Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Nem lelkesít a munkád?
Érdektelen a párod?

Kiégés, depresszió, elbizonytalanodás kínoz, magad sem érted miért, pedig mindened megvan? Olykor szinte már hagynád a francba az egészet??

Akkor EZ Neked szól.
Segíts magadon, amíg még megteheted!

 

Sokan találnak engem azzal meg, hogy nem értik “mi a f…. van”. Látszólag minden rendben, de közben valahogy mégsem, mert nem boldogok.

Sokaknak dilemma, hogy létezik-e egyáltalán boldogság, vagy az élet már csak “ilyen”, hiszen a környezetükben senkinek sem jobb, a barátaik is így élnek…

A mi válaszunk, hogy: nem. Az élet NEM ilyen.

Az élet sokkal, de sokkal többet tartogat, mint pénz és biztonság és gyereknevelés. Igenis van és vár egy olyan hely, olyan működés, amire büszke, amivel Boldog vagy!

Ez magyarázat továbblendülni segít.

Nem Te jutottál válságba, hanem az életviteled. Az aktuális identitásod van válságban, és jól érzed, hogy valamit tenni kéne… segítek megérteni a helyzetet!

 

Témák…

  • a “mi a f…. van” érzés magyarázata
  • ahogy változtatni tudsz
  • lehetőség vár (!)

 

Működés

  • a leckék alább látszanak, vásárlás után lesznek elérhetők
  • a megvásárolt kurzusok a Kurzusaim menüpontban találhatók

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat.

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

[fotó: instagram.com/shahab.shojaeiii]

 

Leckék

VT1 – Videómagyarázat [45p 47mp]

Joós István mondanivalója saját tapasztalatai alapján áll, amire a hozzá tíz év alatt forduló sok száz ember élettörténeteinek egyezései rakódtak. Az emberiség ősi meséivel és mítoszaival összhangban álló megközelítése nem új, Dante, Homérosz és Shakespeare, sőt a nagy hollywoodi sikerfilmek hősei, Luke Skywalker és Neo, de még Steve Jobs és Madonna is ilyen úton jártak.

VT2 – Helyzetáttekintés

A feladatok segítségével arra nézel rá, hogy a magyarázatból megismert helyzetek, érzések hogyan, milyen formában jelennek meg a te valós élethelyzetedben.

VT3 – Önellenőrzés

A magyarázat leglényegesebb üzeneteinek átismétlésével jobban fogod már érteni, hogy mire világít rá a jelenlegi helyzeted, ami azért fontos, mert végül ez az értés fogja a változást katalizálni.