A mókuskerék megállt. Taposni próbálod még, vagy jobb életet szeretnél?

Egy hetes online képzés azoknak, akik érzik, hogy a válság változtatni lehetőség, de nem tudják hogyan induljanak el.

Videó lejátszása
Ez a képzés akkor szól Neked, ha karrier vagy magánélet terén nem vagy egészen biztos abban, hogy jó felé mész és igaziak a társaid.

1 video

6 feladat

7 nap

Válts életet!

Online képzés férfiaknak

MI EZ?

A 7 napos online képzés segít az élet jelenlegi lassulását és a bezártságot lehetőségként megragadni, és a helyes irányban helyes módon lépni.

MIRE JÓ?

A mindennapos rutin borulása sokaknál hozott magával elbizonytalanodást és/vagy válságot. 10 év tapasztalatai alapján segítünk Neked jobban érteni a helyzetet. Az alapokat rakjuk együtt helyre, tisztán fogod látni, hogy mi IGAZ.

MIBŐL ÁLL?

A folyamat alapja egy 1 órás videó magyarázat Joós Istvántól, ami átfogó képet ad számodra a válság „lélektanáról”, a megoldásáról és hogy ez hogyan érint Téged. Ezt hat egymásra épülő feladat követi, amik alkalmazni segítenek az elméletet.

A képzés témái

Garantáljuk, hogy ezzel a képzéssel:

Tapasztalatunk, hogy az emberrel az történik, amire kész. Ha tehát egy ideje már nem vagy igazán boldog, de mégsem sikerült változtass, akkor nem jól próbálod. A szenvedés oka MINDIG az, hogy az embernek hibás vélekedései vannak vagy halogat.

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

Az emberek nem nem tudják, hogy mit tegyenek, hanem bár éreznek egy irányt, de lépni félnek. Ez a 7 napos folyamat bizonyosságot ad. És valódi segítséget.

Az ÉNAKADÉMIA egy online önismereti platform. Tapasztalat alapú képzéseink továbblépni segítenek, mert az élet kihívásai valójában mindig lehetőségek. Van megoldás, a kulcsok is Nálad, mi a zárat mutatjuk meg!

10 év
tapasztalat

100%
online

Egymásra épülő képzések

Támogató közösség

Mit tartalmaz az ár?

Az online képzés díja

a kialakult helyzetre tekintettel most egy ideig csak

9 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a képzéshez.

A járványügyi helyzetre tekintettel az ÉNAKADÉMIA Tagság
ELSŐ HÓNAPJA MOST INGYENES!

Ezen felül a tagok számára most 20% kedvezményt is biztosítunk minden online kurzusunk árából. Gyere és próbáld ki, mondd el, ami nyomaszt, lásd meg, hogy érték-e Neked egy elfogadó Közösség, és használd ki a kedvezményeinket!

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!

Már
mész is?

Hogyan működöm én és hogyan a másik? Miért pont így és mi történt velem eddig?

A NŐ útja című előadás-videóból kiderül ez is, és megérted a miérteket is. Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük Neked a videót INGYEN!

Ha megértenéd
végre, akkor

add meg az
email címedet,

és máris nézheted a videót!

*A videó megrendelésével elfogadod, hogy e-maileket fogadj az Énakedmia.net-től. A további e-mailekről egy kattintással bármikor leiratkozhatsz. Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-136251 számon tart nyilván minket.