Joós Dóra (mentor)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 6 értékelés alapján
(6 vásárlói értékelés)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: JD Kategória:

Leírás

Csak szeretet van, semmi másnak nincs értelme.’’

 

tapasztalatai

karrierválság – Hosszú évekig építkeztem egy piacvezető multi cégnél. Emlékszem az első időkben milyen büszkeség töltött el, hogy ott dolgozhattam, és szubjektív rengeteg pénzt kerestem. A második otthonommá vált a munkahelyem. Ha kellett ott éjszakáztam, bármennyit szívesen túlóráztam. Mindaddig míg egyszer csak kiüresedett a cél, nem láttam miért is teszem mindezt. Megkérdőjeleződtek bennem az eszközök, és az emberi tényezők is. Egy visszafordíthatatlan spirálba kerültem, ami egészen addig gyűrűzött, hogy napi szinten konkrét rosszullét fogott el, hogy be kell menjek az irodába. Végül nem én léptem, hanem az élet megoldotta a helyzetet. De ma már tudom, hogy észre kell venni a jeleket, ami mindig az orrunk előtt van, és elég bátornak kell lenni hozzá, hogy az időszerű lépéseket megtegyük.

magány – A magány igazából a legfélelmetesebb dolog volt számomra, amit valaha el tudtam képzelni. Lehet tőle menekülni, futni, rohanni, programról-programra, de végül este úgyis utolér, mikor kimerülten hazaesel. Legkésőbb akkor szembesülnöd kell vele, hogy makacsul néz veled farkasszemet, és tényleg senki, de senki nem vár rád otthon. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy békét köttök. Én is ezt tettem egy elviselhetetlen ponton túl. Elfogadtam és elkezdem átengedni magamon, míg végül tényleg szerethetővé vált ez az állapot. Kicsit olyan volt ez, mintha magammal kötöttem volna békét. És már nem feszített többé a magány.

kilátástalanság – Akkor ért el engem ez az érzés, mikor az addigi életem darabokra esett szét. És bár tudtam, hogy imitt-amott vannak benne hézagok, és féligazságok, de működtettem, működtettük a kirakatot, amit mindenki látni és hinni akart. Persze ez sem megy a végtelenségig, mint semmi sem, ami nem teljes mértékben igaz. Eljárt fölöttünk az idő, és mégis amikor ott álltam egy közös út végén, ami megmásíthatatlanul végetért, sikítva rohantam volna visszafelé, mert nyomorult módon ragaszkodtam valamihez, ami az enyém volt. Nem és nem akartam elengedni. Képtelen voltam látni a fényt, hogy mindig van tovább, hogy valami új csoda vár. Az idő segít, mindig segít, ha bízol és hiszel abban ami még előtted áll. Tényleg csoda vár!

 

amiért itt van

Hiszek benne, hogy a saját tapasztalatainkkal tudjuk segíteni egymás válságait. Nem fogjuk senki életét sem megoldani, de megnyugtatást, támogatást, erőt adhatunk. Éppen azáltal, hogy pontosan ismerjük azt az érzést, azt a helyzetet amiben a hozzánk forduló ember nyakig benne van. Saját élményünk van róla, ami megértést és elfogadást szül és biztos, hogy segíti. Ezáltal talán a feldolgolzás, elindulás folyamata is gyorsulni tud.

 

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. joos.dora@enakademia.net címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Dóra hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

További információk

Rólam

Hálás vagyok a Jó Istennek amiért minden ami eddig volt az életemben így történt, éppen akkor amikor időszerű volt. Nem kaptam sem többet, sem kevesebbet, mint amit elbírok, amivel megbírkózva haladhatok tovább az utamon.
.
Végtelenül szerető, szinte már-már burokként körülölelő Családban nőttem föl. Ahol a nagyszülői minta is a Család erejét, harmóniáját közvetítette felém az emberi kapcsolódás legmagasabb szintjeként.
..
Aztán 18 évesen értem is jött a királyfi fehér lovon… De én olyan keveset tudtam. Arról is, hogy mi a nő funkciója, dolga. És egy napon a Csipkerózsika álmom darabokra hullott szét. Én is vele.

A válás után halálomból újra éledve bebizonyítottam hogy egyedül is boldogulok, mindenre képes vagyok. Nem akartam szerelmet, csak érezni és éreztetni az erőmet, hogy Istennő vagyok. Hogy tudok jó vezetőként funkcionálni, saját céget működtetni.
….
Ahogy csitult a láz, úgy kezdett feszíteni, hogy nem vagyok a helyemen. Ez mind nem fontos. Elég volt. Változtatnom kellett, és tettem minden téren. És gyakoroltam immár másként. Aztán csak azt éreztem kell a hely, a tisztulás, a fény…..
…..
Mély nyugalom, teljes bizonyosság járt át, hogy immár érkezik Ő. Aki miatt kellett tapasztalnom mindent, és akiért az vagyok aki vagyok. Benne volt a levegőben, az étel ízében, a némaságban, hogy érkezik. Vártam, hagytam, hogy történjen. Már akkor az Övé voltam. És mikor előttem állt egy nap pontosan tudtam, hogy Ő az. Nem volt kétely, sem kérdés, mert tudtam. Legbelül, ahol a legigazabb hang szól.

