Portréfotózás – Berecz Ildikó (professzionális fotós)

35 000 Ft60 000 Ft

élmény módja: személyes

Kiürítés

Leírás

„Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem is az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem a bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.” Audry Hepburn

bemutatkozás

Gyerekkorom óta érdekel a fotózás, és több, mint tíz éve foglalkozom vele hivatásszerűen. Tasnádi Lászlónál tanultam meg a fényképezés alapjait, ő alapozta meg bennem azt a belső objektívet, amin keresztül most látom a világot, az embereket. Azóta folyamatosan képzem magamat, és követem a profi fotósok munkáját, ezek inspirálnak.

Képzeletben akkor is fényképezek, ha nincs nálam kamera. Jellemző rám a természetesség, így, ha választhatok, akkor a szabadban történő fotózást részesítem előnyben. Sokszor készítek képet részletekről, hangulatokról a kevesebb több elvén.

Szeretem fotózni a beszédes arcokat és felszínre hozni a belső szépséget, ami sokszor rejtve van. Hiszem, hogy a pozitív töltetű kép sugároz, magával ragad és feltölt szeretettel. Arra vagyok hivatott, hogy ez az érzés minél több emberhez eljusson és elvezesse a saját boldogságához.

 

ilyen élményt ad

A fotózással egy életre szóló élmény kapsz. Felszínre hozom azt a csodálatos nőt, aki ott van benned. Kezdésképp vendégem vagy egy pohár pezsgőre vagy üdítőre. Hangolódunk, beszélgetünk, hogy ellazulj. Amennyiben több ruhát is hozol a fotózásra, közösen kiválasztjuk, hogy melyik az, ami leginkább illik hozzád és kihangsúlyozzák a nőiességedet. A Smink Plusz csomag választása esetén egy professzionális smink élménnyel is gazdagabb leszel. A szakértő szemek felfedezik, az ügyes kezek pedig kihozzák belőled azt a csodát, amiről nem is tudtad, hogy ott van. A hibákat elrejtik, a szépséged pedig kiemelik. Egy ilyen smink csodákat művel, merj más lenni.

A sminkelés után kezdődik a fotózás. Ígérem, nem fog fájni, nincs mitől félni. Célom az, hogy spontán képek készüljenek rólad, így lesz természetes a mosolyod.

Minden nő megérdemli, hogy ő kerüljön a fókuszba, ez a nap csak a tiéd, érezd jól magad!

 

így segít

A képek által Te is észreveszed magadban azt a szépséget, amit mások felfedeznek benned. Miután “más szemmel” látod magad, magabiztosabbá válsz. Tisztában leszel azzal, hogy egy csodálatos nő vagy. Ennek a bizonyosságnak a tudatában kifelé is ezt sugárzod majd. A belső ragyogás erősíti a párkapcsolatodat. Amennyiben jelenleg nincs társad, segíthet megtalálni azt a férfit, akire vágysz, mert magabiztosabbá válsz. Könnyebben találhatsz új barátokat és a munkádban is sikeresebb lehetsz.

 

szolgáltatások

 • Szabadtéri fotózás, mely tartalmaz 60 perc fotózást, 30 darab retusált képet
 • Műtermi fotózás, mely tartalmaz 120 perc fotózást,  40 darab retusált képet
 • Smink Plusz csomag, mely tartalmaz 120 perc fotózást választható helyszínen akár a szabadban, akár műteremben, egy csodálatos profi sminket, 50 darab retusált képet 

 

kiemelt területek

 • nőiség-erősítés
 • önbizalom növelés
 • belső szépség kihangsúlyozása
 • önfelvállalás elősegítése

 

így léphettek kapcsolatba

 1. vásárolj szolgáltatást
 2. kapsz egy automatikus levelet
 3. írj ldinek e-mailt, adj meg telefonszámot 
 4. röviden írd le, miért van szükséged erre az élményre, ha szeretnéd

Ildi hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a program időpontját és módját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Portréfotózás – Berecz Ildikó (professzionális fotós)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük