Igen, bizony, valóban Platform vagyunk, tehát örömmel fogadunk olyan feladatokat, amiket Te magad tapasztaltál, és amik Szerinted mások számára is értékesek lehetnek.

 

1. lépés – Tájékozódj

Olvasd kérünk el az Alapok és a Korszakok oldalakat, hogy bizonyosan minden világos legyen.

2. lépés – Részvétel

Ötleteket bárkitől örömmel fogadunk, máris jöhet, de élménygazdák (ld. alább) csak azok lehetnek, akik maguk is elindultak Az Én Útján.

3. lépés – Beküldés

Online form a módja, ahol leíráson felül minimum három beszámolót is kérünk szépen olyan emberektől, akik már próbálták az élményt. › ITT várjuk.

4. lépés – Fogadjuk

A beküldött javaslatokat nézzük, kipróbáljuk – titkos megbízottat delegálunk :-) – és örömmel fogadjuk, ha valóban illik ide.

 

Élménygazda

Élménygazda, aki Feladat, Játék vagy Csoport gazdája az ÉNAKADÉMIA keretei között.

Az élménygazdák az online részvételen felül támogató csoportokat is tarthatnak az általuk beküldött élmények feldolgozásához, valamint ők adják a feladat teljesítését igazoló pecséteket.

 

Pénz

A élménygazdák az általuk beküldött tartalmi elemeket (élmények) szabad belátásuk szerint árazhatják, az ÉNAKADÉMIA ezt az élmény részeként fogadja és hagyja jóvá.

Az ÉNAKADÉMIA a

  • a meghirdetésben szereplő díj 30%-át kéri
  • ha a résztvevők száma a 5 főt eléri
  • módja ennek az online foglaló, ami pontosan ez az összeg
[A rendszer szándékaink szerint a mobil operációsrendszerek (iOS App Store / Google Play) logikájával azonos módon működik, tehát ingyenes és fizetős élmények mérkőznek az emberek figyelméért és részvételéért. A jövedelemre igényt nem tartó élménygazda harmadik személyt, pl. jótékonysági intézményt jelölhet meg, mely esetben a neki járó pénzt oda továbbítjuk.]