Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

 

Ha akadozik az életed, ha nem vagy jól és nem változtatsz, az nem csak neked okoz “szenvedést”, hanem a környezetednek is. Valójában nincs semmi baj, de eljött az ideje a változtatásnak.

Megújulni akkor lehet, ha az ember a céljaiban is meg tud újulni.

Ez elsőre nem is hangzik olyan nehéznek. Gondolj csak arra, hogy gyakran minden év elején elszánt fogadalmakat teszünk, nagy elánnal bele is vágunk a megvalósításukba, de a lelkesedés legtöbbször valahogy februárig sem tart ki.

Mi lehet ennek az oka? Talán addigra nem ugyanazt akarjuk? Ilyen gyorsan változnak a céljaink? Vagy nem akarjuk őket eléggé?

Hogyan lehetne ez másként?
Hogyan lehetne elérni, hogy reggelente ne fáradtan, unottan ébredj, nem várva semmi jót a naptól?
Hanem úgy, hogy tudod, életednek célja van, lelkes vagy és hasznos.

Ez a kurzus tisztán látni segít. Pontosan meghatározni, miben is vagy most. Rávilágít a mögöttes okokra, és megoldást kínál azáltal, hogy segít reális, előrevivő célt meghatározni, miközben erősíti lelkesedésed, hogy el is érd azokat.

Irányt és fókuszt találsz, amihez képest naponta leszel képes meghozni majd a döntéseidet.

Mert lehet másként! Lehet boldogabban, sikeresebben, derűsebben!
Úgy, hogy bátran megteszed a megfelelő lépéseket a megfelelő irányba.
Csak így tudsz eljutni oda, ahová szeretnél!

 

Működés

  • a leckék alább látszanak, vásárlás után lesznek elérhetők
  • a megvásárolt kurzusok a Kurzusaim menüpontban találhatók

Leckék

me/1 – Áttekintés

Gyakran szembesülünk azzal, hogy egy célkitűzésünk a kezdeti lendületet követően elhalványul, erőtlenné válik, megkopik. Mi ennek az oka? Általában milyen nehézségekbe ütközünk, mi gátol minket céljaink megvalósításában? Ezekre a kérdésekre tekintünk rá az elején, hogy a következő hetekben már ezek tudatában tudj tovább építkezni.

me/2 – Tisztázás

Általánosságban elmondható, hogy hajlamosak vagyunk csak részeket nézni, pedig a cél meghatározása érdekében fontos az egészet is látni. Ebben a részben vizuálisan is megjelentetjük mennyire vagy elégedett életed különböző területeivel.

me/3 – Párkapcsolat

Ebben a részben a párkapcsolat lesz górcső alatt. Konkrét kérdésekre adott válaszaid alapján rajzolódik ki benned, hogy hogyan is vagy életednek ezen területével, és hogyan, merre van a tovább.

me/4 – Család, barátok, közösség

Az emberi kapcsolatok rendszere mindenki számára sokrétű, összetett, érzésekkel és gyakran sebekkel teli, érzékeny terület. A lecke befejezését követően, bizonyosan rálelsz azokra a pontokra, amelyekre eddig nem, vagy nem ilyen formában láttál rá, és tudni fogod, szeretnél-e, és ha igen, akkor pontosan miben változtatni ezen a területen.

me/5 – Önfejlesztés, önszeretet, hasznosulás

Magadra ránézni, talán az eddigieknél is nehezebb lesz kicsit, de hidd el, elengedhetetlen. Fontos, látnod, értened, hogy hogyan vagy saját magaddal, hogy melyek azok a területek, amelyre érdemes több energiát tenned, hogy könnyebb legyen az életed egyéb területein stabilan változtatnod.

me/6 – Munka, karrier

Felnőtt életünk jelentős részét a munkával töltött idő teszi ki, ezért nem mindegy, hogy életed ezen területe milyen minőségként van jelen a mindennapjaidban. Ebben a részeben az ezzel kapcsolatos érzésekre és összefüggésekre segítünk ránézni, hogy tisztán lásd, itt van-e teendőd.

me/7 – Spiritualitás, Isten kapcsolat

A bennük lévő spiritualitásra talán kevésbé jellemző, hogy rendszerezetten végiggondolva tekintünk rá. Lehet fontos, és lehet kevésbé meghatározó az életedben – de mindenképpen fontos, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat is integráld magadban, hiszen ez is te vagy.

me/8 – Pénz, anyagiak

A fizikai létbiztonságot megteremtő anyagiakkal kapcsolatos kérdések tekintetében gyakran előfordul, hogy beleragadunk egy bizonyos nézőpontba. Ennek a résznek a célja, hogy segítsen más perspektívát találnod.

me/9 – Egészség

Gyakran előfordul, hogy hajlamosak vagyunk nem pontosan, azaz kicsit megszépítve gondolni az életvitelünkhöz kapcsolódó szokásainkra, pedig az egészségünk az az alap, amire minden mást építeni tudunk. Ezzel a résszel ebben segítünk őszintébben és tisztábban látni.

me/10 – Összegzés

Az elmúlt hetekben rengeteg felismerés született benned a megvizsgált témákban, de lehetetlen mindegyik irányba egyszerre indulnod. Ebben a részben priorizálni segítünk, hogy valóban meg is tedd az első lépéseket a megváltoztatott életed felé.