Szabó Krisztina Rita (mentor)

9 000 Ft

konzultáció módja: online vagy személyes
időtartama: 60 perc

Cikkszám: T-SZK Kategória:

Leírás

Arra kell kényszerítsed magad hogy átlépjed határaidat – mindig! Ma sok olyan dolgot teszel , ami tíz évvel ezelőtt még őrültségnek tartottál. Nem a dolgok változtak meg, hanem a dolgokról alkotott elképzelésed; ami korábban lehetetlen volt, ma már lehetséges, s talán idő kérdése, mikor sikerül tökéletesen megváltoznod! (Carlos Castaneda)

 

bemutatkozás

Az életem folyamán mindig is kíváncsi ember voltam, érdekelt minden. Gyerekkoromban mindig megkaptam: “Mit kíváncsiskodsz megint?” Azért, mert megnyugtatott, stabilizált, ha tudtam, mi hogyan miért történik, működik. A kíváncsiságom a hajtórugója az életemnek. Mindig is emberekkel foglalkoztam, főleg nőkkel, igaz, teljesen más területeken, de valahogy mégis valahogy előkerültek a párkapcsolati problémák az enyémmel egyetemeben. Sokfelé keresgettem: miként, hogyan is tovább? Sehol nem kaptam teljesen kielégítő, megnyugtatóan önmagamon túlmutató választ és ítélkezéstől mentes közeget, csak itt az ÉNAKADÉMIA közösségben. A korszakos ábra megismerése rávilágított az eddigi kérdéseimre. Ez a közösség nekem biztonságot, támaszt nyújt. Magam is ilyen szeretetteljes, együttérző közeget szeretnék teremteni számodra, ahol bátran megnyílhatsz.

 

témáim és tapasztalataim

Szülő kapcsolat – Már gyerekkoromban hihetetlenül félénk  voltam, egy spulni cérnát sem mertem kérni a Röltexben, annyira szorongtam az elutasítástól, inkább hazudtam a szeretett nagymamámnak is.
Édesanyám folyamatosan rivalizált velem, sokszor gondoltam: könnyebb lenne meghalni (tervezgettem a halálomat is), édesapám nem harcolt meg értem (1 éves koromban elváltak). A nagymamám nevelt java részben, s avatott be a spirituális tapasztalataiba. Mindig is úgy életem meg, hogy igazán egyik családba sem tartozom. Hosszú évek munkája után most már szeretettel gondolok rájuk, és látom, megtették értem a tőlük telhetőt.

Karrier – 17 évesen már eltartottam saját magamat. 26 évesen alkalmazottként elértem, amit szakmailag lehetett, ezután az egyik barátnőmmel vállalkozást indítottunk (közös lónak túros a háta). Azóta már a saját cégemet építgetem. Velem, körülöttem mindig történt valami, voltak olyan évek, melynek történései felértek majd egy emberöltőnyi tapasztalattal.

Párkapcsolat | szeretői viszony – A minták válsága előtt hosszútávú kapcsolatok jellemezték az életemet (7+3 év). 26 évesen eszméltem rá arra, hogy az életem több kell legyen annál, hogy főzök, mosok, takarítok és nézem a tévében egy film 126. ismétlését. Még 6 év kellett ahhoz, hogy végleg változtassak az életemen, utóbb kiderült: magától nem változik semmi.  Az amazon korszakomban igazán nem tudtam hosszú távon kapcsolódni a férfiakhoz, mert irritált a gyengeségük, és az első adandó pillanatban “kettéharaptam” a nyakukat. Így maradtak a hosszabb-rövidebb szeretői kapcsolatok és a vég nélküli társkeresőzés.

Önismeret | önbizalom | magány – 33 évesen vetettem bele magam az önismeret tengerébe rengeteg módszert, technikát magamba olvasztva. Éltem az amazonok szabad életét a szabadság rabjaként a világ végétől 3 házra, ahonnét már a tovább vezető út is jószándékkal van kikövezve. Rá is léptem. Azt tapasztaltam, hogy mindig lehet lejjebb és lejjebb menni(csúszni), nincs az a “szar”, amit ne volnék képes elviselni. Még mindig elterelésben voltam, abba fektettem az energiáimat. Óráról-órára életem, és szembesültem saját magammal. 43 évesen húztam egy határt, hogy nincs lejjebb, elég volt! Onnét kezdtem el új alapokra építeni az életemet. Megtapasztaltam, hogy jó, jó a szabadság is, de mit ér, ha nincs kihez szólnom, nincs kivel megosztanom az életemet? A mindennapokban annyira felemelő érzés, hogy támasz tudok lenni! Hálás vagyok minden dologért, ami történt az életemben, mert azzá formált, aki éppen vagyok, és ez a valaki egyre inkább hasonlít ahhoz az lényhez, aki mindig is bennem élt!

 

alkalmazott módszer

EgoYoga –  A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Asztrológia – Mint az élet iránytűje.  Ezen módszerrel segítek neked betájolni: mikor menj busszal, hajóval, hogyan, merre tovább, vagy egyszerűen csak ülj a fenekeden és várj!  Illetve nem tudom, hogyan kell jól szeretni, viszont azt tudom, melyik jegynek mire van szüksége…

 

mentoraim

 

közösségi profilom

Krisztina Rita Szabó

 

 

így léphetsz velem kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. szakiriki@gmail.com címre küldj e-mailt, benne
  3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget

Ami után egy munkanapon belül jelentkezni fogok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szabó Krisztina Rita (mentor)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük