Problémának érzed?
Az jó.

De másrészt bizonyára meg fog lepni, hogy szerintünk nem az…

 

Oka

A függőség oka szerintünk, hogy az ember fogalmilag függő. Mindenki. Csak az nagyon nem mindegy, hogy ezt milyen szinten éljük meg – tehát, hogy minek vagyunk a függői. Nagyon sok idő és nagyon sok energia (és nagyon sok szeretet) megy kárba akkor, ha egy ember alacsony szintű függésnél – mint például drog, alkohol, agresszió, pornó – ragad le. 

 

Megoldása 

A függőség megoldása a hiányt megszüntetni, amit másképp úgy lehet érthetőbben mondani, hogy a (már) nem kívánt, mert alacsonyabb rendű függést, magasabbrendűre “kell” cserélni. Nyilván nem kell, de lehet. És tudunk ebben Neked segíteni. A függő ember igazából csak másoknál mélyebben ment le az aktuális korszaka zárását jelentő válságba. Jobban ragaszkodik. Nehezebben változtat. Aminek nagyon gyakran oka, hogy jobban egyedül van, nem kapott alkalmas segítséget hozzá…

 

👉 az ábráról bővebben: ITT

 

Ajánlásaink

 

 Az alábbi gyakori helyzetekhez konkrét tanácsokat is tudunk adni. Az online kurzusok díjkötelesek, videók és cikkek részben csak Előfizetők számára érhetők el – viszont a díjak szándékkal alacsonyak, hogy minél többen kaphassanak valódi segítséget! 

 

Konkrét élethelyzetek

HA a szüleid, minták, megfelelés, “családi boldogság” függője vagy…

 

HA munkamániás vagy és vagy siker-függő…

 

HA alkohol, pornó, drog, vásárlás, játékszenvedély a “tünet”…

 

HA önismeret, meditáció, szekta, guru vagy közösség a függésed…

 

Ha ismerkedés függő vagy, anélkül, hogy valaha maradnál is…

 

Egyéb