Staudt György (családállító)

15 000 Ft

Cikkszám: SGYT Kategória:

Leírás

„Az ember a boldogságáért egy valamit ad oda nehezen, az pedig a boldogtalansága!”

Bemutatkozás:

Család- és szervezetállító, NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) tanácsadó és személyi edző vagyok. Speciális területem a szülő és gyermek kapcsolat rendezése, családi mintáktól való függetlenedés. Magánszemélyeknek, gyermekeknek és sportolóknak hatékonyságnövelő edzéseket tartok. Az edzések nemcsak a testre, hanem a személyiség fejlődésére is hatással vannak.

Hogyan jutottam ide:

5 éves koromban kezdtem birkózni, korosztályos válogatottságig jutottam. Egy sérülés miatt abba kellett hagynom a versenyzést. Életem egyik legmeghatározóbb krízise ez volt, mert én Olimpiai bajnok akartam lenni! A szüleim 10 éves koromban váltak el, az édesanyám elhagyott. Rengeteg sérülést okozott, hogy anya nélkül nőtem fel. A sérülések hatására boldogtalan házasság, válás, karrier válság, teljes összeomlás. 

Fejlődésem eredménye:

Elkezdtem az életemet tudatosan rendbe rakni. Elvégeztem egy NLP és egy család/szervezetállító iskolát. Fekete öves (1dan) Ju-jitsu mester lettem. Kidolgoztam egy módszertant, a neve „RendszerM”, amely személyre szabottan segít, hogy működjön a saját rendszered. 

Amikkel dolgozom:

NLP: A hátráltató, negatív elakadásokat pozitív erőforrásokká formálja. Hatékonyan segít a motiváló jövőkép létrehozásában. Eredményesen használható gyermek- és felnőttkori traumák feldolgozásában.

Családállítás: A családon belüli szülő gyermek viszonyrendszert állítja helyre. A szüleink elfogadásának megsegítése a saját családi rendszer értelmezésén keresztül. A családi mintákat és hitmondatokat képes megszüntetni.

Gyakori példák: Nem tudunk megbocsájtani a szüleinknek. Nem akartunk úgy viselkedni a gyermekeinkkel, mint a szüleink velünk, mégis olyanná váltunk (családi minták).  

RendszerM: A fentebb leírt módszerek segítségével támogatja meg az egyén rendszer összefüggéseinek értelmezését, aminek eredményeképpen az ember saját életútjára léphet. 

Így léphettek kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. staudtgy@gmail.com címre küldj e-mailt
  3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
  4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd