Partner Program

12 000 Ft / year

/ év

Célunk, hogy minél hatékonyabban segítsünk embereknek az életközepi eltévelyedés – megújulás (!) – erdejében haladni. Segíts velünk Te is!

Cikkszám: PP Kategória:

Leírás

Legfontosabb napjainkban a kapcsolat – együtt jobban tudunk lenni, többet tudunk adni.

Törekvésünk, hogy platformunkon egyre nagyobb kínálat várja az élet útján kihívásokat tapasztaló, korlátaikat meghaladni próbáló embereket.

Örömmel ajánlunk Téged is, ha segítenél ebben!

 

video

 

Mi ez?

Az ÉNAKADÉMIA egyrészt egy tanácsadó és kurzus platform (itt vagy most), másrészt egy zárt online Közösség (› enakademia.org). Célunk, hogy minél többen találják meg az életben a helyüket.

 

Partner Program

Neked is szól, ha olyan tanácsot, segítséget vagy élményt tudsz adni, ami az alábbi Dante által leírt helyzetben segít.

Az emberélet útjának felén
    egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,
    mivel az igaz útat nem lelém.
Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,
    s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon:
    már rágondolva reszketek legottan.
A halál sem sokkal rosszabb, tudom.
    De hogy megértsd a Jót, mit ott találtam,
    hallanod kell, mit láttam az úton.
Akkortájt olyan álmodozva jártam:
    nem is tudom, hogyan kerültem arra,
    csak a jó útról valahogy leszálltam…

INFERNO, Első Ének
A sötét erdőben
Dante, Isteni színjáték   

Tanácsadó órákat és online kurzusokat kezelő automatizált képzési rendszert állítottunk szolgálatba, amivel kifejezetten az életközepi útkeresésben segítünk embereknek.

 

Miért jó?

Célunk, hogy a Tőled érkező segítséggel is támogassuk a hozzánk kapcsolódókat. Egyrészt. Másrészt, hogy lehetőséget kínáljunk Neked tapasztalataid és tudásod online és részben automatizált hasznosítására. Abban akarunk segíteni, hogy többeket és jobban szolgálhass!

 

Mi tudunk adni?

Az alábbiakkal tudunk Számodra hasznosak lenni (ezek azok a dolgok, amiket automatizáltan kezelünk Neked):

 • ONLINE KONZULTÁCIÓ
  többféle időtartam is lehet feltüntetve, a számlázás automatikus, és ezután lép Veled a vevőd kapcsolatba, példának álljon itt Joós István tanácsadói adatlapja, ITT nézheted meg
 • ONLINE CSOPORT
  több mint egy éve kínálunk videó-konzultációban működő csoportokat, tapasztalatunk szerint akár 10-12 résztvevővel is nagyszerűen működnek (számlázás + jelszavas beléptetés + videó-konferencia szoftver)
 • ONLINE KURZUS
  sok az ismétlődő emberi helyzet, amihez egy ideje “dobozolni” kezdtük a tanácsokat, a vásárló így könnyebben juthat hozzá, és a tanácsadónak sem kell folyton ugyanazt ismételni (= e-learning)
 • HAVI ELŐFIZETÉS
  a segítséget a megszokott eseti díjak mellett havi előfizetés modellben is adhatod (mi például folyamatos írásos támogatást és heti online videó-konzultációt havi 10 000 Ft-ért adunk a tagjainknak!)
 • KÖZÖSSÉG
  az ÉNAKADÉMIA saját zárt közösségi oldalán fizetős vagy ingyenes eseményeket tudsz hirdeteni, a partnereinket külön csoport is várja, és a közösség életében is részt vehetsz (Tagság kell hozzá)
 • WEBINAR
  a webinar élő előadás típusú online tartalmat jelent, amin akár több 100 ember is részt vehet, és akár Te is tarthatsz ilyet (amit mi adunk: meghirdetés + jegyeladás + videó-konferencia szoftver)

Továbbá mindezeken felül az alábbiakkal is élhetsz:

 • rugalmas formátumok – videó, hang, feladat, teszt, letöltés
 • tetszőleges időtartam – 1 nap / 2 hét / 1 hónap / bármi
 • rugalmas árazás – eseti díj / fix időtartam VAGY havi előfizetés
 • sokoldalú fizetési módok – bankkártya, utalás, PayPal
 • kedvezmények, kuponok – ilyeneket is használhatsz
 • csomagok – az elemeket csomagokba is rendezheted

 

Feltételek

A részvétel feltételei az alábbiak:

 1. HITELESSÉG
  fontos, hogy az első pillanattól úgy érezzük, hogy a részvételed megtisztelő számunkra, hogy az a célzott közönségnek valódi értéket ad
 2. AJÁNLÁSOK
  a hitelesség bizonyítéka a mi benyomásunk (és a szakértelmedet igazoló dokumentumok) mellett: az ajánlásaid. Legalább 3 kell az induláshoz.
 3. TAPASZTALAT
  furcsa lesz talán, de nálunk nem a módszer a legfontosabb követelmény, hanem a tapasztalat (amit a fenti ajánlások is igazolnak)
 4. FÓKUSZ
  kell, hogy meg tudd határozni, hogy kikhez szólsz, milyen élethelyzetben segítesz – ez alapján leszel kereshető és elérhető

 

Folyamat

 1. jelen program megvásárlása, ez egy éves regisztrációs díj
 2. személyes kapcsolattartó keres meg, átbeszéljük a részleteket
 3. javaslataid beküldése, az erre szolgáló online form-ot kitöltve
 4. pontosító kör, ha szükséges
 5. jóváhagyás
 6. feltöltés
 7. élesítés
 8. boldog ügyfelek 🙂

 

Mennyibe kerül?

A nálunk kezdeményezett, online rendszerünkben megvalósuló, általunk lehetővé tett és adminisztrált tranzakciókból keletkező jövedelmet megosztjuk, az alábbi arányok szerint:

 1. online tanácsadás esetén az adminisztráció költségét vonjuk csak le, ami 10%, tehát a megadott netto díjak 90% megy Neked tovább
 2. automatizált online kurzus esetén: 70% megy feléd tovább, 30% marad

FONTOS, számolj ezzel, hogy mi az ÁFA körön belül működő Kft. vagyunk, tehát olyan bruttó árakat kell majd nálunk megjelölj, ami a 27% áfa levonása UTÁN adja ki a Neked megfelelő díjat.

 

Elszámolás

Havi elszámolási rendben működünk. A Neked járó díjat benyújtott számla ellenében fizetjük ki.

 

Megjegyzések

1. Világképünk ismerete, az ÉNAKADÉMIA alapját jelentő korszakos megközelítéssel való egyetértés nem feltétel, kizárólag csak azt mérlegeljük, hogy az általad javasolt szolgáltatást szívesen ajánljuk-e.

2. Öröm, ha van módszered – pl. terápia, családállítás, coaching –, de ez sem elvárás. Hanem eredményes segítő tapasztalatod kell legyen. Módszerrel, vagy módszer nélkül.

3. A regisztrációs díj nem azt a jogot vásárolja meg, hogy megjelenj nálunk, hanem az egyeztetés költségeit fedi. A jóváhagyás nem garantált. Másrészt valószínű, ha hiteles és eredményes segítő vagy.

4. Eladást sem tudunk garantálni. Az embereknek változtatni segítő platformként gondolj ránk (“App Store a Léleknek”), ahol sikeres akkor lehetsz, ha vonzó, amit kínálsz, és/vagy magad is terjeszted.

 

Kérdés esetén

 • ide írj kérünk: partner@enakademia.net
 • vagy hívj minket: +36206192074