Szerető vagy feleség

Online kurzus férfiaknak, ami a feleség vagy szerető  dilemmát segít eldönteni.

Videó lejátszása
Több nő van az életedben és ez a helyzet már nem tartható tovább. Bár érzed az irányt, de mégis félsz lépni. 10 napos kurzusunk bizonyosságot ad a döntéshez.

1 video

6 feladat

10 nap

DÖNTÉSSEGÍTŐ FÉRFIAKNAK

Online képzés férfiaknak

MI EZ?

10 napos 7 elemből álló online önismereti program férfiaknak, akik dönteni szeretnének a feleségük és szeretőjük között.

MIRE JÓ?

Segít tisztán látni a helyzetet. Érteni fogod, hogy miről is kellene döntened. Valamint hogyan tudod azt a döntést meghozni, ami a minden érintett számára a lehető legjobb.

MIBŐL ÁLL?

Egy 60 perces videó magyarázat, ami átfogó képet ad a szeretői kapcsolat hátteréről és megoldásáról.
A hat egymásra épülő feladat segít alkalmazni az elméletet. Konkrét tanácsok valódi megoldáshoz.

A képzés ELEMEI:

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussal:

Nem vagy büszke magadra. A helyzet, amibe keverted magad tarthatatlan és már fáj. Szükséged van a család melegére és a gyerekekre. Nem akarsz felrúgni mindent. Ugyanakkor vágysz a lelki intimitásra és az önfeledt együttlétekre is, amiket csak a szeretődtől kapsz meg. Mindkettő kell, de érzed, hogy ez nem mehet így tovább, dönteni kéne végre. Van megoldás, csak véget kell vetned az önámításnak. 

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

A folyamat által változni fogsz. Te. Tehát az életed is, tehát minden, ami jelenleg probléma. Bátorság, semmi más nem kell hozzá.
Az ÉNAKADÉMIA egy online önismereti platform. Tapasztalat alapú képzéseink továbblépni segítenek, mert az élet kihívásai valójában mindig lehetőségek. Van megoldás, a kulcsok is Nálad, mi a zárat mutatjuk meg!

10 év
tapasztalat

100%
online

Egymásra épülő képzések

Támogató közösség

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus díja:

29 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!