Rafting túra

16 900 Ft25 900 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Cikkszám: É-RT Kategória: Címkék: ,

Leírás

bemutatkozás

Több mint 15 éve szervezünk izgalmas élményprogramokat különböző helyszíneken, melyeknél elsődleges szempont az, hogy a programjaink többet jelentsenek egy élménynél, vendégeink igazi felismerésekkel térjenek haza. Hiszünk benne, hogy az aktív pihenés a legjobb formája a kikapcsolódásnak, önmagunk megismerésének.

Azt szeretnénk, hogy néhány napra eggyé válj a természettel, jobban megismerd annak erejét, és csodáld szépségét. Célunk, hogy elfelejtsd a napi gondokat, csak a környezet, az élmény, a mozgás, és az új ismeretek kössék le a figyelmedet – így látatlanul is elindul benned a változás. 

 

ilyen élményt ad

Miközben folyamatosan jönnek a hullámok és zúgók, kerülgetjük a sziklákat, minden idegszálunkkal ezekre a feladatokra koncentrálunk, és nincsen időnk a magánéleti, vagy munkahelyi problémáinkon gondolkodni. Ahogy megérzed a természet nagyságát, erejét, rájössz, hogy milyen kicsik is vagyunk, mindemellett eltörpülnek a nehézségeid. Ami előtte nyomasztott, a túra után már csak legyintesz rá.

Az akadályok leküzdése, az élmény, a természet közelsége energiával tölt fel, önbizalmat ad.

Azzal, hogy kipróbálsz egy számodra ismeretlen, izgalmas sportot, nem csak túlléphetsz saját magadon, de önmagadat is legyőzheted!

Lépj ki a komfortzónádból, szabadulj ki egy hétvégére, és tapasztald meg a természet vad szépségét!

A vadvízi kajak – rafting – szervezésekor mindig úgy választunk terepet, hogy izgalmas legyen, de az életünket ne veszélyeztesse. Legyenek olyan helyzetek, amelyek a túravezetők számára ismerősek, de mindenképpen adjanak lehetőséget az egyéni fejlődésre is

Igazi adrenalin bomba a mozgás és felfedezés élménye, a váratlan események leküzdése, ami rendkívüli önbizalmat ad: ahogy ki-be állunk a sziklák között,  ahogy szörfözünk a hullámokon, ahogy egy nagyobb zúgón „lecsúzdázunk”, vagy amikor épp egy hatalmas sziklát kerülünk meg.. Amikor erősebb a sodrás, gyorsan kell reagálni, megdönteni a hajót, bátran belemenni abba.

Nagyon fontos, hogy tudatában legyünk saját határainknak, de az is, hogy merjünk ezen egy kicsit túllépni, tologatni azt.

 

módszerek

Csapatunkkal 2003 óta azon dolgozunk, hogy hétvégente minél több izgalmas élményben lehessen részed, ami nem abban merül ki, hogy vajon jut-e rád evezőlapát. Az ezidő alatt összegyűlt tapasztalatok segítenek minket, hogy gördülékenyen és biztonságban vezényeljük le a túrákat. Így marad időd a rengeteg látnivalóra, egyéb izgalmas programokra.

„A biztonság elsődleges” – hangzik el gyakran a szánkból. Túravezetőink az amerikai követelményeknek megfelelő nemzetközileg elismert túravezetői vizsgával rendelkeznek (IRF – International Rafting Federation). Folyamatosan képezzünk magunkat, és emellett évről évre részt veszünk a nemzetközi vízi életmentői, túravezetői versenyen (WWTC,  Vadvizi mentői tréningeken – Rescue 3 Water Safety & Rescue Training Courses).

 

szolgáltatások

A túra közepes nehézségi szintű és 12-17 km távot teszünk meg naponta.

Beülhetsz egy kétszemélyes vadvízi kenuba is, ha már tapasztalt – vagy nagyon bátor – vagy, illetve választhatod a szakképzett túravezető által irányított, 6-8 személyes raft-hajót is. Az első napon egy könnyebb szakaszon rafting túrázunk, ahol játékos gyakorlatokkal megtanuljuk irányítani a kenut. A második napon egy technikásabb szakaszon evezünk – fejest ugrunk a vadvízi evezés közepébe!

amit biztosítunk a túra alatt
 • teljes felszerelést – neoprén ruha, neoprén cipő, vadvízi dzseki, sisak, mentőmellény, evezők
 • balesetvédelmi oktatást
 • alap evezési oktatást – szárazföldön
 • evezési technikák elsajátítását – vízen
 • szakképzett és tapasztalt túravezetést
 • vízálló zsákot a holmidnak
 • a túra alatt fogyasztható frissítőket
 • a túráról készült profi fotót és HD videófelvételt
ami legyen nálad
 • extrémsport biztosítás – nálunk is megkötheted
 • biztos úszástudás
 • törölköző, fürdőruha

 

választható programok

 • 2 napos Salza Classic rafting túra 
 • 1 napos Salza Classic rafting túra

A túrák minden évben május 1-től szeptember 30-ig, Göstling an der Ybbs városkából indulnak minden hétvégén. Igény szerint hétköznapokon is.

 

 

programszervező: Hundzsa Attila

Szeretem a kihívásokat, próbára tenni magam, mert azt gondolom, hogy ez visz a fejlődés útján. Célom, hogy kimozdítsam az embereket a komfortzónájukból, lehetőséget adjak nekik a fejlődésre, felnyissam a szemüket, hogy éljenek egy természettudatosabb, egészségesebb életet!

Szeretném megmutatni, hogy élményszerzés közben is tehetünk az egészségünkért a vadvízi evezéssel, mint sporttal.

 

kiemelt területek

 • önbizalomnövelés
 • önfelvállalás elősegítése
 • kiégés/karrierválság
 • magány ellen
 • ismerkedés

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írjál Attilának e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

Attila hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rafting túra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük