Korszakmeghatározás

4 990 Ft19 990 Ft

1.) Tudd meg hol jársz!
2.) Értsd jól a feladatod!
3.) Lépj az utadon tovább!

Cikkszám: HJ Kategória:

Leírás

A hatékony navigáció alapja a helyes kiindulópont.

Muszáj helyesen értsd, hogy hol is jársz, különben nem fogod tudni, hogy melyik tanácsok szólnak Neked.

 

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próba valójában, a megújulás valódi lehetősége. A szenvedés “lelki szabadulószoba”, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

 

EgoYoga

“Az EgoYoga egy ön- és világismereti módszer, ami helyesen alkalmazva egyre boldogabb élethez segít.” – szerepelne itt, ha ez egy lexikon lenne. Azonban mivel ez nem egy lexikon, hanem valódi emberek ajánlunk valódi élményeket, ezért a mi meghatározásunk az, hogy az EgoYoga egy korszakos önismereti játék.

Másképp: az EgoYoga az élet játéka.

A EgoYoga lényege az identitás fejlesztése – tehát az egó szelídítése. Ami egyben az elsőre talán kicsit furcsa név magyarázata.

Az EgoYoga a helyükön egyre stabilabban álló, magukkal és környezetükkel egyre tisztábban lévő, bátor, őszinte, ön- és környezettudatos, munkájukban sikeres és kapcsolatukban boldog férfiak és nők közösségi mentor hálózata.

 

Korszakos rendszer

Az EgoYoga alapja az alábbi korszakos rendszer. Az EgoYoga mérföldkövek sora, ami a Minták rabságából kitörni, a lélek és az önismeret tavának mélységein átkelni, megújulva újjászületni, a félelmeket legyőzni segít.

Tapasztalatunk, hogy a válság az igazság hírnöke. Az elavult vélekedéseinkkel kell szembesülni, hogy tovább tudjunk belőle lépni. A vágyvilágával – a “sötét oldallal” – végül mindenkinek szembe kell néznie. Hogy ez pokoljárás vagy örömteli felfedezés, az csakis a hozzáállásodon múlik. A bölcs segítséget fogad. Mégpedig nem is akármilyen módon, hanem mások tapasztalatait használja.

 

“Szintek”

Az út 12 mérföldkő sora. Szintekként is gondolhatsz ezekre, bár állapotok sokkal inkább. FONTOS, hogy A) mindnek megvan a maga szépsége, B) aki máshol akar járni, mint ahol valóban tart, az 1) szenvedni fog, 2) időt veszít, 3) a környezetében másokat is kínoz.

 Az első lépés, hogy megtudod hol jársz / megbizonyosodsz arról, hogy jól sejted, ha már foglalkoztál ezzel. Ennek megerősítése után a megfelelő csoportba kerülsz, ami az Énakadémia Közösségben az adatlapodon is megjelenik majd – és ugyanitt Neked szóló tanácsok várnak.

 

Használj minket!

Az EgoYoga saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked továbblépni – tehát korszakot váltani.

 1. felmérés – tudd meg hol jársz, hogy a helyes segítséget kapd
 2. korszakos nagycsoport – hasonhelyzetű emberek zárt csoportja
  A) magyarázat – arról, hogy mi történik épp Veled
  B) mérföldkő – a következő feladat / tapasztaláscsomag
 3. opcionálisan munkacsoport tagságot is válthatsz majd

A munkacsoportokat szívből ajánljuk, mert 7-12 emberrel és tapasztalt vezetővel közösségben haladni könnyebb.

A munkacsoportok többlet értéke:

 1. mentor – hús-vér ember, aki átment hasonlón, ért és segít
 2. konzultáció – heti videó-konferencia, kihívásokról beszélni
 3. heti vállalás – a következő lépés, amit Te vállalsz megtenni  

 

Így működik:

 1. vásárold meg valamelyik verziót az oldal tetején
 2. e-mail megy a kérdőívvel, kitöltöd, amikor alkalmas
 3. e-mail értékelés megy vissza + egyeztetjük a hívást, ha kérted
 4. a közösségben bekerülsz a Neked szóló nagycsoportba
 5. a csoportban magyarázat vár + kurzus, csoport, mentor kínálat
 6. indul a munka, magadban vagy segítséggel, ahogy érzed
 7. követjük, hogy haladsz, szintlépéskor nagycsoportot váltasz   

 

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is. Az EgoYoga alkalmazói új emberi kapcsolatok és saját új tapasztalatok által léphetnek az emberi úton gyorsabban tovább. Szívből ajánlom!

Barátsággal,
Joós István