Tikos Katalin (mentor)

(1 vásárlói értékelés)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-TK Kategória:

Leírás

A legmélyebb szeretetként éli át mindenki, ha elfogadják őt olyannak, amilyen. Mindenki szükségszerűen olyan, amilyen. Mindenki attól ő maga, hogy olyan, amilyen. Bár az illető más, mint én vagyok, és én is más vagyok hozzá képest, de mindketten elfogadjuk egymást. Ez a tulajdonképpeni szeretet.” Bert Hellinger

 

bemutatkozás

Meggyőződésem szerint segíteni a bizalom, a felelősségvállalás, az elfogadás, az empátia jegyében és a szeretet által lehetséges.

Én is így kaptam segítséget. Nekem is meg kellett dolgoznom a lelki egyensúlyomért. Korán ért az első veszteség és nagyon fájt. Nehezen küzdöttem meg a gyásszal és hosszú időmbe tellett az elengedés. A párkapcsolataimban és a gyereknevelésben is számtalan kihívással találkoztam. Ma ezeket úgy értékelem, hogy a sorsom lehetővé tette, hogy megtapasztaljam az élethelyzetek mindkét oldalát, és ezáltal még jobban megértsem a gondjaikkal hozzám forduló embereket. A tapasztalatok által tanultam meg értékelni az életet és váltam megértőbbé mások szenvedése és fájdalma iránt.

Ezzel párhuzamosan hosszan készültem a segítő hivatásra. Több évig végeztem önismereti munkát, tanultam családállítást és mentálhigiénés tanácsadást. Dolgoztam idősek klubjában, mint foglalkoztató. Segítettem nekik megélni a lehetséges boldogságot, könnyebben megélni a gyászukat. Foglalkoztam egyetemi hallgatókkal. Tanítottam nekik a  különböző stresszkezelési technikákat. Most bölcsődében gondozom a kisgyereket. Segítő munkámban a családállítás és a Rogers módszer elemeit használom.

Szeretettel várok minden olyan egészséges felnőttet, aki úgy érzi, hogy elakadt valahol az úton, a lelki erőforrásai megfogyatkoztak, kérdések halmozódtak fel benne, vagy egy kísérőre van szüksége ahhoz, hogy egy nehéz időszakon túljusson.

 

így segít

Amit kínálni tudok: figyelmesen meghallgatlak. Sokat fogok kérdezni, mert a jó kérdések új irányba terelik a gondolkodást, új perspektívából világítják meg a problémát. Az új nézőpont elvezet majd a saját megoldásaidhoz. Lesznek tippjeim, ötleteim, de nem fogom megmondani, hogy mit csinálj. Partneri együttműködés lesz közöttünk, ami bizalmi kapcsolaton és ítélkezés nélküli elfogadáson alapszik. 

 

módszerek

 • mentálhigiénés segítőKároli Gáspár Református Egyetem
 • családállító, szervezetállítóRendszerakadémia

 

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. katalin.tikos@gmail.com címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Kati hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Tikos Katalin (mentor) – 1 értékelés

 1. Avatar

  Dia

  Kati már az első beszélgetésünk alkalmával
  évtizedes sötét felhőket oszlatott el a fejem fölül.
  Segített az okokat felfedni, nézőpontot váltani.
  Hiteles, tapasztalt és empatikus.
  Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam személyében azt a segítőt,
  akit a legjobbnak érzek a magam számára.
  Vele szeretném folytatni ezt a munkát, és bátran ajánlom mindenkinek!
  Dia

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük