Szemán Zoltán (karrier-coach)

10 000 Ft

konzultáció módja: személyes, online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-SZZ Kategória:

Leírás

Semmi nagyszerű az életben nem történt még egy csipetnyi szenvedély nélkül.” Dr. Ivan Misner

 

bemutatkozás

Mindig is szerettem emberek között lenni, emberekkel foglalkozni, az én életemben a szállodaiparból a karrierváltást egy hihetetlen, “véletlen” találkozás hozta el. Mikulásként egy HR tanácsadó cégnél, fizetség gyanánt álláskeresési tanácsot kértem inkább, ennek eredményeként kerültem hamarosan egy nemzetközi fejvadász céghez. Innen már egyenes út vitt tovább.

Hogy meg lehet-e találni a szenvedélyt a munkánkban, szakmánkban, karrierünkben? Én úgy gondolom, hogy igen. Nekem sikerült. És valóban felemelő érzés, ha az ember folyamatosan többet akar adni, mint amit várnak tőle, amikor a szakmai fejlődés az élete részévé válik, ha a munkájára küldetésként gondol, mert segíteni, nevelni, jobbítani, fejleszteni vagy feltalálni szeretne valamit, esetleg egy életre szóló élményt nyújtani valakinek. Ez esetben igenis lehet szenvedélyről beszélni, mikor szívvel és szívesen végzi valaki a munkáját.

Vajon ki az, aki magára ismer? A Te munkád, foglalkozásod, szakmád, hivatásod is ilyen? Akkor szerencsés vagy. Vagy lehet, hogy tudatosan kerested azt a lehetőséget, ahol önazonosan tudsz dolgozni, alkotni, sikereket elérni. A többieknek pedig azt üzenem, hogy van ilyen állás, munkahely, pozíció. Csak meg kell találni, legelőször is magunkban, hogy mi is lehet az, amiért minden reggel lelkesen kelünk fel és kezdünk bele minden nap újra és újra.

Őszintén hiszem, hogy mindenki számára létezik olyan hivatás, amiben az egyén képes fejlődni és kiteljesedni, amiben örömét leli és boldoggá teszi.

 

így segít

Ha érzed, hogy váltanál, de nem tudod, merre lépj, esetleg félsz a változástól? Ahelyett, hogy megvárnád azt a pillanatot, amikor a munkahelyi konfliktusok és a teher már a magánéletedet, az egészségedet, esetleg az önbecsülésedet is veszélyeztetik, keress megoldást!

Segítek, hogy felismerd erősségeid, felépítsd a meggyengült önbizalmad. Lépésről lépésre vezetlek, hogy megtaláljuk a problémád gyökereit és a megoldás lehetséges irányait. Támogatni foglak a felismerés olykor fájdalmas, de felszabadító útján egészen az első munkanapig az új, álom munkahelyeden. Találjuk meg együtt a te legjobb énedet!

 

szakmai tapasztalatok

 • 18 éve HR tanácsadóként dolgozom
 • több mint 200 elhelyezett jelölttel kerültem kapcsolatba
 • a karrier-tanácsadásaimat követően sikeresen elhelyezkedett több mint 400 ügyfél 
 • több mint 2.000 jelöltet interjúztattam 
 • több mint 20.000 CV-t olvastam át

 

végzettség

 • karrier coach képzés – Magyar Coaching Pszichológia Egyesület
 • life coach képzés – Magyar Coaching Pszichológia Egyesület
 • mester coach képzés – Magyar Coaching Pszichológia Egyesület

 

kiemelt területek

 • álláskeresés
 • karrierváltás
 • karriertervezés

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. szeman.zoltan@karrier-coach.hu címre küldj e-mailt
 3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Zoltán hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.