Rapavi Anikó (mentor)

(4 vásárlói értékelés)

9 000 Ft

konzultáció módja: Skype vagy telefon
időtartam: 60 perc

Cikkszám: RA Kategória:

Leírás

Indulj felém bizalommal, én viszem őszinteségem: találkozunk fél úton.” Sohonyai Attila

 

tapasztalatai

rossz kapcsolat –  21 év alatt jártam a fellegekben a szerelem szárnyán, megéltem a gyermek születésének csodáját, majd a magány mély gödrébe kerültem kapcsolaton belül. Az önfeladás mellett döntöttem, csak maradjon meg a házasság, de nem segített, a férjem máshol kereste a nőt és nem találtunk közös megoldást, így egyedül indultam tovább.

magány – Hosszú házasság után félelmetes volt az egyedüllétbe ugrani, viszont megtapasztalni az erőmet, ismerkedni magammal, kialakítani egy életet, amiben önmagam lehetek, sok fájdalmas felismeréssel, mégis új eddig meg nem élt tapasztalatokkal, kapcsolódásokkal ajándékozott meg.

férfi támasztás : Amikor megláttam magamban a soha nem látott és érzett Nőt, miután a lány és a férfi részemet megértve igyekeztem a nőt erősíteni, megjelent a férfi.  Elindultunk a közös úton. Számtalan helyzet alakult, ahol szembesültem, szembesültünk a régi, megszokott mintákkal, és mindeddig sikerül felismerni azokat, másképp reagálni, cselekedni, és így magunkat is és egymást is olyan érzésekkel, élményekkel gazdagítjuk, melyekkel bennem a Nőt, Benne a Férfit formálja, erősíti. Csodálatos megtapasztalni az erőt, az elszántságot, megélni a lenyűgözöttséget.

 

amiért itt van

Nem tudtam hogyan haladjak tovább…akkor találtam a Királynéképzőre, ahol kaptam támogatást, útmutató lehetőségeket, feladatokat, melyek olyan tapasztalásokhoz segítettek, hogy megtaláltam a férfit, akivel együtt tapasztalhatjuk meg a közös útban rejlő lehetőséget, ahol kiteljesedhetünk.

Megismertem ezt a korszakos rendszert, annak használatát. Amit a jelenben is szem előtt tartok a saját életemben. Az eddig megszerzett tapasztalatomat szívesen osztom meg, támogatva a továbbhaladás lehetőségét, amely elvezethet olyan kapcsolathoz, melyben az életszakasz teljessége megvalósulhat.

Női körök, Támogató Találkozók, előadások szervezésével, egyéni konzultációval szeretnék lehetőséget adni a megismerésben, tapasztalatok megosztásában, megértésben, a kapcsolódásban.

 

módszere

EgoYoga – A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

Energetikai Gyógyászat – Segít felismerni az érzelmi blokkok gyökerét (okát), azok feloldását, pozitív életforma kialakítását.

 

így léphetsz vele kapcsolatba

 1. válassz és vásárolj konzultációs időtartamot 
 2. rapavi.aniko@enakademia.net címre írd röviden le a helyzetedet
 3. telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget is adj meg
 4. hív Téged az Általad megadott időpontban, vagy amit egyeztettek

Ami után ő egy munkanapon belül jelentkezik Nálad és beszéltek.

További információk

Rólam

Gyermekkorom klasszikus családban indult, fiú testvér várt nagyon. A korkülönbség nagyobb volt az átlagosnál (11 év) így a család “Kiscsillaga” lehettem. A családi konfliktusok mély nyomot hagytak bennem tinédzser koromban. Távolabbra kerültem az iskola, majd az első munkám miatt. Testvérem elvesztése a családot is teljesen összezavarta, tulajdonképpen megszűnt működni.Szüleimnek nem sikerült változtatni,hamar elveszítettem őket. Én valami mást szerettem volna létrehozni……

Fejest ugrottam a munkába, jött a szerelem, majd a család létrehozása. Gyermek, lakás, ahogy a nagy könyvben megíródott. Az otthonról hozott kódok,melyek –  a nő mindent eltűr és megold következménye az lett,hogy egyre inkább elveszítettem nőiességem, anya és családösszefogó lettem. A külső jelzés megjelenése rádöbbentett,változtatnom kell. Nem sikerült mást létrehozni…..

