Szarka Elizabeta (coach)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

4 500 Ft

konzultáció módja: Online vagy telefon
időtartama: 30 perc

Cikkszám: SZE Kategória: Címke:

Leírás

Ha bizalmam van, az élet odavezet engem.’’

 

tapasztalatai

karrierválság – Hosszú ideig (túl)hajtottam magam. Volt ebben külső kényszer, hogy egyedül is el tudjam tartani a családot, de bőven volt benne megfelelni vágyás is. Semmilyen feladatra nem mondtam nemet, nehogy kiderüljön, valami nem megy. Bár kiégés lett a vége, így tanultam meg, mi mindenre vagyok képes. Aztán váltottam. Értékrendet, prioritásokat, munkát. Ma már egészen másként szabom a kereteket és választom ki, mivel foglalkozom, mihez adom magam.

rossz kapcsolat – 10 évig tartó házasságomban sok mindent megéltem. Évekig a fellegekben jártunk, idővel mégis elhidegültünk, majd a szerető megjelenésével megjártuk a poklot is. Akkori tudásunkkal nem tudtuk megmenteni a házasságunkat. 3 hosszabb kapcsolat követte a válást, ahol elköteleződni képtelen férfiakra haragudtam, miközben én is féltem, és bizalmam sem volt. Ma már egészen másként látom a megcsalást, és a férfiak döntésképtelenségét is. Ahogy a magam szerepét is ebben történetben…hogy mit lehetett volna másként.

magány – Egyik legnagyobb mozgatórugóm volt sokáig a magánytól való félelem. Sok mindenbe sodródtam bele, hogy ne legyek egyedül. A félelem csak azután szűnt meg, mikor bevállaltam, hogy inkább így, mint ott, ahol nem jó. Introvertáltságomból adódóan komfortos a begubózás, de egy idő után rá kellett látnom, hogy ez még mindig bizalomhiány. Bár a saját falaim között biztonságos, elmegy mellettem az élet. Elkezdtem hát bontogatni a falaimat és kapcsolódni.

kilátástalanság – Eddig kétszer hullott darabokra az életem. Egyszer hirtelen, a válással, mikor elképzelni sem tudtam, hogyan lesz tovább. Másodszor lassú folyamatként, amikor nehéz volt szembenézni a halandóságommal, a ráncaimmal, a korommal, hogy valami végérvényesen megváltozott. Magamat kellett újra összeraknom, és eldönteni, hogy önsajnálat helyett mivel töltsem azt az időt, ami még előttem van.

önszeretet, bizalom – A két alap, melyek nélkül nem tudom jól működtetni az életem. Komoly kibillenések árán tanultam meg, hogy nőként felelősségem jól lenni, különben borul velem együtt a férfi, a család. Ha nem vagyok jól, akkor hagytam magam kibillenni, vagyis elhanyagoltam, nem szerettem magam. Az önszeretettel kézen fogva jár a bizalom, ami egy derűs bizonyosság arról, hogy minden rendben van. Az életem akkor halad, amikor bízom abban, hogy van út és lehetőség ahhoz, amire vágyom, ugyanakkor bízom abban is, hogy képes vagyok megtalálni azt.

 

amiért itt van

Mikor már azt hittem, komoly baj van velem, amiért más minőségben szeretnék kapcsolódni, mint ahogy azt magam körül jellemzőnek láttam, akkor találkoztam a Nő és a Férfi útjával. Világosság gyúlt. Saját életutam megértésében is és a továbblépésben is sokat segített ez a rendszer.
Szeretnék a tapasztalatommal, tudásommal segíteni jobban érteni a megjárt utat, és tisztábban látni a lehetséges irányt. Szeretnék segíteni lépni, és támasztani azt, aki már elindult, de billen.
Szívesen teszem ezt egyéni konzultációban is, és Női körök formájában.

 

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Life coaching A jelen elfogadásával fordulunk a jövő felé. Megértéssel csillapítjuk a szorongást. Erőt nyerünk a továbblépéshez. Átalakulási folyamattá tesszük a válságot.

Párkapcsolati coach – a Prepare/Enrich módszertan használatával megfelelő kérdések, gyakorlatok segítik a párokat abban, hogy tisztázzák érzéseiket, vágyaikat, gondolataikat, javítsák a kommunikációjukat, és minden téren jobban értség egymást, közelebb kerüljenek egymáshoz.

 

Írásai

Hogyan mozdítható ki a férfi a halogatásból?

Hogyan kövessük a férfit?

 

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. vásárolj konzultációs időtartamot
 2. szarka.elizabeta@enakademia.net címre küldj e-mailt, benne
 3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
 4. és röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek. 

További információk

Rólam

Egy őszi napon születtem a Vajdaságban, kétkeresős, munkás családban. Szüleim nagyon fiatalok voltak még. Vannak kedves emlékeim, de nem volt felhőtlen gyerekkor. Amikor apu otthon volt, szinte tapinthatóvá vált a feszültség. Szüleim el voltak foglalva saját kihívásaikkal, szabadon hagytak engem. Nem voltak szigorú korlátok, követelmények, szabályok. Elég volt, hogy jó kislány legyek, és békén hagytak. Apu sokat volt távol, a család minden terhe anyut nyomta, így hozott mintám szerint a nő egyedül van, csak magára számíthat, férfire támaszkodni nem igazán lehet. Könyvekbe menekültem, tudásvágyam hatalmas volt, rengeteget olvastam. Minden érdekelt, ami az emberrel, a lélek működésével, pszichológiával kapcsolatos. Voltak hosszabb-rövidebb párkapcsolataim, majd egy nap betoppant az életembe a királyfi, akivel Budapestre költöztünk, összeházasodtunk, született két gyönyörű lányunk. Nem vettem észre a jeleket és a nagyon erős, nem tudatosított „jó kislány” minta bizony megbosszulta magát. Mire kisebbik lányom megszületett, férjemnek már szeretője volt. Válás. Válság.
Mikor kipakolt a lakásból, összetörtem, de az óriási fájdalom mellett azt éreztem, végre lesz terem. Az én csodaszarvasom a szabadság ígérete volt. Egy 5 éves és egy 8 hónapos kislánnyal maradtam egyedül. A teljes felelősség rám szakadt, ami egyszerre volt ijesztő és inspiráló. Rengeteget dolgoztam, egyrészt, hogy el tudjam tartani magunkat, másrészt hatalmas bizonyitási vágy volt bennem. Spiritualitás útkeresés indult, sok irány, Pránanadi, Theta Healing…. Hosszabb-rövidebb kapcsolatok voltak, de együttélés, igazi elköteleződés nélkül. Sem bennük, sem bennem nem volt elég bizalom. A nadrágot én hordtam és változtam lassan valami furcsa androgün lénnyé, amibe egyszer csak nagyon belefáradtam. Végre nő szerettem volna lenni.
Ezzel egy időben 40 lettem, pörögtem a mókuskerékben, kamaszodó lányaim elengedésével küszködtem, és elvesztettem édesanyám, ami saját halandóságom kérdését is elém tolta. Újabb válság. Nagy újratervezés időszaka volt ez. Össze kellett foglalnom önmagam számára, ki vagyok, hol tartok és mi az értékrendem. Melegség volt rálátni arra, hogy Isten végig a tenyerén hordozott. Lágyultam, alázatot, elfogadást tanultam. Az önszeretetnek és a bizalomnak új dimenzióit ismertem meg. Már tudom, mire vagyok képes, nem kell bizonygatnom és nem várom, hogy az én akaratom szerint pörögjön a világ. Vannak és lesznek kihivásaim. Nem vagyok tökéletes és nem vagyok kész. Igyekszem tenni a tőlem telhető legjobbat, és ez elég.

Szarka Elizabeta (coach) – 4 értékelés

 1. Avatar
  Értékelés: 5 / 5

  Advaita

  Betti egy angyal!
  Egyből össze tudtunk kapcsolódni. Nagyon kedves, empatikus, végtelenül segítőkész. Meghallgat, segít kívülről látni a helyzetet, és megoldást is kínál.
  Segítségével sokkal jobban megértettem a helyzetemet, és nem kattogok felesleges köröket futva, minden nap visszaesve a saját magam által ásott gödörbe.
  Támogatott abban, hogy felülről tudjam nézni azt amit eddig nem tudtam.
  Valahogy megláttam az alagút végén a fényt!
  Hálásan köszönöm Neki!
  Szeretettel ajánlom Őt

 2. Avatar
  Értékelés: 5 / 5

  Lilla

  Szeretettel ajánlom Bettit! Nagyon kedves hangú beszélgetőpartner!
  Nekem egy kis megerősítésre volt szükségem, így örülök, hogy volt egy tőlem tapasztaltabb tanácsadó, akinek elmondhattam az élethelyzetemet.
  További jó és eredményes munkát kívánok!

 3. Avatar
  Értékelés: 5 / 5

  dani.klaudia

  Egy élmény volt Bettivel beszélgetni. Nagyon kedves, figyelmes, segítőkész. Rengeteget segített jobban megértenem a most bennem zajló érzéseket, gondolatokat.
  Hálásan köszönöm!
  Szeretettel ajánlom Mindenkinek!

 4. Avatar
  Értékelés: 5 / 5

  Noémi

  Kedves Elizabeta!

  Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy életem legnehezebb szakaszán átsegítettél.
  Te mutattad meg, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal.
  Hitet adtál és bátorítottál, hogy ne féljek kilépni a komfortzónámból.
  Utat mutatva ezzel magam felé.
  Bátorságot adtál a folytatáshoz, és erőt a küzdéshez.
  Köszönöm a megerősítést!
  Őszíntén ajánlom mindenkinek, aki az útját keresi :-)

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük