Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

IRÁNYKORREKCIÓ

 

Kedves Te!

Tudom, hogy kihívással szembesülsz épp az élet erdejében (vad vizein), sőt, hogy ebben viszonylag gyorsan kellene lépj (dönts, segítséget kapj) a világban, kívül, de hidd el nekem, hogy ehhez mégis befelé kell előbb indulj…

Ugyanis, ha nem megy az élet, akkor nem helyes az irány.
Mely okból ez itt az: IRÁNY-KORREKCIÓ

Ugyanis az Irány mindennek az alapja végül, amiben azonban soká kötik az embert a múlt különböző terhei – megszokások, felelősséghárítás, harag, félelem, meggyőződések – hasznos tehát mélyre világítani, és az egyedül lehetséges módon: figyelemből születő megértéssel igazítani rajtuk.

Nos?
Remélem, kíváncsi vagy…

Barátsággal,
István

 

Így működik

  1. a feladatok egymás után következnek, az elsővel tudsz elindulni
  2. 24 óránként hozzáférhető egy újabb, erről mindig kapsz e-mailt is majd
  3. ha megvagy egy feladattal, az alján nyomd meg: “LECKE BEFEJEZÉSE”

 

 

p.s.
Az esti órákat ajánlom ezekre a feladatokra! Ér egyszer foglalkozni csak velük – de az első este megcsinálni és másnap átnézni, úgy tűnik, még hatékonyabb.

 

 

Nem vagy egyedül.
A feladatokat bár online kapod, de folyamatosan elérsz bennünket – ha bármikor kérdésed van, akkor ezt hozzászólásként írd a feladat alá, vagy hívd Dórát ezen a számon: +36302407233.

Leckék

IK1 – Jó vs. Rossz

És te mered?

Változást, talán új életet szeretnél, amihez lenyűgözően fontos a régit lezárni előbb… csakhogy ehhez érteni KELL a múltat. Hiába foglalkozik az ember a jövővel sokat, ha múlttal és az őt körülvevő világ működésével viszonylagos békéje nincsen az olyan, mintha vitorlát bontana egy hajó, miközben pedig a mólóhoz van még kötve. Sorvezetőt adunk, és felszabadító tanulságok várnak!

IK2 – Fehér és Fekete

Felelős-s-Ég

Sok éves megfigyelésem, amit sokaknál látok, hogy a múlt akkor és azért és abban köt és akadályoz, amit nem ért az ember – ahol az összefüggéseket nem látja – mely okból tehát mélyebbre megyünk, mélyebbre kell menj…

IK3 – Kép-es-ség

Felelős-s-ég

… a célok, tettek és eredmények alapvető összefüggését az okok felől közelítjük meg. Mi a képed? Helyes-e? Hogyan lehet(ne) jobb?

IK4 – Fókusz

Élet az ezotérián TÚL – CsE #2

Főkusz. Lenyűgözpen fontos a fókusz, hogy a helyes irányon és a megléphető nagyságú lépésen legyen…

IK5 – Akadály-OK

FÉRFI TÜKÖR – kérdések, férfiaknak | online

Ha az élet nagyszerű lehetőség(ek) ellenére sem mozdul akkor gyakran nem a szél, tehát a Lekesedés hiánya az ok, hanem a túlsúly – vastag horgonyt húzva, tonnás betont cipelve nem halad a hajó.

IK6 – Változtatás = Változás

IK6 – Változtatás = Változás

Ha az ember elég őszintén hajlandó a megfelelő irányba figyelni, akkor automatikusan cselekedni kezd – amit úgy is mondhatunk, hogy a megakadtság végül mindig “őszinteséghiány” csak. Segítünk Lépni!