A kurzus megtekintéséhez először el kell végeznünk a A Nő 12 Pontja [KNK3]t
or log in to view this course.

 

Hölgyeim!

Igen, együttérzek. Legkomolyabban… tudom, hogy kemény, hogy szinte csak arról van mindig szó, hogy Te mit csinálhatsz jobban – nagyon fontos, hogy NEM azt jelenti, hogy nem vagy jó, hanem, hogy senki nem tökéletes.

Jelen feladatsor által a férfiakkal való működést, a “táncot” gyakoroljuk.

A HÖLGYKÉPZŐ témája, hogy a helyes cél és a múlt feldolgozása után jelen, tehát a kapcsolódás legfontosabb, hogy mit helyes, és mit helytelen a férfitől várni, hogy hogyan állj ügyesebben hozzá, erről szólnak a gyakorlatok.

 

Így működik

  1. a feladatok egymás után következnek, az elsővel tudsz elindulni
  2. 48 óránként hozzáférhető egy újabb, erről mindig kapsz e-mailt is majd
  3. ha megvagy egy feladattal, az alján nyomd meg: “LECKE BEFEJEZÉSE”

 

Nos?
Hajrá! 

Barátsággal,
Joós István

 

 

 

Nem vagy egyedül.
A feladatokat bár online kapod, de folyamatosan elérsz bennünket – ha bármikor kérdésed van, akkor ezt hozzászólásként írd a feladat alá, vagy hívd Dórát ezen a számon: +36302407233.

Leckék

Amint benn, úgy kinn.

A magányból való továbblépéshez – tehát a kapcsolódások új korszakához – nem egyszerűen csak körülbelül megfelelő, de alkalmas, tehát másokban kapcsolódás iránti vágyat keltő, tehát lenyűgöző, DE nem eltúlzott ………… való.

Rációtlaníts!

Az ember ott tart, ami történik vele, ha tehát a vágyott Hely és Társ nem érkezik, az bizonyosan jelenti nem csak azt, hogy kész még nem vagy, hanem hogy nem is leszel, ha nem változol, amihez tehát fontos újat tapasztalni, aminek a legbiztosabb módja MERNI változtatni.

A vákuum mágiája valós.

Vákuum = hely, amit nehéz fenntartani. Napról napra kihívás, és mégis érdemes, sőt muszáj annak, aki változást akar. Segítünk ebben. Érteni az első lépés, de tovább is van…

Van, amit nem lehet eltúlozni.

A kevesebb több? Nem. A több a több. Amit tudni messze kevés, hanem magát kell meghaladja az ember, hogy az életében ezt működtetni is tudja. Konkrét tanácsokat adunk, hogy férfiakkal hogyan…