Petróczki Szabina (mentor)

10 000 Ft

konzultáció módja: Online vagy telefon
időtartama: 60 perc

Cikkszám: PSZT Kategória:

Leírás

A legtöbbet az tudja adni számomra, ha másokat motivál az, amit én már végigcsináltam.

tapasztalatai

Betegség:- pajzsmirigy leállás – Azt mondták életem végéig hormonokat kell szednem és talán gyerekem sem lehet. Másfél év múlva meggyógyultam.

  • cukorbetegség- édesanyám halála, édesapám megtörése, vetélés és a házasság felé közelítő párkapcsolat megszakadásának az eredménye – meg akartam Halni – súlyos cukorbeteg lettem és gluténérzékeny. Majd krónikus bélgyulladást kaptam. Mélyvíz. Tennem kellett magamért vagy megyek erről a világról, ha nem állok fel. Sokkot kaptam. El kellett indulnom és ma már tudom, hogy a betegségeim segítettek abban, hogy rátaláljak a helyes útra.

Magány: Összetartó családban nőtem fel a legfiatalabb lányként. Édesapám, édesanyám a legnagyobb szeretetben nevelt. Imádom a nővéreimet. Mindig együtt voltunk, mindig mindenben összetartottunk és ráadásul családi vállalkozásban dolgoztunk mindannyian. Majd anya meghalt, apa újra nősült és elköltözött. A nővéreim külföldre mentek. Más városba kellett költöznöm egyedül a betegségemmel.Se családom, se párkapcsolatom, se tervem az életemmel. Egy dolog volt, ami építeni kezdett a Tangó.

Talpra állás: Budapestre költöztem és pedikűrös lettem mert a nővérem azt mondta az jó szakma. Ő is ezt a munkát gyakorolta. Szappanon tanított, hogy hamar munkába tudjak állni. 30 éves voltam és még mindig nem tudtam mi az én dolgom a világban. Azt tudtam csak hogy imádok táncolni, hogy imádom a Tangót. Sikerélményem volt benne és nagyon jó közösségbe kerültem általa. Ahogy mélyült a tánctudásom, úgy mélyültem el én is magamban. Dolgoztam a testemen, a lelkemen és újra jó volt élni. Kezdtem magam felfedezni egy másik oldalamról és csiszolódott bennem az is, hogy ki vagyok én és mit akarok. Ennek az időszaknak az eredménye, hogy megszületett bennem a Tangó Terápia a mai nevén „Tangológia”. Megtudtam magamról azt, hogy a legtöbbet az tudja adni számomra, ha másokat motívál az, amit én már végigcsináltam.

amiért itt van

Azért vagyok itt mert ez a rendszer megtámasztott abban, hogy nem vagyok egyedül. Nem egyediek a problémáim. Amit hiszek és tapasztalok helyén van bennem. Megérezhettem, hogy nem vagyok egyedül és ráadásul támogatást kaptam abban, hogy értelmezzem a problémáimat, ezáltal hamarabb meg tudom oldani őket.

Életem során a nehézségeimen keresztül tapasztalatot majd később tudást szereztem. A korszakos rendszer nagyon jól értelmezte a problémáimat és az eddigi életemet rendszerbe foglalta. Tapasztaltam a rendszer működését és hatékonyságát ezért tudom, hogy nagy segítség, ha bajban vagy. Egyedi táncterápiás programom összedolgozásra került a korszakos ábrával ezért a Tangó világában,a tánc segítségével tapasztalhatod meg magad. Várlak a Tangológia óráin és egyéni konzultációkon.

módszerei

Tangológia:  Egy tánc, amiben benne vagy. Minden mozdulatod Rólad Szól. Táncélmény, amivel értelmezzük saját magunkat. A Tangó különösen alkalmas arra, hogy megérezzük és megtudjuk, milyen az a kapcsoltat, ahol követjük és vezetjük a másikat. Úgy tudunk együtt lenni ebben a táncban, hogy mégis önmagunk maradhatunk. Pár lépéssel már bele is kerülhetünk a Tangó világába, ahol a tánc, a zene, a tér, a partner megteremti azt, hogy képesek legyünk értelmezni magunkat. Megmutatja azt, hogy mi az, amit tudunk és mi az, amit nem arról, hogy hol vagyunk, hogyan vagyunk magunkkal  és azt hogy hogyan szeretnénk kapcsolatainkban lenni. Mit tudunk rajta változtatni, hogy működjön az életünk, a párkapcsolatunk, a közös tánc, az életünk. Megtudjuk, hogy mi az, amit másként tudunk csinálni ahhoz, hogy más legyen. A Tangológia személyre szabottan segít.

Egoyoga: A korszakos rendszerből fakadó meglátásokkal segít, saját korábbi tapasztalataira, és a hozzá eddig forduló emberek élményeire támaszkodva.

így léphettek kapcsolatba

  1. vásárolj konzultációs időtartamot
  2. petroczkiszabina@gmail.com címre küldj e-mailt
  3. adj meg telefonszámot vagy Skype / Viber / Messenger elérhetőséget
  4. röviden írd le a helyzetedet, ha szeretnéd

Szabina hamarosan jelentkezik Nálad, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját és módját.

További információk

Élethelyzet

önbizalomhiány | erőtlenség | céltalanság, társkeresés | ismerkedés | magány

Módszer

mentor

Típus

Tanácsadó