Szeretősegítő

Van remény, hogy Téged választ!

A kurzusunkból megértheted végre, hogyan működik a férfi szeretői viszonyban, miért nem választott eddig, és mit kell tenned, hogy változzon a helyzet!

A kurzus elemei:

A) ez áll a szeretői viszony hátterében,
B) ezért nem volt eddig még változás,
C) ettől lesz

Láss tisztán! Neked mit ad? Te miért vagy benne?

Mi működik és mi nem – mi fűzi szorosabbra a kapcsolat és mi távolít?!

Így viszonyulj a házasságához / múltjához.

SZERETŐSEGÍTŐ

online kurzus szeretőknek

1 video

10 feladat

11 nap

Szeretőnek lenni embert próbáló dolog, mert egy nagyon kiszolgáltatott helyzet. De tapasztalatunk, hogy van megoldás, bármi is feszít – mi láttunk már hasonlót. Joós István és az Énakadémia csapata 10 év tapasztalatát és több mint ezer ember személyes történetének tanulságát sűrítette bele kurzusaiba, mely lehetőséget ad a továbblépésre. Neked szól ez a kurzus, ha tudni akarod hogyan lehet előremozdítani a kapcsolatot, és min csúszhat el a reménye is annak, hogy igazi pár legyetek. De önmagában a tudás nem lesz elég a sikerhez. A kurzus azok számára a leghasznosabb, akik már készen állnak egy igazán komoly, mély változásra.

Te készen állsz a változásra? Ha igen:

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Garantáljuk, hogy e kurzus által:

100% pénzvisszafizetési garanciát adunk

ha nem leszel elégedett a kurzussal. A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza.

Csupán azért mert szereted, nem fog választani… az akarásod sem lesz önmagában elég.
Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a viszonyok „érnek kapcsolattá”, ahol a nő helyes alapokon képes jelen lenni.
Tehát nem a „döntenie kell végre” működik. Sőt, bizonyossággal merem mondani, hogy az ultimátum nem fog működni. Hanem, az működik, hogy Te felelősséget vállalsz, és a győzelemhez szükséges (sok!) munkát a kockázatot vállalva önként beleteszed.

Joós István

Énakadémia Alapító

Nehéz kimozdulni ebből a helyzetből, de hálás leszel magadnak, ha belevágsz! Kurzusunk lépései biztonságot adnak, hogy tudd, jó úton jársz.

Online kurzus

29 900 Ft

Online kurzus

44 900 Ft

100% pénzvisszafizetési garanciát adunk

Soron következő személyes
workshop időpontok

2021. január - február

MEGTELT

2021. február - március

VÁRÓLISTA ITT
[ingyenes előregisztráció]

2021. március - április

VÁRÓLISTA ITT
[ingyenes előregisztráció]

- - -

Még nem döntöttél?

Mielőtt belevágnál a kurzusba, nézd meg 3 részből álló Kérdezz-Felelek videósorozatunkat, melyben Joós István olvasói levelekre válaszolva, konkrét esetekre ad megoldást.

Gyakran ismételt kérdések

Ezt az online kurzus az önismereti folyamatokra nyitott, a szeretői viszonyból tovább lépni vágyó nőknek alkottuk meg.

A kurzus tisztán látni, érteni segít a helyzetet. Biztosan megtudhatod, hogy van-e a kapcsolatnak jövője, és hogyan tudod kimozdítani a kapcsolatot a megrekedt állapotból. 

A szeretői kapcsolati dinamikát érteni segítő videóból, és gyakorlati feladatokból, mely konkrétan lépni segít.

Kattintás után átirányítunk a “Kosár” oldalra, ahol bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

Vásárlás után az online kurzus első eleme a Megvásárolt kurzusok között azonnal elérhető számodra. 

A segítő-feldolgozó csoport az Énakadémia Közösségben működik, ahol a kurzus időtartama alatt ingyenesen vehetsz részt (ha még nem vagy tag).

A konzultációk heti 1 órás csoport konzultációk, amihez a Zoom rendszerét használjuk, tehát akár kép nélkül, álnéven is részt vehetsz.

A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza, ha nem voltál vele elégedett.

A garanciát az info@enakademia.net oldalra küldött levélben tudod érvényesíteni. 

Több workshop időpont meghirdetést találsz az oldalon, a regisztráció kitöltésével tudod jelezni, hogy melyiken szeretnél részt venni. 

Hozzáférést kapsz az Énakadémia közösségi felületén működő zárt online csoporthoz, így A workshop teljes ideje alatt kapcsolatban leszel a csoport vezetőjével és a csoport részvevőkkel, akiktől folyamatos támogatást és segítséget kapsz.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!