A félelem miatt, hogy elveszítem a biztonságot és egyedül maradok, inkább a vakságot és a süketséget választottam, és átvettem a férfi szerepet,mindent megtettem, hogy “jól működjön minden és nyugi legyen”. Ami jól is ment,ügyesen megoldottam….. Egy ideig,amíg egyre erősebb jelzések jöttek, mint anyagi téren, mint érzelmi téren, hogy a nő – férfi szerep nem jól működik.Döntenem kellett, meghalok mint édesanyám, aki nem tudott változtatni,vagy lépek. A különválás mellett döntöttem, mert élni akartam.Gyermekünk ekkor 18 éves volt, és igyekezett külső szemlélőként látni a kialakuló helyzetet, és elfogadni azt. Az egyedül újra indulás meglepően könnyen ment,hiszen az anyagiak megteremtése eddig is jól működött, az érzelmek feldolgozásában,felismerésében új utakat jártam.

A nehézségek leküzdésében,  a továbblépésben, a bennem szunnyadó nő megtalálásában az emberekkel való újra kapcsolódásban, a szakmámon, a táncon, a Pránanadin és az Énakadémián keresztül nagy segítséget kaptam a múltban és jelenben is.

Az irányt igyekeztem figyelni,és adni azt, amit megtaláltam magamban,egyre bátrabban felvállalva. Kapcsolódások általi csiszolódás segített a nőiességem fejlődésében. Teljességét egy oly Férfi által élem meg, akivel együttműködve, közös utat választva haladunk tovább…….

Rapavi Anikó (mentor) – 4 értékelés

 1. Avatar

  Babindak Csilla

  Sziasztok!Rapavi Anikó személyében,egy nagyon kedves ès céltudatos NŐT ismertem meg.Jó vele beszélgetni,megértő támogató személyisége ,követendő! Az hogy változtatni csak magunk tudunk az életünkben.Változtass ès minden változik !Nekem ő erre a legjobb példa.Köszönöm Anikó!!

 2. Avatar

  Kobzás Violetta

  Mindenkinek szép napot! Anikót lassan 20 éve ismerem. A legcsodálotosabb emberek egyike. Precíz, inteligens , szeretetteljes, fantasztikus ember. Az ő barátságának személyiségének és tudásának köszönhetően megváltozott az életem. Segített kitörni a börtönömből, megnyíltam. Általa meggyógyultam. Rengeteg félelmemtől sikerült megszabadulnom amivel korábban nem tudtam mit kezdeni. Általa szabadabb lettem. És sokban hozzájárult ahhoz hogy most azt tudom mondani boldog vagyok. Ancsi nagyon sokat kaptam és tanultam tőled, még abból is ahogy az életedet éled. Köszönöm😍😗

 3. Avatar

  Lőrinczy Réka

  Csodálom energiád! Kösz, hogy nekem is juttatsz belőle, és mozgatsz, nem hagysz ülni a konfortzónám melypotján. Pozitív tapasztalatokat szereztem a foglalkozásokon és utóhatásainak köszönhetően.

 4. Avatar

  Szabó Andrea

  Ancsit nagyon régóta ismerem, igazából sokáig nem volt köztünk szorosabb kapcsolat. Láttam, tudtam hogy férje gyermeke van , dolgozik és éli a hétköznapi nők életét. Aztán valami megváltozott , észre vettem hogy egyre csinosabb, nyitottabb, mosolygósabb pedig tudtam házassága felbomlott egyedül kezdte újra az életét. Egy munkahelyen dolgoztunk és amikor az én életem is úgy alakult hogy megromlott a házasságom, összeszedtem magamnak egy betegséget. Ancsi nyújtott segítő kezet. Energetikával,rengeteg beszélgetéssel de főleg példamutatással segített megtalálnom önmagam. A betegségem megijedt és nem tudott kialakulni, a rossz házasságom lezártam és az Ő hatására elkezdtem élni az életem és megkeresni magamban a nőt, szeretni önmagam és a saját kezembe vettem az irányítást. Azóta boldog kapcsolatban élek, egészséges vagyok és mindent megváltoztattam ami nem volt rám pozitív hatással. Nagyon hálás vagyok hogy azóta is érzem a támogatását, útmutatását, mindenben számíthatok rá. Mit is kaptam Ancsitól? Az életem, azt hogy megmutatta hogy találjam meg önmagam hogy legyek önmagam . Köszönöm a segítségét , a példamutatását, hogy utat mutatott és támogat az utamon.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük