Bevezetés a szenvedélyedbe

29 000 Ft

Konzultációval támogatott gyakorlati feladatsor a szenvedélyüket szabadon megélni vágyó nők számára.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: BSZ Kategóriák: ,

Leírás

Ez a kurzus fontos lépcsőfok lehet a felszabadultabb, tabuk nélküli szexualitásodhoz. Egy fantasztikus út a szenvedélyed megéléséhez, amennyiben valóban erre vágysz, és bátran mersz lépni, hogy egy férfimentor folyamatos segítségével és visszajelzéseivel anonim módon, de tabuk nélkül beszélj ezekről. Mert itt a cél az, hogy gátlások nélkül éld meg mindazt a szenvedélyt, ami ott szunnyad benned, és ezáltal lásd a férfi szemében azt a tüzet, amit te gyújtottál, és a vágyat, amit csak te tudsz benne beteljesíteni.

Kiknek szól?

Bátorításul szánjuk azoknak a nőknek, akik a szexualitásuk egy őszintébb, felszabadultabb szintjéhez szeretnének kapcsolódni. Akik félelmek és gátlások nélkül szeretnék megélni érzékiségüket és nőiségüket. Akik gondolkodásbeli fékek nélkül, természetes könnyedséggel szeretnék megvalósítani bármilyen titkos szexuális vágyukat. Önfelvállalásról, nyílt kommunikációról magaddal és a másikkal a szexben – erről lesz szó leginkább.

Ez a 4 hét tehát nem vállalkozik (és nem is vállalkozhat) szexuális traumák gyógyítására. Olyan nőknek érdemes és nagyon hasznos ezt végigcsinálni, akik érzik, tudják, hogy jóval többet akarnak az eddig kiaknázatlan területükből megismerni és használni, akár a magasabb libidójuk miatt, akár mert eddig nem merték felvállalni, akár mert azt hitték, hogy egyedül vannak ezzel, akár tabuk akadályozták, akár csak a szexuális életük izgalmasabb kitágítása a cél.

 

Mit tartalmaz az anyag?

  • 12 db egymásra épülő feladatsort, mely gyakorlati feladatokkal segít kinyitni saját magad. Az egyes feladat csoportokat 48 óránként email-ben fogod megkapni, és azokról email-ben, de anonim módon tudsz konzultálni a férfi mentorral.
  • 2 db 1 órás, anonim konzultációt (a 6. és a12. feladat után). A konzultációkhoz a google.meets rendszert használjuk.

 

Időtartam

A kurzus teljes időtartama a konzultációkkal együtt 4 hét.

 

Így működik

   • Vásárold meg a kurzust itt.
   • Vásárlás után az anyagot az enakademia.net oldalon bejelentkezve a megvásárolt kurzusok között találod.
   • A feladatokról a visszajelzéseket szintén email-en várjuk tőled, a visszajelzéseidre a kurzus vezető mentor reagálni fog.

Kérdés esetén írj az info@enakademia.net címre.