Öröm, hogy itt vagy!

Az életnavigáció – mint bármely navigációs segédeszköz – akkor működik csak jól, ha pontosan adod meg a kiindulási helyed. A helyes tanácsokhoz jól kell értsük a helyzetedet.

Legjobb az lenne, ha személyesen beszélnénk, de mivel ez nem megy ennyi emberrel, kérdőívet állítottunk össze.

Fontos: ez a kérdőív munka.

Az Életnavigáció nem egy 5 perces marketing csali, hogy emberek e-mail címét megszerezzük, hanem valódi és egyedi értéket ad – hónapokat tettünk bele, hogy ez így legyen. 

A pontosság érdekében: 

(1) a lehetséges válaszok szövege hosszú és összetett, tehát idő a választási lehetőségek helyes értelmezése;

(2) kitöltés után értékelést látsz majd, ami mély és nagyon részletgazdag… mintha egy személyes konzultáció lenne;

(3) az értékelés után tennivalókról is beszélünk, hogy mit tehetsz, ha változtatni szeretnél azon, amivel elégedetlen vagy.

Idő és figyelem kell hozzá. 

Meggyőződésünk, hogy életed egyik legjobban eltöltött félórája lesz, de csak ha van hozzá figyelmed, és komolyan veszed. Munkahelyen, sorban állva, vagy buszon is belevághatsz, persze – de mi azt ajánljuk, hogy otthon vedd inkább elő! 

… mert nem is kérdőív ez igazából, hanem egy interaktív novella, ami az életedről szól. Válaszaid alapján a Neked-Rólad szóló történetet olvashatod majd el, és ehhez kapsz tanácsokat. 

Jó munkát!

Joós István
az ÉA vezetője

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!