Tagság

12 990 Ft / month

/ hó

Cikkszám: EKT Kategória:

Leírás

A Tagság az előfizetésen felül zárt közösségi oldalunkon működő csoportokhoz is hozzáférést ad, ahol helyzetednek megfelelő feladatokkal és tapasztalat alapú vezetéssel is tudunk Neked segíteni.

… PLUSZ az ÉNAKADÉMIA összes kurzusát is ingyen megkapod!!

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

 

EgoYoga?

Az EgoYoga az identitás fejlesztését célzó kortárs önismereti út, aminek célja helyükön stabilan álló, magukkal és környezetükkel tisztában lévő, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog férfiak és nők támasztása.

A rendszer mérföldkövek sora, amiknek az elérése a lélek mélységeinek szakadékán átkelni, megújulva újjászületni, a félelmeket legyőzni segít.

… a “sötét oldallal” végül mindenkinek szembe kell nézni. Hogy ez pokoljárás vagy önfelfedezés, az csakis a hozzállásodon múlik. Fogadj el segítséget!

 

Amit kapsz

Az EgoYoga saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked továbblépni – legyen bármi is a kihívás…

 • tiszta kép – arról, hogy mi történik épp Veled (az alap)
 • feladat – mindig van egy következő cél, ami felé tartasz
 • instrukció – konkrét segítség, hogy a mérföldkövet elérd
 • csoport – hasonhelyzetű emberek zárt online csoportja
 • vezető – hús-vér ember, aki segít, reagál, navigál, megért
 • videók – több mint 300 darab videó-magyarázat (10-15p)
 • cikkek – a haladóknak szóló írások csak Nektek látszanak
 • kurzusok – élethelyzetre optimalizált magyarázatok

 

Így működik

 1. fizess elő itt, az oldal tetején
 2. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka
 3. meghívunk a www.egoyoga.net közösségi oldalra

A résztvevők saját új tapasztalatok és új emberi kapcsolatok által léphetnek az emberi úton gyorsabban tovább.

 

Játékmester

Az EGOYOGA vezetője, a 12 szintes rendszer összeállítója, valamint a szabályok és a jó hangulat őre: Joós István

Háttér

Megfigyelésünk szerint az emberi út feladványok sorozataként is értelmezhető – lásd korszakos ábra –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Csakhogy az emberek nagy része a változásnak ellenáll. Aminek következménye a válság.

Másképp mondva: a válság a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az ember menjen – és mi ebben tudunk segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tehát tudjuk, mi használ.

Az EGOYOGA a korszakokat elválasztó mérföldkövek elérésére kidolgozott 12 szintes módszer, amit az emberi út mélypontjain váró “negatív csúcskísérletek” támogató eszközrendszerként lehet is értelmezni. Segítünk, hogy az alkonyat után az éjszakán ÁT minél hamarabb eljuss a pirkadatig!

 

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

Az EGOYOGA 12 ilyen lépés. 

A válságok által kikényszerített magányos ébredéstől indul, és a nyugodt, derűs, helyét, Dolgát, közösségét ismerő, maga körül felelősséget vállaló, hasznos, erős, boldog férfi-nő egységhez vezet. Feladatok, tehát saját új tapasztalatokból fakadó megértések által segítünk Neked. 

Barátsággal,
Joós István


Az előfizetési lehetőségek összehasonlító táblázata ITT.