Módszer

mentor

Joós Dóra (mentor) – 6 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Mo – kurzusplatform vezető

  Amikor májusban konzultációra jelentkeztem Dórihoz, a levegőben már benne volt, de még nem tudtam, hogy kisírt, bedagadt szemekkel fogok megérkezni. Amíg élek, emlékezni fogok erre a találkozásra, a megnyugvásra, az elfogadásra, a biztonságra, a másik Nő szemében tükröződő, egyfajta „cinkosságra” és értésre, hogy tudja, érzi, ismeri, átélte. Korábban mindig kitartottam abban, hogy megoldom egyedül… most tudom, – bár ezt csak megtapasztalva érezheti meg az ember – mennyire más, amikor ott áll ebben mellettem valaki.
  Hogy mit kaptam? Visszaálltam a sínpárra egy oltári nagy kisiklást követően, és újra haladok. Nem titok, hogy azóta a csapat tagjaként napi szinten találkozom Dórival, és ez csak időről-időre megerősít abban, hogy támogatása, nyíltsága, tanácsai és – nem utolsó sorban – példája mennyire hihetetlenül sok erőt tud adni egy-egy elakadt pillanatban. Tiszta szívvel ajánlom őt, ha megértésre, támogatásra van szükséged, mert biztosan többen fogsz kapni, mint amit reméltél.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Eszter

  Sugárzik belőle a szeretet, a mottója nagyon találó. Már felemelkedőben voltam, amikor először találkoztunk, de volt már ilyen az életemben. Azt, hogy ezt a felemelkedést meg tudtam tartani és nem zuhantam vissza neki köszönhetem. A támogatásának, a megerősítéseinek, annak a pozitív energiának, amivel feltöltött minden alkalommal. Nagyon jók a meglátásai és a kérdéseivel teljesen helyre tette bennem dolgokat. Rávilágított olyan pontokra, amiket vagy lényegtelennek tartottam, vagy nem vettem észre. Örülök, hogy megismerhettem és ezentúl is szívesen megyek hozzá.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Anikó

  A Királynéképző kurzuson találkoztam először Dórival. Már ott is nagyon megfogott az a belső erő, ami sugárzik belőle, és amivel segíteni tudott minket. Annak ellenére, hogy nagyon különböző személyiségek vagyunk, abszolút el tudott fogadni, és én is el tudtam fogadni az ő támogatását. Többször beszéltünk azóta egyéni tanácsadáson, és mindig megérti az elakadásom lényegét, az odafigyelésével, empátiájával sokat segít nekem. Ezúton is köszönöm!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Annamari

  Dórával 2018 tavaszán találkoztam először egy királynőképző tanfolyamon. Rengeteget kaptam attól a néhány alkalomtól, majd később egyéni konzultáción is jártam nála.
  Mivel magam is sok mindenen mentem már keresztül, nagyon fontos számomra hogy ki mennyire hiteles abban, amit csinál.
  Dórából árad a derű, a nyugalom és a szeretet.
  Azon kevesek közé tartozik, akikből a nehézségek és a megélt tapasztalatok gyémántot csiszolnak, mert nem az elfojtás és önámítás, hanem a bátrabb utat, vagyis az önismeret útját választják.

 5. Értékelés: 5 / 5

  judit5814

  Az Énakadémiával először nagyjából 1 éve találkoztam, akkori párom és szerelmem által. Egy-egy veszekedés után ő küldözgette nekem Joós István videóit. Eleinte ki nem állhattam ezeket. Azt gondoltam, mekkora egy öntelt …
  Dórával akkor kerültem kapcsolatba, amikor épp közvetlenül szakítás után voltam. Erős amazonként akkora pofont kaptam az élettől, hogy kiesett a kezemből a kard. Gyakorlatilag azt sem tudtam, merre van előre. Hátra pedig már nem volt út. Akkor elkezdtem a videókat tömegével hallgatni és egyszer csak összeállt a kép. Megértettem egycsapásra mindent. Meghallgattam a 151. videót és rájöttem, hogy az akkor már exem pont olyan habitusú, mint István. Ezért kerestem meg Dórát, aki nagyon sokat segített a kezdeti bizonytalan kard nélküli létben és segített meglátni a lehetőségeket a veszteségben is. Ő indított el az új utamon, amiért örökre hálás leszek neki. Mindenkinek ajánlani tudom őt. :)

 6. dr.Hörömpő Andrea
  Értékelés: 5 / 5

  dr.Hörömpő Andrea

  Segítőként, facilitátorként dolgozom, így a legtöbb élethelyzetemet meg tudom oldani egyedül, de vannak olyan időszakok, amikor én is fordulok máshoz. Dóri azon kevés emberek közé tartozik, akiket felkeresek, amikor én billenek ki az egyensúlyból. Kedvességével, alázatával és türelmével hozzájárulás volt, hogy én is meglássak olyat, amit korábban nem láttam, és ami azután túllendített a mélyponton. Fordulj hozzá bizalommal, nála megértő és tiszta szívet találsz. :)

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.