Tankvezetés

59 900 Ft149 900 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Cikkszám: É-T Kategória:

Leírás

bemutatkozás

Közel 10 éve foglalkozunk csapatépítésekkel és élményprogramok szervezésével kisebb nagyobb csapatoknak (2 főtől  egészen 100 fős csoportokig). A quadozás esetében a fő fókusz a természetközeliség volt, ezért a bázis Domonyvölgyben helyezkedik el egy festői szépségű erdős-dombos környezetben. Minden programunkat úgy terveztük meg, hogy maximális élményt nyújtson a résztvevőknek. Szakképzett oktatóink pedig segítenek testre szabni az élményeket és a résztvevő számára a leginkább megfelelő stílusban lebonyolítani a programot.

 

ilyen élményt ad

Döbbenetes, gigantikus, lehengerlő. Ilyen érzés ad, mikor egy tankban ülsz, és vezeted. Harc és készenlét helyett bennünket egy izgalmas és máshoz nem fogható élmény vár. Olyan élmény, amit ki kell próbálni!

Speciálisan erre a célra kialakított pályán van lehetőség megtapasztalni ezt a maximálisan egyedi élményt, így  a gyors száguldástól (igen, tankkal is lehet!) kezdve, mély árkokon történő átmenetel egyaránt kipróbálható.

Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és átélni!

 

szolgáltatások

Így néz ki a fél órás tankvezetési programunk:

Helyszínre érkezés után kaptok egy kb. negyedórás oktatást tankvezetéssel kapcsolatban. Egy körben egy ember vezet végig, utána tudtok váltani. Az irányítás nem kormánykerékkel történik, hanem a fékrendszer vezérlésével kell irányítani ezt a hatalmas gépszörnyet, ezáltal egyedülálló vezetési élményben lesz része

A többiek a tank lövészállásában vagy a gép tetején helyezkednek el. Egyszerre maximum tíz, tizenkét fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.

És ekkor elkezdődik a kb. negyedórás vezetés. Nem tudjuk pontosan meghatározni az időtartamot, mert a gyakorlatban ez a program két kört jelent a pályán. Egy kör kb. 1,5 km és az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a vezető a tankvezetésre és milyen gyorsan tud körbemenni a pályán. Általában tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk.

Az élményhez jogosítvány nem szükséges!

 

választható programok

 • 30 perces (2 kör)
 • 45 perces (4kör)
 • 60 perces (6 kör)

 

programszervező: Tamás György

Az utóbbi 10 évben csapatépítő játékok fejlesztésével, csapatépítő programok szervezésével foglalkoztam.  Legfontosabb számomra mindig az önfejlesztés és mások segítése, fejlesztése. Coaching szemléletű vezetőként mindig is arra törekedtem, hogy segítsek a munkatársaimnak az önmegvalósításban és abban, hogy kiteljesedhessenek a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

Jelenleg külső tanácsadóként egy call center vezetésében segítek, valamint élményprogramok szervezésével foglalkozom.

 

kiemelt területek

 • önbizalomnövelés
 • önfelvállalás elősegítése
 • kiégés/karrierválság
 • magány ellen
 • ismerkedés

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írjál Györgynek e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

György hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tankvezetés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük