TÜKRÖM, TÜKRÖM – avagy mit üzen rólad a valóságod?

(1 vásárlói értékelés)

9 900 Ft

Párt szeretnél találni, vagy a jelenlegi kapcsolatodat szeretnéd harmonikusabbá tenni? Ez a tananyag nem a konkrét lépéseket fogja megmutatni, sokkal inkább abban a belső munkában segít, amely során azokat a blokkokat leszel képes magadban meglátni, amelyek gátolják egy valóban boldog párkapcsolat létrejöttét vagy kibontakozását.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: TT-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

 

Amikor már úgy érzed, hogy mindent megtettél és még sincs párod, nem jön a Férfi az ügyével, de még egy kósza Vándor se kerül az utadba, vagy férfiként egy Amazon sem kerülget, nemhogy egy Hölgy, akkor érdemes másfelé körülnézni.

Ugyanígy, ha már mindent megtettél és a párkapcsolatod nem mozdul el egyik pontról a másikra, megrekedtetek, nem lép tovább a következő szintre és nincs fejlődés, akkor valami más kell, valami olyan, ami eddig még nem volt.

 

Párkapcsolatod minőségére hatást gyakorolnak korábbi megéléseid, átvett mintáid, de még a generációs öröklések is negatívan befolyásolhatják azt.

Hogy mit lehet tenni, ha azt érzed megrekedtél, vagy időről-időre ismétlődő, hasonló, negatív kimenetelű párkapcsolati helyzetekben találod magad?

Beletörődhetsz. Lemondhatsz a boldogságról.

De van ennél sokkal jobb alternatíva.

 

A megoldás ilyenkor mindig a befelé nézés.

 

Mert a megoldásokat is magadban hordozod, de kell a pontos diagnózis, ha “gyógyulni” szeretnél.

Ismerd fel magadban azokat a blokkokat, hozott negatív mintákat, melyek hosszú-hosszú ideje tudat alatt cipelve megakadályozzák, hogy igazán boldog legyél.

Ez az 5 hetes kurzus ehhez ad tématerületeket és hozzájuk kapcsolódó sorvezetőt, amelyek segítenek feltárni a belső világodat.
Megéri szembenézned magaddal, ha egy sokkal jobb minőségű kapcsolatban élnéd az életed

 

 

Tematika

 • tt/1 – Áttekintés
  Minden belső munka alapja látni, hogy amivel épp dolgozom, ott mi is lapul, vagy lapulhat a háttérben. Ebben a leckében áttekintjük, hogy általánosan milyen mögöttes okokra vezethető vissza a jelenben megélt párkapcsolati elakadásunk, hogy azután további leckék során hétről-hétre részletesen kibontsuk a lehetséges okokat.
 • tt/2 – A magzati kor – titkok az anyaméhben
  A fogantatás körülményei, és az anyaméhben eltöltött idő tapasztalatai gyakran tudattalanul befolyásolják jelenlegi életünket, és meghatározóak lehetnek párkapcsolati problémáink szempontjából. Érdemes tehát tudatosan, és segítséggel feltérképezni életünk ezen időszakát. Ez a lecke ebben vezet minket mélyebbre.
 • tt/3 – Gyermekkor – avagy hogyan éltük túl
  A gyermekkor történéseit, a szülőkkel való kapcsolatunkat megvizsgálva értékes információkat találunk, melyek helyes feldolgozása elengedhetetlen, ha boldogabb párkapcsolatot szeretnénk a jelenleginél. Ebben a részben ennek hátterével, felismerésükkel és feldolgozásukkal foglalkozunk.
 • tt/4 – Szüleink párkapcsolata – viszony vagy iszony?
  Szüleink párkapcsolatának dinamikája meghatározó a saját párkapcsolati modellünk szempontjából. Tudatosan feltérképezzük, hogy mit hoztunk magunkkal a szülői mintákból, és hogy azokat valóban szerettük volna-e magunkkal hozni.
 • tt/5 – Generációs minták – az örökség
  A szülői minták megvizsgálása után érdemes a generációs “örökségünket” is tüzetesebben megnézni, hogy tökéletesen lássuk, értsük, miért alakulnak úgy kapcsolataink, ahogyan. Ez további kulcsot, és ezzel lehetőséget is ad számunkra a megoldáshoz.
 • tt/6 – Összegzés
  Átfogó képpel a kezedben a következő lépés: hogy jó, most ez van, de merre menjek tovább? A tananyag záró leckéjében erre a kérdésre kapsz hasznos segítséget.

TÜKRÖM, TÜKRÖM – avagy mit üzen rólad a valóságod? termékről 1 értékelés

 1. Móni

  Ha régóta ismétlődő helyzetekkel küzdesz, vagy annyi próbálkozás után még mindig nem fejlődik a kapcsolatod, és persze elég bátor és elszánt vagy változtatni, akkor ezt az tananyagot jó szívvel ajánlom. A magunkba nézés mindig újabb felismeréseket és újabb megoldásokat tartogat számunkra. Ha te is azok közé tartozol, aki nyitott azáltal jobbá tenni az életét, hogy önmagát jobban megismeri, akkor ezzel a programmal biztosan közelebb jutsz az igazsághoz.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük