TÁNCISKOLA HÖLGYEKNEK – gyakorlatok a nőies működéshez

25 000 Ft

A TÁNCISKOLA HÖLGYEKNEK egy 12 lépéses támogató folyamat, amit akkor ajánlunk, ha érted hogyan “kellene” csinálni, de a mindennapok kihívást jelentenek… tudunk segíteni.

Cikkszám: TH Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A TÁNCISKOLA HÖLGYEKNEK egy 40 napos, 3 naponkénti lépésekben haladó támogató folyamat, mely nőiséged kibontakozásának útján segít.

 

Célja, hogy a mára oly nehézzé vált kard letétele után, segítsen visszatalálni az eredendően benned szunnyadó női minőségedbe. A program a Hölgy korszak buktatóira világít rá, magyarázatot ad és támogat. Már felébredt benned egy érzés: együtt szeretnéd valakivel. Ösztönösen érzed, hogy létezik, és erre a még ismeretlen, de valódi táncra vágysz A Férfi oldalán. Voltunk hasonló helyen, és saját konkrét tapasztalataink alapján tudjuk, hogy mi segít… Attól a ponttól, amikor a magány “percei” után végre szerelem lobban a szívedben, addig, míg végül Nőként megszületve megérkezel A Férfi lelkébe, hosszú, rögös ám gyönyörű út vezet, melyen érdemes, sőt kell végigmenni, ha valódi boldogságra vágysz!

 


A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.