Quad túra

19 900 Ft37 900 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Cikkszám: É-QT Kategória: Címkék: ,

Leírás

bemutatkozás

Közel 10 éve foglalkozunk csapatépítésekkel és élményprogramok szervezésével kisebb nagyobb csapatoknak (2 főtől  egészen 100 fős csoportokig). A quadozás esetében a fő fókusz a természetközeliség volt, ezért a bázis Domonyvölgyben helyezkedik el egy festői szépségű erdős-dombos környezetben. Minden programunkat úgy terveztük meg, hogy maximális élményt nyújtson a résztvevőknek. Szakképzett oktatóink pedig segítenek testre szabni az élményeket és a résztvevő számára a leginkább megfelelő stílusban lebonyolítani a programot.

 

ilyen élményt ad

Kis tömegű jármű, nagy teljesítménnyel. Ez a kettős garantálja azt, hogy kiélvezheted az adrenalindús túrázás lehetőségét. Ha először ülsz quadon, már akkor is fogod érezni, hogy mit lehet kihozni belőle és ha még bátor is vagy, akkor már az első alkalom is valódi adrenalinbomba lesz. Olyan gyorsulásokat és farolásokat tudsz kipróbálni, amit még sohasem. A quadok teljesítménye és a környezet szépsége olyan kombináció, ami kielégíti az elmét és megnyugtatja a lelket.

szolgáltatások

A quados élményeinknek a gyönyörű Domonyvölgy ad helyet. Magánkézben lévő területen, valamint erre a célra engedéllyel rendelkező utakon történik a vezetés a program hosszától függő távolságokban.

Az alapcsomagunkat akkor ajánljuk, ha szeretnél megismerkedni a quadozás élményével, ha pedig már gyakorlott vagy akkor kiváló alkalom egy gyors csapatásra.

A túrát minimum 2 fő részvételével tudjuk biztosítani. Ez történhet külön-külön quadon is vagy akár egy kétszemélyes quadon.

Magadnak szabod meg a korlátokat, nem szólunk rád, ha gyorsan mész, ha belejöttél nyugodtan csinálj néhány extrémebb manővert. Azt szeretnénk, hogy a maximumot hozd ki magadból és a quadból!

Magán útjainkon szinten mindent kipróbálhatsz, amit a képességeid megengednek.

Várunk akkor is, ha kezdő vagy! Szakképzett oktatóink gyorsan megtanítják az alapokat, hogy már az első perctől kezdve élvezhesd ezt a különleges élményt és következő alkalommal régi motorosként térj majd vissza.

amit biztosítunk a túra alatt
 • kesztyű
 • bukósisak
 • védőruházat

választható programok

 • 1 órás quad túra 
 • 1,5 órás quad túra 
 • 2 órás quad túra 
programszervező: Tamás György

Az utóbbi 10 évben csapatépítő játékok fejlesztésével, csapatépítő programok szervezésével foglalkoztam.  Legfontosabb számomra mindig az önfejlesztés és mások segítése, fejlesztése. Coaching szemléletű vezetőként mindig is arra törekedtem, hogy segítsek a munkatársaimnak az önmegvalósításban és abban, hogy kiteljesedhessenek a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

Jelenleg külső tanácsadóként egy call center vezetésében segítek, valamint élményprogramok szervezésével foglalkozom.

 

kiemelt területek

 • önbizalomnövelés
 • önfelvállalás elősegítése
 • kiégés/karrierválság
 • magány ellen
 • ismerkedés

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írjál Györgynek e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

György hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Quad túra” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük