretlen helyen, mobil nélkül ébrednél, hogy jutnál haza? Észak? Dél? Kelet? Nyugat?

Az életben mindig van helyes irány, de hogy találod meg?

Mi az Életnavigáció?

A régi idők utazói pontosan ismerték a természet jeleit, mert ez a tudás biztosította a tájékozódást számukra. Ezekből tudták, hogy hol vannak, és hogy merre kell menniük. Sokat fejlődött a világ azóta, de az mit sem változott, hogy ha el szeretnénk jutni valahova: (1) tudnunk kell, hol vagyunk. (2) a helyes irány a helyzetünkhöz képest meghatározható.

Az Életnavigáció lelki navigációs segítség, ami a Google Maps esetén megszokott biztonságot lelki kihívásokhoz adja. Sok ezer ember egyedi élettörténeteinek egyezései alapján várható, hogy Nálad is helyesen működik majd. 

Ha dilemmák vannak az életedben, és nem vagy benne biztos, hogy jó felé mész, akkor az Életnavigáció kérdőívet kitöltve, és az itt elérhető ingyenes kiértékelés birtokában: 

(1) tisztábban fogod látni a helyzetedet, és (2) abban is magabiztosabb leszel, hogy merre, kikkel és hogyan lépj tovább! 

A kérdőív témái

Asset 2

Munka

Asset 3

Párkapcsolat

Asset 12

Szülők

Asset 10

Bizalom - önbizalom

Asset 7

Világkép

Asset 11

Társas kapcsolatok

Asset 6

Pénz

Asset 8

Hitrendszer

Mit tartalmaz a kiértékelés?

I. Helyzetkép

Személyes életedre vonatkozó helyzetkép, ami őszinte és kendőzetlen megfogalmazással mutat rá jelenlegi működési mechanizmusodra, motivációdra, és annak hiányosságaira is a különböző életterületeken. Ha pontosan válaszolsz a kérdőív kérdéseire, magadra fogsz ismerni a helyzetképben, ami jó érzés lesz, és bizalmat kelt majd.

Másrészt lesznek benne olyan megállapítások is, melyek olvasása közben az első érzésed az lesz: “ez nem igaz!”. Ezek lesznek azok a részek, állítások, működési mechanizmusok és érzetek, melyekkel leginkább dolgod lesz – amikre ma még nem látsz rá, amiknek zsigerileg ellenállsz, amiket azonnal elutasítasz. Semmi gond. Dolgozni fognak benned, még ha el is utasítod őket. 

Összességében a helyzetkép célja, hogy egy teljesebb képet adjon. Neked. Rólad.

II. Tennivalók

A helyzetkép után az egyes életterületeket külön is vizsgálva mutatjuk meg, milyen irányba érdemes lépned. Konkrét és használható javaslatokat kapsz, melyek természetesen nem varázspálcaként változtatják meg azonnal az életed, de alkalmazásukkal, gyakorlásukkal garantáltan olyan változásokat érhetsz el, melyektől a mindennapokban is változik majd az életed.

Asset 2

Munka

Asset 3

Párkapcsolat

Asset 12

Szülők

Asset 10

Bizalom - önbizalom

Asset 7

Világkép

Asset 11

Társas kapcsolatok

Asset 6

Pénz

Asset 8

Hitrendszer

III. Támogatás

Aki tett már munkát sikeresen megvalósított változási folyamatba, az tudja, hogy sokkal könnyebb az elhatározását végig vinni, ha számára meggyőző támogatást is érez a háta mögött. Ebben a részeben olyan online vagy személyes, egyéni vagy csoportos támogatási formákat találsz, melyekből könnyedén ki tudod majd választani a személyiségedhez, időbeosztásodhoz leginkább illeszkedő lehetőséget, amennyiben az elhatározás, hogy az életeden változtatsz megszületett benned.

IV. Kapcsolatjavítás

Tapasztalatunk, hogy az igazi boldogság végül kapcsolódásból születik – kapcsolataink minőségével arányban tudunk boldogok lenni, mely okból egyedi és konkért javaslatunk van, hogy a megismert életnavigációs elemzés eredményét hogyan állíthatod a kapcsolataid javításának szolgálatába.

Így működik

enaka1

Vásárold meg az anyagot.

enaka2

Vásárlás után azonnal, – a regisztrációnál használt – e-mail címedre küldjük ki a kérdőívet, melynek kitöltése 15-20 percet vesz igénybe.

enaka3

Kérdőíved beérkezését követő munkanapon megkapod az élethelyzet értékelést, javasolt irányt és támogatási lehetőségeket is tartalmazó anyagunkat.

Miért érdemes...?

Mert működik!

Mi már tudjuk, ezért vissza adjuk a termék árát, ha nem vagy az eredménnyel elégedett.
De Téged csakis a személyes tapasztalat fog meggyőzni!

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Kitöltők visszajelzései:

Érdekesnek találod? Oszd meg másokkal is!

link

Az ÉLETNAVIGÁCIÓ HÁTTERE

Korszakos EgoYoga™ Rendszer

Az Énakadémia korszakos önismereti rendszere – az EgoYoga – néhány ezer élettörténet egyezésein alapuló magyarázatot ad az élet kihívásaihoz.

Értsd jobban, hogy melyik nagy életkorszak melyik szakaszában vagy, hogy (A) tisztábban lásd a helyzetedet, (B) könnyebben tudj továbblépni és (C) kapcsolódni!

Az Életnavigáció Háttere

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!