A kurzus megtekintéséhez először el kell végeznünk a A NŐ ÚTJA [KNK5]t
or log in to view this course.

VILÁGSZÉP-S-ÉG [KNK6]

 

Hölgyeim!

Remélem, békétek van azzal, ahol jártok, és hogy összességében tisztábban látszik így pár hét távlatában, hogy akkor merre is és hogyan is tovább – sőt, hogy lépések történtek!

Következzék a záró-feladatsor, ami a férfiakat immár (részben) magunk mögött hagyva a női működés alapvetőbb szintjével, kapcsolódással és közösséggel foglalkozik – feladat a…

VILÁGSZÉP-S-ÉG

Előre bocsátom, hogy ez nem feltétlen szól mindenkinek – ha például Te most önfeledt Amazon vágysz még lenni, akkor Neked MOST (még!) nem –, de ígérem, hogy fontos lesz. A Kapcsolat. Egymással és a világgal, ami a “Férfi” téma másik oldala, hogy a Nő fogalmilag közösségben KELL legyen, mert az alma szára a magházba érkezik: meghatározóan fontos, hogy hogyan Kapcsolódsz. 

Különösen nagy titok ez… Hogy a Párkapcsolaton nem csak férfivel lehet dolgozni. Hanem ellenkezőleg. Alkalmas jelölt végül csak akkor érkezik, amikor a környezet (a nő Lelke) erre érett.

Csodás építkezést!

Barátsággal,
István

 

Így működik

  1. a feladatok egymás után következnek, az elsővel tudsz elindulni
  2. 48 óránként hozzáférhető egy újabb, erről mindig kapsz e-mailt is majd
  3. ha megvagy egy feladattal, az alján nyomd meg: “LECKE BEFEJEZÉSE”

 

 

 

 

Nem vagy egyedül.
A feladatokat bár online kapod, de folyamatosan elérsz bennünket – ha bármikor kérdésed van, akkor ezt hozzászólásként írd a feladat alá, vagy hívd Dórát ezen a számon: +36302407233.

Leckék

Aki mer, az nyer.

Menj!

Nem, valóban, tényleg nem tökéletesek a jelöltek… Tudom. Világosan értem, hogy de Te NEM ezeknek az embereknek a figyelmét és kötődését vágyod, hogy gyakorolni jó volt, de az életed meg ettől nem változott, mert ők Számodra tartósan alkalmatlanak. Ok. VAN tovább!

Nem vagy egyedül.

MEGVILÁGOSÍTÓ – mert Van, igen, magyarázat

Sokat foglalkozunk azzal, amit egymásnak adni tudunk – dolgunk?! –, de az érme másik oldala pontosan ugyanilyen fontos, az élete csak annak működik harmonikusan, akinél nem csak az adás, de a kérés is rendben megy…

Minden kapcsolat egy nagy trükkje a …

Állj meg hálát adni!

A figyelem a kapcsolódás legalapvetőbb formája, amikor hajlandó vagyok a saját kis fejemből kijjebb lépve a Világra, Másokra, Nemmagamra figyelni, aminek automatikus eredménye a … (megtudod, amikor majd megnyitod).

Felelős-s-ég

Felelős-s-ég

Idővel be kell az ember lássa, hogy követni, szeretni, szolgálni az érme egyik oldala csak, és a másik, tehát … -ni pontosan ugyanilyen fontos. Boldog tényleg csak az lehet, aki elosztja!

Ami nem minden, az semmi.

ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT – a Férfi vezet

Érted, és mégsem működik. Hmm. Ismerjük. Sőt konkrét segítség is van – ami azonban nem biztos, hogy tetszeni fog. Viszont működik, BIZONYOSAN működik, ezt megígérjük.