Rácz Zsuzsanna
MENTOR

Cikkszám: 195630 Kategóriák: , , ,

Leírás

Hiszem, hogy mindenkiben ott lakozik a lehetőség, és szeretettel, hittel, valamint alázatos munkával bárki képes a saját életében megteremteni a kiegyensúlyozott, harmonikus és szeretetteljes légkört, melyben jó élni.

Amiért itt vagyok

Szeretném a saját példámon keresztül megmutatni neked, hogy a kiegyensúlyozott önazonos élet lehetősége benned is ott van, a múltadtól és a körülményeidtől függetlenül, mert mindig minden folyamatosan változik, ha akarjuk, ha nem, és minden pillanat hozhat valami váratlan fordulatot, valami csodát, akkor is, ha most még nem hiszel igazán magadban, az életedben.

Én 40 évig úgy gondoltam, egyedül kell megküzdenem a saját démonjaimmal, mert azok az enyémek, és az életemért nekem kell vállalnom a felelősséget. Sokat tettem Önmagamért. Minden érdekelt, ami az önismerettel, személyiség fejlesztéssel foglalkozott. Érteni és ismerni akartam magam. Ám egy idő után minden elszántságom ellenére az önismereti utamon egyedül elakadtam. Úgy vélem azért, mert csak önreflexió által néztem rá magamra és a fejlődésemre, ami nagyon hasznos ugyan, ám mégiscsak egy elfogult látásmód. Vagyis, baromi jól el tudom fedni magam elöl azt, amit nem akarok látni.

Mikor erre ráébredtem, akkor jött a hívásom belülről, hogy csatlakozzak egy közösséghez. Az ÉA jött szembe és az a mottó, hogy „támassz és támaszkodj”. Nagyon megfogott, mert vágytam rá, hogy én is támaszkodhassak másokra, hogy ne mindig én legyek az erős, aki a jég hátán is megél egyedül.

Az áttörést az hozta meg számomra, mikor részt vettem személyes ÉA találkozón, rendezvényen, valamint képpel és hanggal csatlakoztam a konzultációkhoz, mikor elkezdtem mutatni magam őszintén és kaptam rá reakciót. Ezzel a tükörrel és az önreflexióval, már egy teljesebb képem lett magamról.

Így derült ki, hogy bizony dolgom van még a bizalommal, pedig azt hittem már egész jól megy. Valamint másokban ugyan jól meglátom a lehetőséget, de magamban kevésbé hiszek. Ezeket és más rejtett gátjaimat felismerve és átlépve, kinyílt előttem egy csomó ajtó. Változtam és a világ is megváltozni látszott. Azt kell mondjam, hogy az életem szinte minden területe átalakult.

Mások tükrében derült ki az is, hogy nem csak rejtett gátjaim, de rejtett erősségeim is vannak. Jó vagyok értő figyelemben, kellemes a hangom mások számára és nyugalom sugárzik belőlem, ami miatt szívesen kapcsolódnak mások velem, vagyis jó képességeim vannak a segítő szakmához. És ha már ez kiderült és engem a Jóisten valóban megáldott ezekkel a készségekkel, bizony nem tehettem meg, hogy nem foglalkozom többé vele.

Ezután már tudatosan kezdtem el fejleszteni magam ezen a téren, hogy mások számára én is tiszta tükröt tarthassak, hogy mások is elérhessék azt az áttörést az életükben, amit én.

Egy ideje már azt is érzem és értem, hogy az én személyes fejlődésemet is elősegíti, ha másokra figyelek és kísérem őket az útjukon.

Nagy szeretettel és elhivatottsággal várok mindenkit, aki hívást érez egy biztonságos légkörben zajló beszélgetéshez, vagy akár több beszélgetéshez is egy folyamat mentén.

Témáim

Társas magány, elidegenülés a házastárstól
Önmagam elvesztése (házasságban/párkapcsolatban, vagy szimplán egyedül)
Válás egy kisgyermekkel
Újrakezdés egyedülálló anyaként
Anya-gyermek szeretetteljes kapcsolat
Internetes tárkeresés
Társkeresés gyermekkel
Szülőkkel való kapcsolat rendezése
Minták apránkénti levetkőzése
Nőiség szabad megélése
Szeretői viszony nős férfival
Egyéni felelősségvállalás és személyes határhúzás
Megbocsátás, hála, elengedés
A jelenben, a mostban élés
Saját tengely megtalálása és békés mindennapok

Módszereim

  • EGOYOGA – ÉA mentor képzés
  • ÉA csoportvezető képzés
  • Life Coaching
  • Saját tapasztalat és intuíció
  • Szeretet! Mélyen hiszem, hogy szeretettel, szinte minden megváltoztatható.

 

Hol és hogy lehet velem találkozni?

Egyéni konzultációban.
Személyesen és online.
Egyszeri és folyamat konzultációban.
Valamint jelen vagyok az online ÉA közösség életben.

Hogyan lehet kapcsolódni hozzám? 

Ha szeretnél velem konzultálni, kérlek ide kattintva töltsd ki a jelentkezési lapot. Az űrlap elküldése után felveszem veled a kapcsolatot.

Egyéni egyalkalmas konzultáció

Időtartam: 60 perc
Ár: 10.000 Ft

Egyéni folyamat Coaching (5 alkalom 2 hetente)

Időtartam: 60 perc / alkalmanként
Ár: 35.000 Ft