Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Nem működnek a választásaid?
Jártunk ott.

A megoldás fontos része, hogy ÉRTSD jobban a feladatot!

 

Vigyázat, a cím “becsapós”! Nem abban segítünk, hogy másképp válassz, hanem, hogy jobban értsd, hogy a választásod mit jelent… aminek járulékos okozata lesz, hogy másképp is választasz majd.  

Témák…

  • milyen férfit érdemes választani 
  • milyen férfit NEM
  • hogyan 

Szeretettel ajánljuk ezt a kurzust, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 26p 20mp hosszú
  • megértést támogató feladatsor
  • önellenőrző kérdőív

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

 

Fotó: instagram.com/adandemariass

 

Leckék

IVH2 – helyzetáttekintés

  Ahogyan az István videó magyarázatából kiderül, alapvetően saját állapotunknak megfelelő vonzódásaink alapján választunk partnert vagy társat, és ebben magunkat megerőszakolni nem lehet, megpróbálni sem érdemes. A legfontosabb, hogy magunkkal…