Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A se vele, se nélküle helyzetek egy közös jellemzője, hogy igazából tévedés a dilemma. Látszat csak. Az egyik út hamis, és meg kell tudd, hogy melyik…

Ez a tananyag egyrészt segít megérteni, hogy mi áll a kialakult helyzet hátterében, másrészt olykor akár nehéznek tűnő feladatok által tudod megtalálni a választ, azaz tisztábban látni, hogy melyik út az igaz.

Leghatékonyabb akkor lesz, ha nem elégszel meg az elmélettel, és beleállsz a feladatokba is – mert a bizonyossághoz időre és konkrét tapasztalatokra van szükséged, melyek egyértelműen rajzolják meg az irányt.

Az egyes leckék 24 óránként lesznek hozzáférhetőek, de nem feltétlenül igaz, hogy ennyi idő elég is lesz az egyes feladatokhoz. Haladj a saját tempódban, add meg mindennek a szükséges időt, nem érdemes siettetni a folyamatot, hiszen nem egy fejben meghozandó döntésről van szó valójában, hanem tapasztalatok alapján születő érzésekről, és egy azokból automatikusan alakuló új útról, ami bizonyosan megváltoztatja az életed.

Bizonyosan lesz olyan pont, ami nehéz – nem veszed elég komolyan, ha nem érzelmileg megterhelő ez az egész Számodra – fontos tudd, hogy habár ez egy online tananyag, de nem kell egyedül végigcsináld. Ha bármikor úgy érzed, hogy szívesen beszélnél valakivel a megéléseidről, ha könnyebb lenne, ha valaki ott lenne veled a nehezebb pillanatokban, akkor szeretettel várunk az EgoYoga közösségben, ahol a mentorok és a csoportvezetők támogatása mellett a legnagyobb érték, hogy mások is élünk hasonlót.

Eddig a felvezetés.
Az első lecke egy videómagyarázat lesz.

Szeretettel,

Joós István és
az ÉNAKADÉMIA csapataLeckék

MvM #4 – Szembesülés

Kompromisszumok és különbözőségek minden kapcsolatban vannak, de tisztán látni azok mértékét, a döntésben elkerülhetetlen.

MvM #5 – NE várj tovább!

Azt gondolni, hogy egyszer csak majd fejben biztosabban tudni fogod, hogy hogyan tovább, hiba. Tettek nélkül a döntés nem születik meg.

MvM #8 – Közeledj!

Ha ebbe a feladatba őszintén beleteszed magad, akkor igazán elkezd kitisztulni, hogy merre is van a tovább.

MvM #10 – Tarts ki!

Ahogyan egy fecske még nem csinál tavaszt, ugyanúgy, egy próbálkozás még nem eredmény!

MvM #12 – Légy őszinte!

Vele vagy nélküle? Ebben a feladatban összegzésként kicsit átfogalmazzuk a kérdést. Érteni fogod, hogy miért.