Joós Dóra – 30 perc

5 000 Ft

Dóra tanácsadó, tehát a korszakos ábra alapos ismerője – és ami talán ennél sokkal fontosabb: Joós István legfontosabb támasza, aki a kihívásokat naponta tapasztalja…

Cikkszám: JD Kategória:

Leírás

Csak szeretet van, semmi másnak nincs értelme.

 

tapasztalatok

 • házasság
 • karrier
 • válás
 • egyedüllét
 • szeretői viszony
 • férfi-nő egység
 • impulzív férfi
 • női csoportok

 

módszer

 • egológia – a korszakos ábra értelmezésében, magad elhelyezésében, a múlt megértésében és továbblépésben tudok Neked saját tapasztalatok alapján segíteni

 

bejárt út

Hálás vagyok a JóIstennek amiért minden ami eddig volt az életemben így történt, éppen akkor amikor időszerű volt. Nem kaptam sem többet, sem kevesebbet, mint amit elbírok, amivel megbírkózva haladhatok tovább az utamon.

.

Végtelenül szerető, szinte már-már burokként körülölelő Családban nőttem föl. Ahol a nagyszülői minta is a Család erejét, harmóniáját közvetítette felém az emberi kapcsolódás legmagasabb szintjeként.

..

Aztán 18 évesen értem is jött a királyfi fehér lovon… De én olyan keveset tudtam. Arról is, hogy mi a nő funkciója, dolga. És egy napon a Csipkerózsika álmom darabokra hullott szét. Én is vele.

A válás után halálomból újra éledve bebizonyítottam hogy egyedül is boldogulok, mindenre képes vagyok. Nem akartam szerelmet, csak érezni és éreztetni az erőmet, hogy Istennő vagyok. Hogy tudok jó vezetőként funkcionálni, saját céget működtetni.

….

Ahogy csitult a láz, úgy kezdett feszíteni, hogy nem vagyok a helyemen. Ez mind nem fontos. Elég volt. Változtatnom kellett, és tettem minden téren. És gyakoroltam immár másként. Aztán csak azt éreztem kell a hely, a tisztulás, a fény…..

…..

Mély nyugalom, teljes bizonyosság járt át, hogy immár érkezik Ő. Aki miatt kellett tapasztalnom mindent, és akiért az vagyok aki vagyok. Benne volt a levegőben, az étel ízében, a némaságban, hogy érkezik. Vártam, hagytam, hogy történjen. Már akkor az Övé voltam. És mikor előttem állt egy nap pontosan tudtam, hogy Ő az. Nem volt kétely, sem kérdés, mert tudtam. Legbelül, ahol a legigazabb hang szól.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. válassz és vásárolj konzultációs időtartamot (1 x 30 perc általában elég)
 2. joos.dora@enakademia.net címre írd röviden le a helyzetedet
 3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget is adj meg
 4. hív Téged az Általad megadott időpontban, vagy amit egyeztettek