Videótár

Mi az Énakadémia Videótára?

Folyamatosan bővülő tudástárunkban Joós István az általa megismert sok száz életút egyezéseiről több mint 10 évnyi tapasztalat alapján beszél. 500+ videót, 100+ órányi anyagot csomagoltuk Neked egy tudásbázisba. A videókat egyedileg is megvásárolhatod, vagy az éves előfizetéssel az egész katalógushoz férhetsz egy évig korlátlanul hozzá.

Kiemelt témák:

Mit nyújt számodra a videótár?

Tudástárunk anyagai által olyan helyzeteket leszel képes megoldani, amiket eddig nem tudtál. Megfigyelésünk, hogy ha az ember valahol akad az életében, akkor ott nem jól érti a helyzetet. A videók helyesen érteni, tisztábban látni segítenek. István videói tapasztalati alapon álló, tehát működő magyarázatot adnak az érintett témákban. Ha az okot megérted, akkor a változás már automatikus lesz.

Könnyen érthető

A videókban közös, hogy konkrét emberek konkrét témáitól indulnak. Amikhez István a körülményekre is kiterjedő részletes magyarázatot ad, tehát az anyagok könnyen magadra vonatkoztathatóak és kiemelkedően jól érthetőek. 

Tapasztalat alapú

A kérdések mellett a válaszok is tapasztalati alapon állnak, mert a mondanivaló kivétel nélkül mindig konkrét idevágó esetek egyezésein alapszik. Nagyon hasonló válságokon megyünk át. Joós István videói mások tapasztalatait, és az ezeken alapuló megoldásokat mutatják meg.

Azonnal alkalmazható

A megfigyelésünk, hogy az élet kihívásai és válságai belső akadáshoz kapcsolódnak, amik mögött önbecsapás húzódik. Másképp: a szenvedés oka a halogatás. István videói a tapasztalati, tehát igaz, tehát helyes magyarázat által segítenek. Ami így azonnal alkalmazható hiteles tanács.

Az Énakadémia alapítója

Joós István

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Mit mondanak a videótár nézői?

Videótár

10 év tapasztalata egy tudásbázisban

Láss tisztábban!
Érts jobban!
Haladj könnyebben!

10

ÉV TAPASZTALATA

500+

VIDEÓ

3 millió

MEGTEKINTÉS

Videótár

Éves hozzáférés

44 900 Ft

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

1. Az oldal az Énakadémia vásárlási felületére ugrik (“Kosár”).
2. Bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést.
3. Azonnal eléred a videótárat, és nézheted, ami megérint.

 

 

Visszalépés a katalógusba

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!