EgoYoga

10 000 Ft / month

/ hó

Ez a termékváltozat csak előfizetők számára megvásárolható. Előfizetési info: Tagság.

Cikkszám: EKT Kategória:

Leírás

Az “EgoYoga” a ”Tagság” tartalmán felül zárt közösségi oldalunkon működő korszakos csoportokhoz is hozzáférést ad, ahol helyzetednek megfelelő feladattal, tapasztalat alapú vezetéssel és heti videó-konzultációval segítünk jobban haladj.

 

Ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság beavató próbának, amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

 

Módszerünk

Az identitás fejlesztését – tehát az egó szelidítését – célzó önismereti módszerünk neve: “EgoYoga”. Célunk a helyükön stabilan álló, magukkal és környezetükkel tisztában lévő, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog férfiak és nők támasztása.

A rendszer mérföldkövek sora, amiknek az elérése a lélek mélységeinek szakadékán átkelni, megújulva újjászületni, a félelmeket legyőzni segít.

EgoYoga

… a “sötét oldallal” végül mindenkinek szembe kell nézni. Hogy ez pokoljárás vagy önfelfedezés, az csakis a hozzállásodon múlik. Fogadj el segítséget!

 

Amit kapsz

Az EgoYoga saját új élmények, ezekből fakadó megértések és közös feldolgozás által segít Neked továbblépni – tehát korszakot váltani. Rendben Van, bármi is történik épp Veled, bármi is a kihívás…

  1. korszakos felmérés – hogy abban segítsünk, ami kihívás épp
  2. magyarázat – arról, hogy mi történik Veled és mi a feladat
  3. mérföldkő – mindig van következő lépés, ami felé tartasz
  4. online csoport – hasonhelyzetű emberek zárt csoportja
  5. vezető – hús-vér ember, aki segít, reagál, navigál, megért
  6. heti fogadóóra – heti videó-konferencia, ha kérdésed van
  7. 15% kedvezmény – az online kurzusaink díjaiból

 

Így működik

  1. Tagság kell hozzá
  2. regisztrálj itt, az oldal tetején
  3. e-mail megy a tennivalókkal, indul a munka

A résztvevők új emberi kapcsolatok és saját új tapasztalatok által léphetnek az emberi úton gyorsabban tovább. Időszakosan is ajánljuk!

  

Háttér

Megfigyelésünk szerint az emberi út feladványok sorozataként is értelmezhető – lásd korszakos ábra –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Csakhogy az emberek nagy része a változásnak ellenáll. Aminek következménye a válság.

Másképp mondva: a válság a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az ember menjen – és mi ebben tudunk segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tehát tudjuk, mi használ.

Az EgoYoga a korszakokat elválasztó mérföldkövek elérésére kidolgozott 12 szintes módszer, amit az emberi út mélypontjain váró “negatív csúcskísérlet” támogató eszközrendszerként lehet is értelmezni. Segítünk, hogy az alkonyat után az éjszakán ÁT minél hamarabb eljuss a pirkadatig!

 

Ajánlás

Tíz év tanácsadói tapasztalat és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

A EgoYoga a válság által kikényszerített magányos ébredéstől indul, és a nyugodt, derűs, helyét, Dolgát, közösségét ismerő, maga körül felelősséget vállaló, hasznos, erős, boldog férfi-nő egységhez vezet. Feladatok, tehát saját új tapasztalatokból fakadó megértések által segítünk Neked. 

Barátsággal,
Joós István