Joós Dóra

Értékelés 5.00 az 5-ből, 2 értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: JD Kategória:

Leírás

Csak szeretet van, semmi másnak nincs értelme.’’

 

tapasztalatai

karrierválság – Hosszú évekig építkeztem egy piacvezető multi cégnél. Emlékszem az első időkben milyen büszkeség töltött el, hogy ott dolgozhattam, és szubjektív rengeteg pénzt kerestem. A második otthonommá vált a munkahelyem. Ha kellett ott éjszakáztam, bármennyit szívesen túlóráztam. Mindaddig míg egyszer csak kiüresedett a cél, nem láttam miért is teszem mindezt. Megkérdőjeleződtek bennem az eszközök, és az emberi tényezők is. Egy visszafordíthatatlan spirálba kerültem, ami egészen addig gyűrűzött, hogy napi szinten konkrét rosszullét fogott el, hogy be kell menjek az irodába. Végül nem én léptem, hanem az élet megoldotta a helyzetet. De ma már tudom, hogy észre kell venni a jeleket, ami mindig az orrunk előtt van, és elég bátornak kell lenni hozzá, hogy az időszerű lépéseket megtegyük.

magány – A magány igazából a legfélelmetesebb dolog volt számomra, amit valaha el tudtam képzelni. Lehet tőle menekülni, futni, rohanni, programról-programra, de végül este úgyis utolér, mikor kimerülten hazaesel. Legkésőbb akkor szembesülnöd kell vele, hogy makacsul néz veled farkasszemet, és tényleg senki, de senki nem vár rád otthon. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy békét köttök. Én is ezt tettem egy elviselhetetlen ponton túl. Elfogadtam és elkezdem átengedni magamon, míg végül tényleg szerethetővé vált ez az állapot. Kicsit olyan volt ez, mintha magammal kötöttem volna békét. És már nem feszített többé a magány.

kilátástalanság – Akkor ért el engem ez az érzés, mikor az addigi életem darabokra esett szét. És bár tudtam, hogy imitt-amott vannak benne hézagok, és féligazságok, de működtettem, működtettük a kirakatot, amit mindenki látni és hinni akart. Persze ez sem megy a végtelenségig, mint semmi sem, ami nem teljes mértékben igaz. Eljárt fölöttünk az idő, és mégis amikor ott álltam egy közös út végén, ami megmásíthatatlanul végetért, sikítva rohantam volna visszafelé, mert nyomorult módon ragaszkodtam valamihez, ami az enyém volt. Nem és nem akartam elengedni. Képtelen voltam látni a fényt, hogy mindig van tovább, hogy valami új csoda vár. Az idő segít, mindig segít, ha bízol és hiszel abban ami még előtted áll. Tényleg csoda vár!

 

amiért itt van

Hiszek benne, hogy a saját tapasztalatainkkal tudjuk segíteni egymás válságait. Nem fogjuk senki életét sem megoldani, de megnyugtatást, támogatást, erőt adhatunk. Éppen azáltal, hogy pontosan ismerjük azt az érzést, azt a helyzetet amiben a hozzánk forduló ember nyakig benne van. Saját élményünk van róla, ami megértést és elfogadást szül és biztos, hogy segíti. Ezáltal talán a feldolgolzás, elindulás folyamata is gyorsulni tud.

 

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. joos.dora@enakademia.net címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Dóra hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

További információk

Rólam

Hálás vagyok a Jó Istennek amiért minden ami eddig volt az életemben így történt, éppen akkor amikor időszerű volt. Nem kaptam sem többet, sem kevesebbet, mint amit elbírok, amivel megbírkózva haladhatok tovább az utamon.
.
Végtelenül szerető, szinte már-már burokként körülölelő Családban nőttem föl. Ahol a nagyszülői minta is a Család erejét, harmóniáját közvetítette felém az emberi kapcsolódás legmagasabb szintjeként.
..
Aztán 18 évesen értem is jött a királyfi fehér lovon… De én olyan keveset tudtam. Arról is, hogy mi a nő funkciója, dolga. És egy napon a Csipkerózsika álmom darabokra hullott szét. Én is vele.

A válás után halálomból újra éledve bebizonyítottam hogy egyedül is boldogulok, mindenre képes vagyok. Nem akartam szerelmet, csak érezni és éreztetni az erőmet, hogy Istennő vagyok. Hogy tudok jó vezetőként funkcionálni, saját céget működtetni.
….
Ahogy csitult a láz, úgy kezdett feszíteni, hogy nem vagyok a helyemen. Ez mind nem fontos. Elég volt. Változtatnom kellett, és tettem minden téren. És gyakoroltam immár másként. Aztán csak azt éreztem kell a hely, a tisztulás, a fény…..
…..
Mély nyugalom, teljes bizonyosság járt át, hogy immár érkezik Ő. Aki miatt kellett tapasztalnom mindent, és akiért az vagyok aki vagyok. Benne volt a levegőben, az étel ízében, a némaságban, hogy érkezik. Vártam, hagytam, hogy történjen. Már akkor az Övé voltam. És mikor előttem állt egy nap pontosan tudtam, hogy Ő az. Nem volt kétely, sem kérdés, mert tudtam. Legbelül, ahol a legigazabb hang szól.

Joós Dóra – 2 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Mo

  Amikor májusban konzultációra jelentkeztem Dórihoz, a levegőben már benne volt, de még nem tudtam, hogy kisírt, bedagadt szemekkel fogok megérkezni. Amíg élek, emlékezni fogok erre a találkozásra, a megnyugvásra, az elfogadásra, a biztonságra, a másik Nő szemében tükröződő, egyfajta „cinkosságra” és értésre, hogy tudja, érzi, ismeri, átélte. Korábban mindig kitartottam abban, hogy megoldom egyedül… most tudom, – bár ezt csak megtapasztalva érezheti meg az ember – mennyire más, amikor ott áll ebben mellettem valaki.
  Hogy mit kaptam? Visszaálltam a sínpárra egy oltári nagy kisiklást követően, és újra haladok. Nem titok, hogy azóta a csapat tagjaként napi szinten találkozom Dórival, és ez csak időről-időre megerősít abban, hogy támogatása, nyíltsága, tanácsai és – nem utolsó sorban – példája mennyire hihetetlenül sok erőt tud adni egy-egy elakadt pillanatban. Tiszta szívvel ajánlom őt, ha megértésre, támogatásra van szükséged, mert biztosan többen fogsz kapni, mint amit reméltél.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Eszter

  Sugárzik belőle a szeretet, a mottója nagyon találó. Már felemelkedőben voltam, amikor először találkoztunk, de volt már ilyen az életemben. Azt, hogy ezt a felemelkedést meg tudtam tartani és nem zuhantam vissza neki köszönhetem. A támogatásának, a megerősítéseinek, annak a pozitív energiának, amivel feltöltött minden alkalommal. Nagyon jók a meglátásai és a kérdéseivel teljesen helyre tette bennem dolgokat. Rávilágított olyan pontokra, amiket vagy lényegtelennek tartottam, vagy nem vettem észre. Örülök, hogy megismerhettem és ezentúl is szívesen megyek hozzá.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.