SZERETŐ TÁMOGATÁS – Kőhegyi Móni

10 000 Ft / hónap

Kis létszámú (8-10 fő) csoport, heti online konzultációval, csoporton belüli napi írásos kapcsolattartással, és személyes feladatokkal. Arra fókuszálunk közösen, hogy változz, hogy változtatni tudj, hogy ne ragadj bele évekre a jelen állapotba.
A konzultációk időpontja: csütörtökönként 18.00 – 19.00

Cikkszám: SZT-KM Kategória:

Leírás

Speciálisabb témád van, mint amikkel a közösségi főfalon találkozol?
Fókuszáltabban szeretnél olyanokhoz kapcsolódni, akikkel közel azonos cipőben járod az utat?


Zárt csoportjainkban a személyesebb kapcsolódás, a nagyobb figyelem, a koncentráltabb téma meghatározás és az értő csoportvezetői támogatás biztosít számodra gyorsabb haladást.


Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

 

Célunk

Célunk a helyükön stabilan álló, magukkal és környezetükkel tisztában lévő, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog férfiak és nők támasztása.

  

Amit kapsz

Az zárt csoport saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked továbblépni – tehát korszakot váltani. Rendben Van, bármi is történik épp Veled…

nagyobb figyelem – hogy mi történik Veled és mi a feladat
téma fókusz– hogy konkrétan mi feszít most a legjobban
online csoport – hason helyzetű emberek zárt csoportja
mentor – hús-vér ember, aki átment hasonlón, ért és segít
konzultáció – heti videó-konferencia, kihívásokról beszélni
heti feladat – következő lépés, amit megtenni vállalsz

 

Így működik

válaszd ki fent a legördülő menüben a csoportot, amelyhez csatlakoznál
fizess elő
e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka

A résztvevők új emberi kapcsolatok és saját új tapasztalatok által léphetnek az emberi úton gyorsabban tovább. Időszakosan is ajánljuk!

   

Ajánlás

“Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.” (Joós István)