Sminkelj velem! – Török Móni (professzionális sminkes)

12 000 Ft30 000 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Leírás

A szépség Mindenki számára elérhető”

 

bemutatkozás

Lassan 20 éve dolgozom a divatszakmában. Modellként kezdtem, Magyarország legnagyobb divattervezőivel dolgoztam együtt éveken át. Mindig is csodálattal néztem a kollégákat, ahogy sminkelnek minket, mindig is lenyűgözött az, hogy milyen csodálatos módon újulhat meg egy női arc egy finom smink segítségével.  

Majd 10 év után utat engedtem a kreativitásomnak és elmentem Tombor Sacihoz ( Lancome vezető sminkese ) a Kreába sminkelést tanulni. Egy modelltől elvárják az alap smink tudást, így már volt gyakorlatom ezen a téren, de fontosnak tartottam, hogy  profi kezekbe kerüljek. Egyszerűen lenyűgözött a személyisége, a stílusa és a szakmai sikerei. Pár hónapra rá, hogy elvégeztem az alapfokú képzést, már a Loreal csapatában dolgoztam.

Imádom a munkámat. Sminkelés közben flowban vagyok, teljesen át tudom adni magam az  “alkotásnak”, olyan mintha kapnék egy vásznat és festhetnék rá egy csodás műalkotást. Szeretem, ahogy a kezeim között átalakulnak a nők, felejthetetlen pillanatok azok, amikor az előnyeiket, a szépségüket hangsúlyozó sminkben először megpillantják magukat a tükörben  – ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni.

Végtelenül hálás vagyok, hogy korán megtaláltam az igazi hivatásomat és nap mint nap ebben teljesedhetek ki. A divat világából indultam, de ma már a hétköznapi nők sminkelése kapja nálam a főszerepet. Szeretek megújulni, tanulni, újabb és újabb termékeket, anyagokat kipróbálni. Még 10 év után is vannak kihívások, amik töltenek és erőt adnak, nem beszélve a tanítványok és a vendégek visszajelzéseiről.

Nap mint nap tapasztalom, hogy egy szép smink a belső szépségünk és a személyes karakterünk kifejezésének eszköze lehet. Minden egyes alkalommal, amikor játszunk a színekkel újabb vonást tudunk kiemelni az arcunkon. Nem szükséges hozzá vastag alapozó és többféle szín, csak épp annyi, amennyi a  személyes karakterünk kifejezéséhez szükséges, ettől lesz elegáns és kifinomult a hatás, épp annyi, hogy a belső szépségedet tükrözze.

 

ilyen élményt ad

Az alkalmi sminkek, az esküvők és a tanácsadás a kedvenceim. Szeretem a kiscsoportos oktatásokat is ( maximum 4 fő ), mert nagyon hatékonyak tudnak lenni.

4 órában tartok alap és haladó sminkoktatást nőknek, akik szeretnék megtanulni, hogyan hozzák ki az arcukból a legtöbbet. Ez egy igazi nőiesség-erősítő, önbizalomnövelő program, amiben minden benne van az arcápolástól az alkalmi sminkig. A programjaim különlegessége, hogy mindig személyre szabom az oktatási anyagot, annak a pár főnek aki hozzám érkezik ill. egyre nagyobb igény van a hipoallergén, állatkísérletektől mentes termékekre, ezeket tesztelem és ajánlom úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Küldetésem, hogy  a smink elsajátításával elinduljanak a nők a nőiségük felé a szépség útján, hogy megtalálják azt az arcukat – az arcápolás és a smink segítségével –  amiben gyönyörűnek érzik magukat. És ez az érzés leírhatatlan. A vendégeim sokszor csak azt mondják – jövünk hozzád egy kis “önbizalomért”. Nekem ez a siker! 

 

módszerek

 • Krea Művészeti Iskola – Divatsminkes

 

szolgáltatások

Alkalmi smink

 • A választott programodhoz illő sminket fogsz kapni, épp annyit, amennyiben ragyogóan érezheted magad.

Sminkoktatás – hozd ki magadból a legtöbbet (választható: egyéni, kiscsoportos)

 • Neszeszerrendezés
 • Színek, arc és szemformák
 • Nappali és Alkalmi smink lépésről lépésre
 • Trükkök, Praktikák
 • Énidő
 • Középpontban a Nő

 

kiemelt területek

 • nőiség-erősítés
 • önbizalomnövelés
 • belső szépség kihangsúlyozása
 • önfelvállalás elősegítése

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írjál Móninak e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

Móni hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sminkelj velem! – Török Móni (professzionális sminkes)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük