A kapcsolatod
reménytelen
állóvízzé vált?

Vállald fel a felelősséget a saját boldogságodért, és oldd fel a se vele, se nélküle dilemmát.
Videó lejátszása
A párod oda sem figyel rád? Már nem is emlékszel mióta nem voltatok együtt? Ez így nem folytatódhat! De hogyan tovább? Maradj vagy menj? Döntés előtt értened kell, mi áll a kialakult helyzet hátterében. A bizonyossághoz pedig időre van szükség és konkrét tapasztalatokra. Ha segítségre van szükséged a se vele, se nélküle dilemma megoldásához, akkor ezt a képzés Neked szól.

3 video

9 feladat

12 nap

Menjek vagy maradjak

Online képzés nőknek

MI EZ?

Egy 12 napos, 12 elemből álló online önismereti folyamat, kapcsolati dilemmában vergődő nőknek.

MIRE JÓ?

A „se vele, se nélküle” helyzetek legfontosabb közös jellemzője, hogy igazából tévedés a dilemma. Látszat csak. Az egyik út hamis. Konkrétan tudni fogod, hogy melyik az.

MIBŐL ÁLL?

három videó nézőpont-korrekciót ad. Segít, hogy mire figyelj jobban, hogyan kapcsolódj másképp, mint ahogy megszoktad.
kilenc feladat átgondolni segít a helyzetet, és saját új élményeket ad. Fontos a tanácsokat tapasztalni is, hogy elhidd, működik.  így tudod beépíteni az újat.

A képzés elemei

Garantáljuk, hogy ezzel a képzéssel:

Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a kapcsolatok „menekülnek meg”, ahol az egyik fél emberfeletti meggyőződéssel, mert bizonyosságba érő hittel akarja ezt.
Tehát nem az „együtt megoldjuk” működik. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy az „együtt megoldjuk” nem fog működni.
Hanem, az működik, amikor az egyik fél felelősséget vállal.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

Nehéz felvállalni a felelősséget, de egy jobb boldogabb élet reményében megéri. Ha végigmész a képzésünk lépésein, akkor Te mindent megtettél, amit lehetett.

Az ÉNAKADÉMIA egy online önismereti platform. Tapasztalat alapú képzéseink továbblépni segítenek, mert az élet kihívásai valójában mindig lehetőségek. Van megoldás, a kulcsok is Nálad, mi a zárat mutatjuk meg!

10 év
tapasztalat

100%
online

Egymásra épülő képzések

Támogató közösség

Mit tartalmaz az ár?

Az online képzés díja:

29 900 Ft

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a Kosár oldalra, ahol hozzáférést vásárolhatsz a képzéshez.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!

Már
mész is?

Értetlenül állsz a férfiakkal szemben?

Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük Neked A NŐ útja című előadás-videót INGYEN, amiből kiderül, hogyan működhetsz jobban a társaddal, és megérted a miérteket is.​

Ha megértenéd
őt végre, akkor

add meg az
email címedet,

és máris nézheted a videót!

*A videó megrendelésével elfogadod, hogy e-maileket fogadj az Énakedmia.net-től. A további e-mailekről egy kattintással bármikor leiratkozhatsz. Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-136251 számon tart nyilván minket.