Férfi Workshop

FÉRFI WORKSHOP

START where you are!
USE what you have!
DO what you can!

Várlak élőben, Budapesten

LÉPJ TOVÁBB!

együtt könnyebb

másfél órás MAGYARÁZAT

3 SZEMÉLYES
ALKALOM

12
résztvevő

MI EZ?

Három alkalmas ön- és világismereti folyamat, amit akkor ajánlunk, ha pontosan akarod tudni, hogy hol jársz, és hogy mit volna érdemes tenned. 

MIRE JÓ?

A férfiak egy nagy problémája a halogatás, aminek önbecsapás az oka. Joós István az Irányt tisztázni, és a Tennivalókat megtenni segít.

MIBŐL ÁLL?

3 két órás találkozó vár, és az alkalmak között elvégzendő feladatok. Hétfőnként találkozunk, Budapesten, este 6 és 8 között. 

Az életben való tájékozódás pontosan olyan, mint amikor egy ismeretlen erdőben akar az ember eligazodni: hasznos, ha (1) tudom hova akarok eljutni, (2) ez merre van ahhoz képest, ahol most vagyok, (3) mit használhatok az előrejutáshoz. Istvánnal való személyes munka által a Helyed lesz tiszta, ahol most vagy, az Irány amerre menned érdemes, és a Mód, ahogy ezt hatékonyabban teheted. 

Aki dudás akar lenni...

annak valóban pokolra kell menni!

A részvétel feltétele a korszakos rendszer ismerete.
(1 óra 46 perces magyarázó videó a workshop része.)

A munkához a haladó ábrát használjuk:

IDŐPONTOK

NYÁRINDÍTÓ FOLYAMAT: 2024. május 27.
egymást kővető hétfők, este 6-8

HELYSZÍN

Barabás Villa, Budapest
Google Maps link

A FOLYAMAT CÉLJAI

Garantáljuk, hogy e folyamat által:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

A Férfi lényege, hogy dolga, Küldetése, Ügye, HARCA van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy végül a Nőt sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem: a Lelkes Céltudatosság. 

… de erről ugye már sok szó esett.

A Férfi Workshop újdonsága az, hogy a Férfi Úton tapasztalatom szerint CSAK az haladhat sikeresen, aki (1) helyes etapokat tűz maga elé ki, (2) megfelelő támogatást helyesen használ van (nő és más férfiak).

Joós István

workshop VEZETŐ

elégedett ÉNAKADÉMIA vásárló
0 +

Rólunk mondták

Bátorság! … mondogatjuk egymásnak gyakran, de a bátorság magában ritkán elég. Egyik nagy tapasztalatom, hogy a férfinak kapcsolódnia is kell, hogy helyesen tudjon haladni. Hasonló helyzetű sorstársakkal és tapasztaltabb vezetővel. A Férfi Workshop vezetőt és közösséget ad.

Mit tartalmaz az ár?

A workshop díja:

45 000 Ft

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után egy form nyílik meg, ahol adataidat és a választott időpontot megadva jelentkezhetsz, hogy értesítsünk, amikor új folyamat indul. A folyamatokra jelentkezési sorrendben nyílnak meg a helyek. 

Várlak, ha gyökeresen megváltoztatnád a magánéletedet vagy a karrieredet. Akkor is várlak, ha “csak” a múltadhoz szeretnél válaszokat, vagy jobb apa vagy jobb férj akarsz lenni. Végül: mindenképp várlak, ha új kapcsolatba vágsz épp, és jól akarod csinálni – vagy megmentenéd a házasságodat!

Joós István

Gyakran ismételt kérdések

Nem. A workshopon való részvétel egyedüli feltétele, hogy az Ego Jóga korszakos rendszerét alap szinten ismerd – hogy az alapelveket és a fogalmakat ne kelljen magyarázni – aminek érdekében az “Ego Korszakai” előadáshoz ingyenes hozzáférést kapsz kezdés előtt. 

Igen. 
Feltéve persze, hogy férfi vagy. 

Kéthavonta. Legalábbis a szándék most ez. De ha nagyon nagy érdeklődést tapasztalunk, akkor havonta tartjuk majd.

Igen. A Férfi Workshop folytatásaként a Férfi Műhely vár, havonta 2 alkalommal, személyesen, Budapesten.

A férfi műhely célja, hogy a workshopban megkezdett munkához folyamatos támogatást kaphassanak azok, akik tovább is jönnének velünk. 

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!