VILÁGSZÉP-S-ÉG [KNK6]

VILÁGSZÉP-S-ÉG [KNK6]

A kurzus megtekintéséhez először el kell végezni a A NŐ ÚTJA [KNK5]t

Megvan (alakul) a férfi? Akkor a mindennapok következnek, és a mindennapok kihívásai. Nem fog menni. Azonnal nem. Előre borítékoljuk ezt, és konkrét tanácsaink is vannak, hogy mitől lesz idővel jobb... Kockázatvállalás, Bizalom és Kapcsolat. A "Férfi" téma másik oldala a Világ, ami nélkül a Férfivel való élet sem működik, amíg a nő magában próbálja. Különösen nagy titok ez... Hogy a Párkapcsolaton nem csak férfivel lehet dolgozni. Hanem ellenkezőleg. Alkalmas jelölt végül csak akkor érkezik, amikor a környezet (a nő Lelke) erre érett. 

Leckék

Aki mer, az nyer.

Nem, valóban, tényleg nem tökéletesek a jelöltek… Tudom. Világosan értem, hogy de Te NEM ezeknek az embereknek a figyelmét és kötődését vágyod, hogy gyakorolni jó volt, de az életed meg ettől nem változott, mert ők Számodra tartósan alkalmatlanak. Ok. VAN tovább!

Nem vagy egyedül.

Sokat foglalkozunk azzal, amit egymásnak adni tudunk – dolgunk?! –, de az érme másik oldala pontosan ugyanilyen fontos, az élete csak annak működik harmonikusan, akinél nem csak az adás, de a kérés is rendben megy…

Minden kapcsolat egy nagy trükkje a …

A figyelem a kapcsolódás legalapvetőbb formája, amikor hajlandó vagyok a saját kis fejemből kijjebb lépve a Világra, Másokra, Nemmagamra figyelni, aminek automatikus eredménye a … (megtudod, amikor majd megnyitod).

Felelős-s-ég

Idővel be kell az ember lássa, hogy követni, szeretni, szolgálni az érme egyik oldala csak, és a másik, tehát … -ni pontosan ugyanilyen fontos. Boldog tényleg csak az lehet, aki elosztja!

Ami nem minden, az semmi.

Érted, és mégsem működik. Hmm. Ismerjük. Sőt konkrét segítség is van – ami azonban nem biztos, hogy tetszeni fog. Viszont működik, BIZONYOSAN működik, ezt megígérjük.

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture