HÖLGYKÉPZŐ [KNK4]

HÖLGYKÉPZŐ [KNK4]

A kurzus megtekintéséhez először el kell végezni a A Nő 12 Pontja [KNK3]t

Hölgy... lágynak és nőiesnek gondolja az ember, pedig az egyik legnagyobb, legkomolyabb, legszentebb, legkeményebb... MUNKA. Tudom, hogy nem ezt a szót vártad. De az. Az Igazi Hölgy ("Világszép") ugyanis magát győzi le. Hogy Bízni tudjon. Egy férfiben, aki tökéletlen... Egészen fantasztikusan nehéz. De van hozzá segítség.

Leckék

Amint benn, úgy kinn.

Szerző: Joós István

A magányból való továbblépéshez – tehát a kapcsolódások új korszakához – nem egyszerűen csak körülbelül megfelelő, de alkalmas, tehát másokban kapcsolódás iránti vágyat keltő, tehát lenyűgöző, DE nem eltúlzott ………… való.

Rációtlaníts!

Szerző: Joós István

Az ember ott tart, ami történik vele, ha tehát a vágyott Hely és Társ nem érkezik, az bizonyosan jelenti nem csak azt, hogy kész még nem vagy, hanem hogy nem is leszel, ha nem változol, amihez tehát fontos újat tapasztalni, aminek a legbiztosabb módja MERNI változtatni.

A vákuum mágiája valós.

Szerző: Joós István

Vákuum = hely, amit nehéz fenntartani. Napról napra kihívás, és mégis érdemes, sőt muszáj annak, aki változást akar. Segítünk ebben. Érteni az első lépés, de tovább is van…

Van, amit nem lehet eltúlozni.

Szerző: Joós István

A kevesebb több? Nem. A több a több. Amit tudni messze kevés, hanem magát kell meghaladja az ember, hogy az életében ezt működtetni is tudja. Konkrét tanácsokat adunk, hogy férfiakkal hogyan…

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture