Várszegi Réka (coach)

10 000 Ft

konzultáció módja: online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: VR Kategória:

Leírás

Nem tökéletesnek születtünk, hanem csodálatosnak.

tapasztalatai

rossz párkapcsolat – három „együttélős” párkapcsolatom volt, az első kettő sem volt boldog, amolyan átlagos, inkább egymás mellett éltünk, mint együtt. Olyan problémáink voltak, amit a mai tudásommal már könnyedén tudnék kezelni, de akkoriban fogalmam sem volt mit kezdhetnék velük. Az átélt tapasztalatok azt mutatták meg, hogy egy kapcsolat működtetése igenis munkát, energiabefektetést igényel, és hasznos, ha megtanuljuk, hogyan kell ezt csinálni.

kilátástalan élethelyzet – életem során kétszer maradtam egyedül egy kisgyerekkel, a második alkalommal teljes anyagi támogatás nélkül. A párkapcsolati kudarcok az önbecsülésemet, nőiességemet is megtépázták, ráadásul napi anyagi gondokkal is szembe kellett néznem.  Voltak napok, amikor azt sem tudtam mit adok enni a gyerekeimnek. Ilyenkor szükségem volt minden morzsányi tudásra, hogy újból felépítsem önmagamat lépésről lépésre, szinte atomjaimból. Tudom milyen talpraállni a legmélyebb pokolból, megküzdeni az önutálattal és elkezdeni fokozatosan szeretni és elfogadni önmagunkat.

függőség – amikor boldogtalan volt az életem, akkor a legkönnyebb és leggyorsabban elérhető örömforrás felé fordultam: kajáltam. Az étel, sosem beszélt vissza, nem okozott csalódást és mindig ott volt, amikor szükségem volt rá. Nehéz ezzel leállni, mert a kaja tényleg vígasztal…Viszont saját magamon tapasztaltam meg, hogy a lelki béke, önszeretet, öröm bizony fogyaszt: 40 kilót fogytam, önsanyargatás és diéta nélkül.

 

amiért itt vagyok

Párkapcsolati tanácsadóként és szexológusként úgy éreztem a munkámban nem vagyok sikeres és nem tudok hathatós segítséget nyújtani az embereknek a tanult eszközökkel. Kerestem a megoldást, egy olyan rendszert, ami tényleg működik. Amikor rátaláltam az Énakadémiára és István videóira azonnal tudtam, hogy ez az, amivel foglalkozni szeretnék és amit képviselni tudok. Online vagy személyes beszélgetések keretében és Pécsett női körök tartásával tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

 

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Párkapcsolati tanácsadás – coaching és egyéb terápiás módszerek felhasználásával kitisztítjuk azokat az érzelmi blokkokat, melyek megakadályozzák a tiszta kapcsolódás kialakulását

Szexológia –  Bár a szexualitás akadása legtöbbször csak tünet, ha nincs kivel megbeszélni, kimondottan szexuális eredetű problémákkal is kereshettek.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. varszegireka11@gmail.com címre küldj e-mailt
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
  4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

 

További információk

Rólam

Gyerekkoromban tanár, író vagy színész szerettem volna lenni, kamaszkoromban pedig Elvis Presley felesége. Látszik,hogy már akkor is a számomra leglelkesítőbb férfi mögé szerettem volna beállni.
Az utam hullámos volt, egyszer fent egyszer lent és sokáig meggyőződésem volt, hogy azért, mert elrontok valamit. Most már pontosan tudom, hogy ez nem így van!

Két királyfim is volt: hozzámentem az első komoly barátomhoz feleségül. Öt évig tartott a házasságunk, vállalkozásba fogtunk, majd fiatalságunknak és tapasztalatlanságunknak köszönhetően annak rendje és módja szerint bele is buktunk.
Alig, hogy elváltam, egy forró nyár kellős közepén Siófokon összefutottam egy ott nyaraló hatalmas nagy német fiúval. Amikor szeptember első napjaiban búcsúztunk, ő azt ígérte: visszajövök majd!….Hát….Próbáltam hinni neki, de ahogy kigördült a vonat az állomásról, és ő a piros baseballsapkájával integetett utánam…meggyőződésem volt, hogy akkor láttam őt utoljára….
Legnagyobb meglepetésemre három hét elteltével már itt volt…onnantól folyamatosan ingáztunk a két ország között egészen addig, amíg nekem már akkora nem lett a pocakom, hogy nem volt komfortos az utazás…Gyönyörű, életerős kisfiúnak adtam életet. Öt évet éltünk együtt hol itt, hol ott, de rengeteget külön…

Békében szakítottunk, és utána következett 8 vad és boldog évem. Tanulni kezdtem….Felsőfokon. Először főiskolát végeztem Pécsett majd egyetemet Szegeden. Imádtam minden pillanatát. Kitaláltam, hogy szexológus leszek, találtam is képzést, az oktatóim és környezetem legnagyobb örömére minden egyes dolgozatomat, sőt a szakdolgozatomat is a szexualitásról írtam. Életemet a gyermekem, a tanulás, a barátok és a szerelem töltötte ki, ami akkor még ugyanolyan tüzes, vad és tetovált volt, mint a rock and roll és rockabilly zene, ami örök kedvencem.
Ez volt az a korszak, amikor úgy éreztem, enyém a világ, minden rendben, sínen vagyok!! Vannak még ugyan megoldandó feladatok, de olyan nagy baj velem már nem történhet! Van egy gyönyörű gyerekem, fiatal vagyok, csinos, teli barátokkal, bulival és diplomával!
Akkor esett szét minden….

Most már tudom, hogy nem az én hibám…sorsszerű volt…De ezt akkor nem tudtam….
Kétségbeesésemben és talajvesztettségemben belekapaszkodtam egy férfiba, aki kedves volt, segítőkész, házias, érzékeny, szorgalmas…csak megtépázta az élet szegényt…Akkor még csak fél füllel hallottam az érzelmileg bántalmazó kapcsolatokról, és olyan elképzelésem volt, hogy ilyesmibe csak gyenge és áldozattípusú emberek sétálhatnak bele…
Nagyon nem így van.

Várandós lettem és onnantól, hogy a gyerekkel biztos „tulajdona” lettem, elszabadult a pokol. Már nem tudta és nem is akarta visszafogni magát. Az én erős énem a porban hevert, sehol nem volt már bennem az a Nő, aki voltam…Egy senkinek, egy árnyéknak éreztem magam…Ráadásul szakmai kudarc is volt ez a számomra…hisz párkapcsolatokkal szerettem volna foglalkozni…Ezek után hogyan…???!!!
A pozitív gondolkodás, a vizualizáció és az egyéb személyiségfejlesztő módszerek nem működtek.
Ellenben megismerkedtem az Access Consciousness módszerével, aminek hatására elkezdett változni minden. Jó volna most azt mondani, hogy varázsütésre, de nem…lassan, de javult. Kitörtem a kapcsolatomból, sikerült lefogynom 40 kilót, amiből az első 25 mindössze két és fél hónap alatt ment le….erőfeszítés és szenvedés nélkül. Kezdtem ragyogni….

mentoraim

Berényi Adrienn, aki a gyakorlatban, őszinte emberséggel vezet új, választott utamon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.