Intenzív Tagság

9 900 Ft / month

/ hó

Cikkszám: EKT Kategória:

Leírás

Az “Intenzív Tagság” a ”Tagság” tartalmán felül zárt közösségi oldalunkon működő egoyoga csoportokhoz is hozzáférést ad, ahol helyzetednek megfelelő feladatokkal, tapasztalat alapú vezetéssel és heti videó-konzultációval is segítünk haladj.

 

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

 

EgoYoga?

Az EgoYoga az identitás fejlesztését célzó kortárs önismereti út, aminek célja helyükön stabilan álló, magukkal és környezetükkel tisztában lévő, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog férfiak és nők támasztása.

A rendszer mérföldkövek sora, amiknek az elérése a lélek mélységeinek szakadékán átkelni, megújulva újjászületni, a félelmeket legyőzni segít.

… a “sötét oldallal” végül mindenkinek szembe kell nézni. Hogy ez pokoljárás vagy önfelfedezés, az csakis a hozzállásodon múlik. Fogadj el segítséget!

 

Amit kapsz

Az EgoYoga saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked továbblépni – legyen bármi is a kihívás…

 1. korszakos felmérés – hogy abban segítsünk, ami kihívás épp
 2. magyarázat – arról, hogy mi történik Veled és, hogy mi a feladat
 3. mérföldkő – mindig van következő lépés, ami felé tartasz
 4. heti feladat – konkrét instrukció, hogy elérd a mérföldkövet
 5. online csoport – hasonhelyzetű emberek zárt csoportja
 6. vezető – hús-vér ember, aki segít, reagál, navigál, megért
 7. fogadóóra – heti videó-konferencia, ha kérdésed van
 8. videók – több mint 400 videó-magyarázat (15-20 perc)
 9. haladó cikkek – a Magazin haladó cikkei tagoknak elérhetőek

  

Így működik

 1. fizess elő itt, az oldal tetején
 2. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka
 3. meghívunk a www.egoyoga.net közösségi oldalra

A résztvevők új emberi kapcsolatok és saját új tapasztalatok által léphetnek az emberi úton gyorsabban tovább.

  

Háttér

Megfigyelésünk szerint az emberi út feladványok sorozataként is értelmezhető – lásd korszakos ábra –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Csakhogy az emberek nagy része a változásnak ellenáll. Aminek következménye a válság.

Másképp mondva: a válság a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az ember menjen – és mi ebben tudunk segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tehát tudjuk, mi használ.

Az EGOYOGA a korszakokat elválasztó mérföldkövek elérésére kidolgozott 12 szintes módszer, amit az emberi út mélypontjain váró “negatív csúcskísérlet” támogató eszközrendszerként lehet is értelmezni. Segítünk, hogy az alkonyat után az éjszakán ÁT minél hamarabb eljuss a pirkadatig!

 

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

Az EGOYOGA a válság által kikényszerített magányos ébredéstől indul, és a nyugodt, derűs, helyét, Dolgát, közösségét ismerő, maga körül felelősséget vállaló, hasznos, erős, boldog férfi-nő egységhez vezet. Feladatok, tehát saját új tapasztalatokból fakadó megértések által segítünk Neked. 

Barátsággal,
Joós István

 


Az előfizetési lehetőségek összehasonlító táblázata ITT.