Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

 

Amikor már úgy érzed, hogy mindent megtettél és még sincs párod, nem jön a Férfi az ügyével, de még egy kósza Vándor se kerül az utadba, vagy férfiként egy Amazon sem kerülget, nemhogy egy Hölgy, akkor érdemes másfelé körülnézni.

Ugyanígy, ha már mindent megtettél és a párkapcsolatod nem mozdul el egyik pontról a másikra, megrekedtetek, nem lép tovább a következő szintre és nincs fejlődés, akkor valami más kell, valami olyan, ami eddig még nem volt.

 

Párkapcsolatod minőségére hatást gyakorolnak korábbi megéléseid, átvett mintáid, de még a generációs öröklések is negatívan befolyásolhatják azt.

Hogy mit lehet tenni, ha azt érzed megrekedtél, vagy időről-időre ismétlődő, hasonló, negatív kimenetelű párkapcsolati helyzetekben találod magad?

Beletörődhetsz. Lemondhatsz a boldogságról.

De van ennél sokkal jobb alternatíva.

 

A megoldás ilyenkor mindig a befelé nézés.

 

Ez az 5 hetes kurzus ehhez ad tématerületeket és hozzájuk kapcsolódó sorvezetőt, amelyek segítenek feltárni a belső világodat.
Megéri szembenézned magaddal, ha egy sokkal jobb minőségű kapcsolatban élnéd az életed.

 

 

Működés

  • a leckék alább látszanak, vásárlás után lesznek elérhetők
  • a megvásárolt kurzusok személyes fiókodba bejelentkezve, a Kurzusaim menüpontban találhatók

Leckék

tt/1 – Áttekintés

Minden belső munka alapja látni, hogy amivel épp dolgozom, ott mi is lapul, vagy lapulhat a háttérben. Ebben a leckében áttekintjük, hogy általánosan milyen mögöttes okokra vezethető vissza a jelenben megélt párkapcsolati elakadásunk, hogy azután további leckék során hétről-hétre részletesen kibontsuk a lehetséges okokat.

tt/2 – A magzati kor – titkok az anyaméhben

A fogantatás körülményei, és az anyaméhben eltöltött idő tapasztalatai gyakran tudattalanul befolyásolják jelenlegi életünket, és meghatározóak lehetnek párkapcsolati problémáink szempontjából. Érdemes tehát tudatosan, és segítséggel feltérképezni életünk ezen időszakát. Ez a lecke ebben vezet minket mélyebbre.

tt/3 – Gyermekkor – avagy hogyan éltük túl.

A gyermekkor történéseit, a szülőkkel való kapcsolatunkat megvizsgálva értékes információkat találunk, melyek helyes feldolgozása elengedhetetlen, ha boldogabb párkapcsolatot szeretnénk a jelenleginél. Ebben a részben ennek hátterével, felismerésükkel és feldolgozásukkal foglalkozunk.

tt/4 – Szüleink párkapcsolata – viszony vagy iszony?

Szüleink párkapcsolatának dinamikája meghatározó a saját párkapcsolati modellünk szempontjából. Tudatosan feltérképezzük, hogy mit hoztunk magunkkal a szülői mintákból, és hogy azokat valóban szerettük volna-e magunkkal hozni.

tt/5 – Generációs minták – az örökség.

A szülői minták megvizsgálása után érdemes a generációs “örökségünket” is tüzetesebben megnézni, hogy tökéletesen lássuk, értsük, miért alakulnak úgy kapcsolataink, ahogyan. Ez további kulcsot, és ezzel lehetőséget is ad számunkra a megoldáshoz.

tt/6 – Összegzés

Átfogó képpel a kezedben a következő lépés: hogy jó, most ez van, de merre menjek tovább. A tananyag záró leckéjében erre a kérdésre kapsz hasznos segítséget.