MEGVÁLTOZTATOM AZ ÉLETEM! – ha már nem motiválnak a mindennapjaid

(1 vásárlói értékelés)

9 900 Ft

A tisztánlátás igazi “szupererő”, ami segít téged tervezni, alkotni és kimerültség nélkül jobbá tenni a munkád, a kapcsolataid és önmagad.
Ez a 8 hetes, személyes konzultációval támogatott kurzus végigvezet a változás igényének megfogalmazásától a valós elindulás pillanatáig.

 

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: ME-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

 

Ha akadozik az életed, ha nem vagy jól és nem változtatsz, az nem csak neked okoz “szenvedést”, hanem a környezetednek is. Valójában nincs semmi baj, de eljött az ideje a változtatásnak.

Megújulni akkor lehet, ha az ember a céljaiban is meg tud újulni.

 

Ez elsőre nem is hangzik olyan nehéznek. Gondolj csak arra, hogy gyakran minden év elején elszánt fogadalmakat teszünk, nagy elánnal bele is vágunk a megvalósításukba, de a lelkesedés legtöbbször valahogy februárig sem tart ki.

Mi lehet ennek az oka? Talán addigra nem ugyanazt akarjuk? Ilyen gyorsan változnak a céljaink? Vagy nem akarjuk őket eléggé?

Hogyan lehetne ez másként?
Hogyan lehetne elérni, hogy reggelente ne fáradtan, unottan ébredj, nem várva semmi jót a naptól?
Hanem úgy, hogy tudod, életednek célja van, lelkes vagy és hasznos.

 

Ez a kurzus tisztán látni segít. Pontosan meghatározni, miben is vagy most. Rávilágít a mögöttes okokra, és megoldást kínál azáltal, hogy segít reális, előrevivő célt meghatározni, miközben erősíti lelkesedésed, hogy el is érd azokat.

Irányt és fókuszt találsz, amihez képest naponta leszel képes meghozni majd a döntéseidet.

Mert lehet másként! Lehet boldogabban, sikeresebben, derűsebben!
Úgy, hogy bátran megteszed a megfelelő lépéseket a megfelelő irányba.
Csak így tudsz eljutni oda, ahová szeretnél!

 

 

Tematika
 • me/1 – Áttekintés
  Gyakran szembesülünk azzal, hogy egy célkitűzésünk a kezdeti lendületet követően elhalványul, erőtlenné válik, megkopik. Mi ennek az oka? Általában milyen nehézségekbe ütközünk, mi gátol minket céljaink megvalósításában? Ezekre a kérdésekre tekintünk rá az elején, hogy a következő hetekben már ezek tudatában tudj tovább építkezni.
 • me/2 – Tisztázás
  Általánosságban elmondható, hogy hajlamosak vagyunk csak részeket nézni, pedig a cél meghatározása érdekében fontos az egészet is látni. Ebben a részben vizuálisan is megjelentetjük, mennyire vagy elégedett életed különböző területeivel.
 • me/3 – Párkapcsolat
  Ebben a részben a párkapcsolat lesz górcső alatt. Konkrét kérdésekre adott válaszaid alapján rajzolódik ki benned, hogy hogyan is vagy életednek ezen területével, és hogyan, merre van a tovább.
 • me/4 – Család, barátok, közösség
  Az emberi kapcsolatok rendszere mindenki számára sokrétű, összetett, érzésekkel és gyakran sebekkel teli, érzékeny terület. A lecke befejezését követően, bizonyosan rálelsz azokra a pontokra, amelyekre eddig nem, vagy nem ilyen formában láttál rá, és tudni fogod, szeretnél-e, és ha igen, akkor pontosan miben változtatni ezen a területen.
 • me/5 – Önfejlesztés, önszeretet, hasznosulás
  Magadra ránézni, talán az eddigieknél is nehezebb lesz kicsit, de hidd el, elengedhetetlen. Fontos látnod, értened, hogy hogyan vagy saját magaddal, hogy melyek azok a területek, amelybe érdemes több energiát tenned, hogy könnyebb legyen az életed egyéb területein stabilan változtatnod.
 • me/6 – Munka, karrier
  Felnőtt életünk jelentős részét a munkával töltött idő teszi ki, ezért nem mindegy, hogy életed ezen területe milyen minőségként van jelen a mindennapjaidban. Ebben a részben az ezzel kapcsolatos érzésekre és összefüggésekre segítünk ránézni, hogy tisztán lásd, itt van-e teendőd.
 • me/7 – Spiritualitás, Isten kapcsolat
  A bennünk lévő spiritualitásra talán kevésbé jellemző, hogy rendszerezetten végiggondolva tekintünk rá. Lehet fontos, és lehet kevésbé meghatározó az életedben – de mindenképpen fontos, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat is integráld magadban, hiszen ez is te vagy.
 • me/8 – Pénz, anyagiak
  A fizikai létbiztonságot megteremtő anyagiakkal kapcsolatos kérdések tekintetében gyakran előfordul, hogy beleragadunk egy bizonyos nézőpontba. Ennek a résznek a célja, hogy segítsen más perspektívát találnod.
 • me/9 – Egészség
  Gyakran előfordul, hogy hajlamosak vagyunk nem pontosan, azaz kicsit megszépítve gondolni az életvitelünkhöz kapcsolódó szokásainkra, pedig az egészségünk az az alap, amire minden mást építeni tudunk. Ezzel a résszel ebben segítünk őszintébben és tisztábban látni.
 • me/10 – Összegzés
  Az elmúlt hetekben rengeteg felismerés született benned a megvizsgált témákban, de lehetetlen mindegyik irányba egyszerre indulnod. Ebben a részben priorizálni segítünk, hogy valóban meg is tedd az első lépéseket a megváltoztatott életed felé.

MEGVÁLTOZTATOM AZ ÉLETEM! – ha már nem motiválnak a mindennapjaid termékről 1 értékelés

 1. Móni

  Én magam is sokszor tapasztaltam az életem során, hogy ha nem is konkrétan rossz, de mégis valahogy nincs minden a helyén. Jó lenne, ha valami változna. Ilyenkor szembesülünk az érzéssel, hogy már azt sem könnyű megfogalmazni, hogy mi lenne igazán jó, nemhogy az irányt is kijelölni és konkrét lépéseket megfogalmazva elindulni. Véleményem szerint csak jó pillanat létezik ahhoz, hogy változtassunk, hogy a holnap jobban hasonlítson arra, amit valóban szeretnénk, és ez a kurzus minden segítséget megad, ha legalább a változás felé már elkötelezettek vagyunk.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük