Stílustanácsadás – Kovács Zsuzsanna (stílustanácsadó)

8 000 Ft30 000 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Leírás

„A stílusod elárulja, hogy ki vagy, anélkül, hogy egy szót szólnál.” (Rachel Zoe)

 

bemutatkozás

A stílus nem egyenlő a jól öltözöttséggel, azzal, ha valaki jó minőségű és/vagy márkás ruhákat hord, nem feltétlen lesz mindemellett stílusos is. Önmagában persze remek dolog, mert igényességre utal, de ez minden, semmi több. Mindebben az az érdekes, hogy azt gondolja magáról az ilyen típusú ember, hogy kitűnik az átlagból, de valójában nem, pont ellenkezőleg, “csak” egy lesz a sok közül.

Kitűnni a saját, egyedi stílusoddal tudsz, ami a TE védjegyeddé fog válni, és RÁD lesz jellemző.

A stílus tanácsadás módszereivel abban tudlak segíteni, hogy megalkossuk a saját stílus-profilod, vagy ha tökéletesen a tudás birtokában vagy, akkor azon finomítsunk, csiszoljunk.

A stílus egy erős önkifejezési eszköz, valamint önazonosságra is tanít. Mutat és megmutat, sok mindent elárul rólunk. Nem állandó, a különböző életszakaszokban, életkorokban változhat.

Nálam egész korán, már gyerekként megjelent, olyan formában, hogy sosem hagytam, hogy anyukám készítse ki a ruhámat, és ő döntse el, hogy mit viseljek. Már akkoriban is tudatosan szerettem saját magam megválasztani az adott hangulathoz, eseményhez passzoló szettet. Emiatt persze adódtak vitáink, de kénytelen volt beletörődni a választásaimba.

A divatbemutatók összefoglalóit már a ‘90es évek végén is előszeretettel követtem, tanulmányoztam, ahogy a divat magazinokat is, melyekből szintén sokat lehetett tanulni a stílusról, divatról. Ezek mind erősen hatottak rám.

Nekem is volt lázadó korszakom, ahogy sokunknak a kamasz éveikben. Ezekben az időkben bő, lógó, közel sem nőies ruhadarabokat viseltem. Ezzel nyilván leplezni szerettem volna valamit, elfedni az igazi arcom, azt ami bennem volt ugyan mélyen, de nem mertem megmutatni, a nőiességemet.

Sőt, előfordult a későbbi felnőtt éveim alatt olyan is, amikor egy párkapcsolatban korlátoztak le abban, hogy ne öltözzek nőiesen, “túl” csinosan. Ezek a momentumok mind-mind erőteljesen rombolták az önbizalmam.

Az önismereti út egyik eredménye volt, hogy ez is változott. “A kevesebb, több” elvét csupán hosszú évek után sikerült tudatosan beépíteni a mindennapjaimba, a letisztultabb vonalak sokkal közelebb kerültek hozzám az idő múlásával.

 

ilyen élményt ad

A személyre szabott tanácsadás, mind a lélek, mind a külső megjelenésre vonatkozó igényeket figyelembe véve is elsődleges szempont. A tapasztalataimmal segítek veled együtt tervezni a stílus profilod, megtalálni a hozzád legközelebb álló külsőt, valamint azokat a színeket, fazonokat, amik a legelőnyösebbek számodra!

Én is átestem egy igen átfogó átalakuláson, változáson négy évvel ezelőtt, mely során az életmódváltás, a tudatos táplálkozás, és a rendszeres testmozgás mellett párhuzamosan dolgoztam a belső folyamatokkal is önismeret, önbizalom erősítő tevékenységek mentén, és ezzel együtt formálódott a külsőm is, közelebb kerültem a saját stílusomhoz.

Annak érdekében, hogy a személyiség, és ezáltal a megjelenésünk is fejlődni tudjon, az egyik legfontosabb tényező a változás iránti vágy.

Ha erre nyitottá válunk, sokkal motiváltabbak, sikeresebbek, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Szeretnélek ezen az úton végigkísérni, és az ötleteken, tanácsokon kívül célirányosan megoldani a felmerülő akadályokat, amennyiben pontosabb képet szeretnél magadról kapni, és fejlődnél. Ha igénybe veszed ezt a különleges, exkluzív szolgáltatást, ahol kívül-belül harmóniába kerülsz önmagaddal, onnantól kezdve az önbizalmad és önbecsülésed is szinteket lép fölfelé, amit a környezeted is észre fog venni rajtad. 

 

szolgáltatások

 • Színtanácsadás: megnézzük közösen, hogy a hideg vagy meleg színárnyalatok a megfelelőbbek számodra. A színkendők segítségével a színskála temérdek színárnyalata közül kiválasztjuk a leginkább hozzád passzolókat, így a jövőben nem fog akadályt jelenteni a vásárlás során a színválasztás, hiszen célirányosan választhatsz a „saját színeid” közül.

    Időtartama: 1-2 óra
    Ára: 8.000 Ft/alkalom

 

 • Testalkatelemzés során kielemezzük az alkati adottságaid mentén, hogy mely fazonok a legelőnyösebbek számodra, és apró trükköket, praktikákat tanítok meg neked, melyeket alkalmazva tökéletesítheted a különféle szabásvonalakat.

    Időtartama: 1-2 óra
    Ára: 8.000 Ft/alkalom

 

    Amennyiben a színtanácsadást és a testalkatelemzést együtt kéred, a díja összesen: 14.000 Ft. 

 

 • Gardróbberendezés:  A célja, hogy minden ruhadarabot „száműzzünk” a szekrényedből, aminek vagy a mérete nem megfelelő vagy a fazonja nem a legelőnyösebb számodra. Megnézzük, mely ruhadarabhoz kötődik rossz emléked, vagy melyiket nem viseltél már legalább egy vagy két éve. Segítek abban is, egységesítsük a gardróbod, így a napod is könnyedén és örömtelien indul majd. Ha rend van a gardrób szekrényedben, akkor te magad is sokkal kiegyensúlyozottabb és sugárzóbb leszel.

    Időtartama: 3 óra
    Ára: 30.000 Ft/alkalom 

 

 • Personal Shopping: A Personal Shopping során elkísérlek egy vásárlásra, ami általában 3 órát vesz igénybe. Közösen választunk számodra alapdarabokat, melyeket tudatosan variálva többféle, változatos outfitet kapsz. Megmutatom, hogy a későbbiekben milyen fazonokhoz, színekhez nyúlj majd automatikusan, és miket érdemes kerülnöd. A kiegészítőkre is kitérünk. 

    Időtartama: 3 óra
    Ára: 30.000 Ft/alkalom

 

kiemelt területek

 • nőiség-erősítés
 • önbizalom növelés
 • belső szépség kihangsúlyozása
 • önfelvállalás elősegítése

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írj Zsuzsinak e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le, miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

Zsuzsi hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

További információk

Lehetőségek

Színtanácsadás, Testalkatelemzés, Gardróbberendezés, Personal Shopping, Színtanácsadás + testalkatelemzés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stílustanácsadás – Kovács Zsuzsanna (stílustanácsadó)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük